Εβδομαδιαία αισθηματικά 13-19 Νοεμβρίου 2023 Εντάσεις και ανατροπές

Εβδομαδιαία αισθηματικά 13-19 Νοεμβρίου 2023 Εντάσεις και ανατροπές

Εντάσεις και ανατροπές επιφυλάσσει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας ξεκινώντας από τη Δευτέρα κιόλας με μια εκρηκτική νέα Σελήνη που δύναται να επιφέρει ξαφνικές αλλαγές σε σχέδια αλλά και έντονες διαμάχες που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Πέραν όμως των διαφωνιών και των έριδων που μπορεί να προκληθούν πολύ πιθανά είναι και ατυχήματα από βιασύνη ή και εκνευρισμό και καλό θα είναι να είμαστε όλοι μας προσεκτικοί.

Σε συλλογικό επίπεδο αυτή η νέα Σελήνη θα κλιμακώσει τις εντάσεις ανάμεσα στις χώρες της μέσης Ανατολής με ανυπολόγιστες συνέπειες παγκοσμίως. Αυτές οι καταστάσεις επηρεάζουν την ψυχολογία μας είτε το θέλουμε είτε όχι διότι όλα τα εγκλήματα είναι αποτρόπαια και γνωρίζουμε ότι η αδικία αφήνει πάντα σα σφραγίδα, ανοιχτή πληγή στο αιθερικό πλέγμα του πεδίου που ονομάζουμε Γη.

Το σύμπαν βάλλεται – θα έλεγε κάποιος – εναντίον μας, ζητώντας μας επιτακτικά ν’ ανατρέψουμε το άδικο ειδάλλως θα το χαρίσει απλόχερα σε όλους μας αργά ή γρήγορα. Τέτοιο μεγαλείο ορίζουν τ’ άστρα που επιμένουν στο να μας εξελίξουν και ν΄ ανεβάσουν τη συνειδητότητά μας, μα φαίνεται να είμαστε χαμένοι στην πλάνη μας και στις παραισθήσεις μας έχοντας κατά νου ότι είμαστε μονάδες, αυτόνομες, αποκομμένες, ανεξάρτητες, άφθαρτες  και όχι ενιαίοι οργανισμοί του σύμπαντος κόσμου.

Πίσω στα καθημερινά λοιπόν. Γενική προτροπή: διατηρείστε την ψυχραιμία σας στις επικοινωνίες σας , μη βιάζεστε στις μετακινήσεις σας είτε πεζοί είτε με το μεταφορικό σας μέσο, ιδιαίτερη προσοχή σε ηλεκτρικές συσκευές και ό, τι έχει να κάνει με ηλεκτρικό ρεύμα καθώς επίσης και με αιχμηρά αντικείμενα.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω πως θα επηρεαστούν τα ζώδια και τα δεκαήμερά τους αυτήν την εβδομάδα. Διαβάστε το ζώδιο του  Ηλίου, της Σελήνης και του Ωροσκόπου σας στο ανάλογο δεκαήμερο που βρίσκονται για περισσότερη και καλύτερη πληροφόρηση.
Συνοπτικά οι μοίρες των δεκαημέρων έχουν ως εξής
α’ δεκαήμερο 00°-09°59’, β’ δεκαήμερο 10°-19°59’ και γ’ δεκαήμερο 20°-29°59’

Σημείωση: Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.


Χαριτάτου Έφη

εικόνα Viber 2023 06 11 22 44 39 783


[email protected]

ΚΡΙΟΣ

Α΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Κριούς του α’ δεκαημέρου μπορεί παροδικά να βαρύνει την ψυχολογία σας. Θα έχετε ευκαιρίες να διεκπεραιώσετε θέματα ταξιδιών, σπουδών, νομικών ή επαγγελματικών που σάς αφορούν. Θα είστε έντονα κοινωνικοί και κατά το μέσον της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο και θέματα της οικογένειας. Οι ελεύθεροι ευνοείστε για μια νέα γνωριμία

Β’ δεκαήμερο
Αυτή την εβδομάδα εσείς οι Κριοί του β’ δεκαημέρου θα είστε έντονα κοινωνικοί και με ευχάριστη διάθεση. Πιθανόν να προστρέξετε φίλους σας που έχουν ανάγκη βοήθειας. Με τον ερωτικό σας σύντροφο θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφα είτε καλλωπίζοντας το σπίτι σας είτε βγαίνοντας με κοινούς φίλους.  Οι ελεύθεροι είστε επίσης έντονα κοινωνικοποιημένοι και πολύ πιθανόν να κάνετε μια νέα γνωριμία.

Γ’ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Κριούς του γ’ δεκαημέρου φαίνεται να είναι αρκετά πιεστική ως προς τα οικονομικά σας, τα οικονομικά του συντρόφου σας, του παιδιού σας – αν έχετε – καθώς μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα ή με κάποιο ζήτημα κληρονομικών. Στον ερωτικό τομέα ίσως συναντήσετε δυσκολίες ως προς την εκδήλωση της σεξουαλικότητάς σας και μια διένεξη είναι πιθανή. Οι ελεύθεροι ενδέχεται να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία που θα βασίζεται κυρίως στο σεξουαλικό.

ΤΑΥΡΟΣ
Α΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ταύρους του α’ δεκαημέρου η επικοινωνία με κοντινούς συγγενείς ή μια είδηση που θα λάβετε να ρίξει τη διάθεσή σας παροδικά. Οπωσδήποτε θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μέσω επαγγελματικών συμφωνιών αλλά και τα οικονομικά του συντρόφου σας για να προγραμματίσετε περαιτέρω. Οι ελεύθεροι είστε κοινωνικοποιημένοι όμως δεν εστιάζετε ιδιαίτερα στο φλερτ.

Β΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ταύρους του β’ δεκαημέρου είναι βοηθητική να βάλετε μια σειρά στα επαγγελματικά, στα οικονομικά σας αλλά και στα οικονομικά του συντρόφου σας. Κυρίως όμως φαίνεται να έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας στον ερωτικό σας σύντροφο και αυτό θα είναι εφικτό. Οι ελεύθεροι πιθανόν να έχετε μια ερωτική κρούση στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Γ΄ δεκαήμερο

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ταύρους του γ’ δεκαημέρου εμπεριέχει δυσκολίες ως προς την ένταση που αναδύει. Ξαφνικές διαμάχες μπορεί να ξεσπάσουν με συνεταίρους, συνεργάτες ακόμα και στον έγγαμο βίο σας και θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι για να μην ξεφύγουν οι καταστάσεις. Οι ελεύθεροι αν κάνετε κάποια ξαφνική γνωριμία να έχετε υπ’ όψιν ότι δεν προβλέπεται μακρά η διάρκειά της.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Α΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Διδύμους του α’ δεκαημέρου ευθύνες και πιεσμένα επαγγελματικά πιθανόν να ρίξουν την ψυχολογία σας. Ωστόσο φαίνεται να έχετε ευκαιρίες ν’ ανοιχτείτε κοινωνικά κυρίως ως προς κάποιες συνεργασίες που θα ωφελήσουν τα οικονομικά σας. Τα προσωπικά σας φαίνονται μάλλον στάσιμα. Οι ελεύθεροι είστε σε καλύτερη ψυχολογία αυτήν την εβδομάδα και πιθανόν να κάνετε μια νέα γνωριμία.

Β΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Διδύμους του β’ δεκαημέρου σας προκαλεί βαθιά ερωτικά συναισθήματα τα οποία θα επικοινωνήσετε και στο σύντροφό σας. Είναι μια καλή εβδομάδα έντονου ερωτισμού. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα έχετε για να εμβαθύνετε τις σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι έχετε ιδιαίτερη εύνοια και είναι πιθανόν να κάνετε μια νέα γνωριμία.

Γ΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Διδύμους του γ’ δεκαημέρου είναι ιδιαιτέρως πιεστική κυρίως για τα επαγγελματικά σας καθώς μπορεί να υπάρξουν έντονες διαφωνίες. Το ίδιο μοτίβο θα επικρατεί και στην καθημερινότητά σας. Διαχειριστείτε με ψυχραιμία όλες τις συναναστροφές σας και μην αμελήσετε την υγεία σας σε περίπτωση που αισθανθείτε ενοχλήσεις. Οι ελεύθεροι μπορεί να έχετε ξαφνική ερωτική κρούση μέσω του επαγγελματικού σας χώρου και καλό θα είναι να φροντίσετε να μην εκτεθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Α΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους του α’ δεκαημέρου παροδικά μπορεί να επιφέρει αίσθηση μοναξιάς και κάποιες παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο που πιθανόν να οφείλονται στις ευθύνες τις καθημερινότητας που σάς έχουν κουράσει. Ωστόσο θα έχετε ευκαιρίες επίλυσης των θεμάτων σας. Οι ελεύθεροι είστε μάλλον εσωστρεφείς αυτήν την εβδομάδα.

Β΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους του β’ δεκαημέρου σας καλεί να επικεντρωθείτε στα εργασιακά και στην καθημερινότητά σας. Η διάθεσή σας είναι ευχάριστη και αυτό σάς βοηθάει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας με επιτυχία. Αρμονικές φαίνονται να είναι και οι σχέσεις σας με τον ερωτικό σας σύντροφο.  Οι ελεύθεροι αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεστε στα εργασιακά σας περισσότερο.

Γ΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους του γ’ δεκαημέρου είναι ανατρεπτική και μπορεί να επιφέρει ξαφνικά γεγονότα. Κάποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν με τον ερωτικό σύντροφο ή ξαφνικά ζητήματα που αφορούν στα παιδιά σας – αν έχετε – μπορεί να σάς στρεσάρουν. Διαχειριστείτε τα με ψυχραιμία. Οι ελεύθεροι μπορεί να έχετε μια ξαφνική νέα γνωριμία με έντονη έλξη αλλά μικρής διάρκειας. 

ΛΕΩΝ
Α΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Λέοντες του α’ δεκαημέρου μπορεί να επιφέρει κάποιες παροδικές πιέσεις σε ψυχολογικό επίπεδο λόγω εργασιακών, οικονομικών αλλά και σε σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο, ωστόσο θα έχετε ευκαιρίες να εξυγιάνετε τις καταστάσεις. Πολύ πιθανή και μια εγκυμοσύνη οπότε ας είστε σε εγρήγορση ό, τι κι αν επιθυμείτε. Οι ελεύθεροι ευνοείστε για μια νέα γνωριμία.

Β΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Λέοντες του β’ δεκαημέρου θα τονίσει τα αισθήματα αγάπης και την ευαισθησία σας. Ο ιδεαλισμός σας αυξάνεται και διατίθεστε να παράσχετε βοήθεια σε αυτούς που τη χρειάζονται. Είστε σε θέση να εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα και στο σύντροφό σας καθώς η επικοινωνία σας γίνεται κατανοητή. Οι ελεύθεροι ευνοείστε για μια νέα γνωριμία μέσω του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Γ΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Λέοντες του γ’ δεκαημέρου είναι ιδιαιτέρως έντονη και χρειάζεται ψυχραιμία στη διαχείριση των επαφών σας είτε με τον σύντροφό σας, είτε με συνεργάτες. Οι καταστάσεις πιθανόν να ξεφύγουν και στο οικείο αλλά και στο επαγγελματικό περιβάλλον χωρίς καν να το περιμένετε οπότε ας είστε σε εγρήγορση προς αποφυγήν παρεκτροπών. Οι ελεύθεροι μπορεί να κάνετε μια ξαφνική νέα γνωριμία αλλά μάλλον μικρής διάρκειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Α΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Παρθένους του α’ δεκαημέρου μπορεί να επιφέρει παροδικά πιέσεις από το κοντινό συγγενικό περιβάλλον ή να πιεστείτε με ένα ζήτημα του παιδιού σας – αν έχετε – ωστόσο φαίνεται να βρίσκεται λύσεις σε αυτά που σάς απασχολούν. Αναλαμβάνετε να διεκπεραιώσετε οικογενειακές υποθέσεις και αυτό θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Οι ελεύθεροι ασχολείστε κυρίως με τις υποχρεώσεις σας.

Β΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Παρθένους του β’ δεκαημέρου τονίζει την ανάγκη σας να ασχοληθείτε κυρίως στο να εξυγιάνετε την καθημερινότητά σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ξεκαθαρίζετε και τακτοποιείτε εργασίες που εκκρεμούν και θα ενεργοποιηθείτε να δώσετε βοήθεια σε οικείους σας είτε στα παιδιά σας – αν έχετε – είτε στο σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι είστε μάλλον εσωστρεφείς αυτήν την εβδομάδα.

Γ΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Παρθένους του γ’ δεκαημέρου δύναται να ανατρέψει τα πλάνα των μετακινήσεών σας και αυτό μπορεί να επιφέρει εκνευρισμό. Οι επικοινωνίες σας επίσης μπορεί να είναι έντονες οπότε επιδείξτε ψυχραιμία. Προσοχή σε όλες τις μετακινήσεις και επιβλέψτε το μεταφορικό σας μέσον. Ιδιαίτερη προσοχή και στον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό. Οι ελεύθεροι μπορεί να κάνετε μια ξαφνική νέα γνωριμία σε μια μετακίνησή σας αλλά θα είναι μάλλον μικρής διάρκειας.

ΖΥΓΟΣ
Α΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ζυγούς του α’ δεκαημέρου είναι αρκετά καλή στο να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας στον ερωτικό σας σύντροφο και να ακουστείτε. Ίσως πιεστείτε λίγο στον τομέα των οικονομικών ή της εργασίας αλλά αυτό θα είναι παροδικό. Οι ελεύθεροι είστε γοητευτικοί και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο, είναι πολύ πιθανή μια νέα γνωριμία που θα σάς ενθουσιάσει.

Β΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ζυγούς του β’ δεκαημέρου σας βρίσκει μάλλον σε μια έντονη ερωτική διάθεση και εντείνεται η ανάγκη σας να εξυγιάνετε τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα στην ερωτική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανή μια εγκυμοσύνη οπότε διαχειριστείτε ανάλογα με το τι επιθυμείτε. Οι ελεύθεροι είστε πολύ ευνοημένοι για μια νέα γνωριμία.

Γ΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ζυγούς του γ’ δεκαημέρου εντείνει την ανάγκη να δώσετε ιδιαίτερη βάση στα οικονομικά σας, στα οικονομικά του συντρόφου σας καθώς και σε θέματα κληρονομικών. Ξαφνικά έξοδα ή ανατροπές σε κληρονομικά ζητήματα μπορεί να επηρεάσουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό, οπότε ας είστε σε εγρήγορση. Οι ελεύθεροι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με άτομο κύρους αλλά μάλλον θα είναι μικρής διάρκειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Α΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς του α’ δεκαημέρου ενδέχεται να σας πιέσει ψυχολογικά λόγω οικονομικών δυσκολιών αλλά θα είναι παροδικό καθώς καταφέρνετε να επιλύσετε ό, τι σας απασχολεί. Οι σχέσεις σας με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι αρμονική και θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφα αμφότεροι. Οι ελεύθεροι ευνοείστε για μια νέα γνωριμία που μάλλον θα την κρατήσετε μυστική.

Β΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς του β’ δεκαημέρου θα καταφέρετε να επιλύσετε κάποια επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματά σας και αυτό θα σάς βοηθήσει να αισθανθείτε πιο ήρεμοι και να επικεντρωθείτε με αισθήματα αγάπης και κατανόησης στον ερωτικό σας σύντροφο. Οι ελεύθεροι ευνοείστε για μια νέα γνωριμία που μάλλον θα θελήσετε να κρατήσετε στο παρασκήνιο.
.
Γ΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς του γ’ δεκαημέρου είναι πολύ έντονη και έχει τη δυναμική να επιφέρει διαμάχες και ρήξεις. Ας είστε λοιπόν ψύχραιμοι με όλους τους ανθρώπους που σάς περιβάλλουν αν δε θέλετε να φτάσετε στα άκρα και να διασπαστείτε. Οι ελεύθεροι ευνοείστε για μια νέα ξαφνική γνωριμία μέσω του οικογενειακού ή του κοντινού σας περιβάλλοντος που όμως δε φαίνεται πως θα έχει μακρά διάρκεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Α΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Τοξότες του α’ δεκαημέρου σας βρίσκει με τη διάθεση κάπως πεσμένη λόγω οικονομικών δυσκολιών ωστόσο αυτό θα είναι παροδικό και φαίνεται ότι θα καταφέρετε να επιλύσετε τις ταμειακές σας δυσκολίες. Είστε αρκετά κοινωνικοί και πιθανόν να βρείτε και χρόνο να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι ευνοείστε για μια νέα γνωριμία.

Β΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Τοξότες του β’ δεκαημέρου θα σας φορτίσει συναισθηματικά και θα αυξήσει τη σεξουαλικότητά σας. Η ανάγκη σας να συνδεθείτε και με τη βιβλική έννοια τρόπον τινά, με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι αυξημένη. Οι ελεύθεροι αναζητάτε κάποιον να εξερευνήσει τα βάθη της ψυχής σας και οπωσδήποτε θα έχετε ευκαιρίες για μια γνωριμία αν βρεθείτε σε φιλικούς κύκλους.

Γ΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Τοξότες του γ’ δεκαημέρου είτε είστε σε σχέση είτε αναζητάτε έναν σύντροφο, επιφέρει μια αναστάτωση στον εσωτερικό σας κόσμο, θα έλεγε κάποιος ότι ανακαλύπτετε μέσα σας αλήθειες. Η έμπνευσή σας είναι τόσο έντονη που σχεδόν αλλάζει την κοσμοθεωρία σας. Αυτή η διαδικασία θέλει το χρόνο της και στο τέλος της θα είστε εξοπλισμένοι με νέες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο μονοπάτι της ζωής σας. Πάρτε το χρόνο με τον εαυτό σας και αφήστε για λίγο διάστημα τους άλλους στην αναμονή. Είστε σε μια σημαντική φάση ανακάλυψης του ίδιου σας του εαυτού. Φροντίστε την υγεία σας και όλα τα άλλα θα έρθουν στην ώρα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Α΄ δεκαήμερο
Αυτή την εβδομάδα εσείς οι Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου πιθανόν να μπείτε σε μια διαδικασία εσώτερης σκέψης για να βρείτε τρόπους όπου θα αάς βοηθήσουν ν’ αναπτυχθείτε στον τομέα της καριέρας σας και του κοινωνικού σας κύρους. Ενδέχεται στις επόμενες μέρες να βιώσετε ένα αίσθημα μοναξιάς και να σκεφτείται πως ο σύντροφός σας δεν κατανοεί τις ανάγκες σας αλλά αυτό θα είναι παροδικό. Οι ελεύθεροι εστιάζετε κυρίως σε γνωριμίες που θα βοηθήσουν την καριέρα σας.

Β΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Αιγόκερους του β’ δεκαημέρου είναι βοηθητική για να επιλύσετε τυχόν εκκρεμότητες που προβληματίζουν τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Τώρα φαίνεται να έχετε ευκαιρίες να εξυγιάνετε καταστάσεις ανάμεσά σας και οπωσδήποτε θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Οι ελεύθεροι ευνοείστε για μια νέα γνωριμία με άτομο κύρους.

Γ΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Αιγόκερους του γ’ δεκαημέρου εντείνει την προσοχή σας σε φιλίες, στον κοινωνικό κύκλο, συλλόγους και ομάδες καθώς μπορεί ξαφνικά να εκδηλωθούν έντονες διαφωνίες. Το ίδιο ισχύει και για τον έγγαμο βίο σας αλλά και μια διένεξη με κάποιο παιδί σας –αν έχετε- είναι πιθανή. Καλύτερα να είστε σε εγρήγορση. Οι ελεύθεροι μπορεί να κάνετε μια ξαφνική νέα γνωριμία μέσω των φίλων σας, ωστόσο αμφίβολης διάρκειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Α΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους του α’ δεκαημέρου σας βρίσκει να πιέζεστε με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα αλλά θα είναι παροδικό καθώς φαίνεται να βρίσκετε λύσεις. Οι σχέσεις σας με το σύντροφό σας είναι αρμονικές και αυτό σας επιτρέπει να επανέλθετε στην έντονη κοινωνικοποίησή σας. Οι ελεύθεροι πιθανόν να κάνετε μια γνωριμία σε ένα ταξίδι σας, αν σπουδάζετε ή να γνωρίσετε κάποιον ξένο.

Β΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους του β’ δεκαημέρου είναι ευνοϊκή στο να σκεφτείτε νέους τρόπους ν’ ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού σας αλλά και την καθημερινότητά σας και να εκπλήξετε τον ερωτικό σας σύντροφο ευχάριστα. Θα έχετε καλές επικοινωνίες με φίλους και θ’ ανανεωθείτε. Οι ελεύθεροι ευνοείστε για μια νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι σας, αν σπουδάζετε, ή με άτομο ξένης υπηκοότητας.

Γ΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους του γ’ δεκαημέρου είναι πολύ έντονη και καλό θα είναι να είστε σε εγρήγορση για την περίπτωση που θα προκύψουν ξαφνικές διαφωνίες και συγκρούσεις στον έγγαμο βίο σας, σε συνεργασίες σας ή συνεταιρισμούς σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και διαχειριστείτε με σύνεση αν δε θέλετε να έρθετε σε ρήξεις. Οι ελεύθεροι πιθανόν να κάνετε μια νέα ξαφνική γνωριμία με άτομο κύρους που όμως θα είναι μάλλον μικρής διάρκειας.

ΙΧΘΥΕΣ
Α΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύς του α’ δεκαημέρου εντείνει την ανάγκη σας να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με τον ερωτικό σας σύντροφο διότι η ψυχολογία σας είναι βεβαρημένη και πιέζεστε αρκετό καιρό τώρα με υποχρεώσεις και ευθύνες. Ωστόσο κάποιες ευκαιρίες θα δοθούν να μπορέσετε να ξεδιαλύνετε καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε τες αναλόγως. Οι ελεύθεροι μπορεί να έχετε μια νέα γνωριμία.

Β΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύς του β’ δεκαημέρου αυξάνει ιδιαιτέρως τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητά σας. Θα διακατέχεστε από έντονα συναισθήματα και μια ανάγκη να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα στον ερωτικό σας σύντροφο και με το βιβλικό τρόπο. Οι ελεύθεροι αναζητάτε έναν σύντροφο να βιώσει τα βάθη των ωκεανών σας, πιθανό λοιπόν να κάνετε μια νέα γνωριμία.

Γ΄ δεκαήμερο
Αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ιχθείς του γ’ δεκαημέρου είναι έντονα ανατρεπτική σε θέματα που αφορούν σπουδές, νομικές υποθέσεις ή και κάποιο ταξίδι σας στο εξωτερικό. Όλη αυτή η αναστάτωση πιθανόν να σάς δημιουργήσει εκνευρισμό οπότε προσέξτε και τις επικοινωνίες με τους άλλους και με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι πιθανόν να κάνετε μια ξαφνική νέα γνωριμία αν είστε σπουδαστές, αν ταξιδέψετε ή ακόμα και σε μια δικαστική αίθουσα, ωστόσο δεν προβλέπεται να είναι μακράς διάρκειας.

Σημείωση: Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.Χαριτάτου Έφη
[email protected]

Εβδομαδιαία Ταρώ από  13  Νοεμβρίου εώς 19 Νοεμβρίου. – Stars Land