Επαγγελματικά – Οικονομικά 4 με 10 Σεπτεμβρίου – Με το βλέμμα στο παρελθόν βαδίζουμε μπροστά

Επαγγελματικά – Οικονομικά 4 με 10 Σεπτεμβρίου – Με το βλέμμα στο παρελθόν βαδίζουμε μπροστά

 Με το βλέμμα στο παρελθόν βαδίζουμε μπροστά. Η μέρα άρχισε να μικραίνει και ίσως το καταλάβατε όσοι βρίσκεστε ακόμα κοντά σε παραλίες. Το γέρμα έρχεται γρήγορα, η θάλασσα γκριζάρει νωρίς αλλά η γλυκιά ζεστασιά κρατάει ακόμα. Ο Ήλιος βρίσκεται πλέον στο ζώδιο της Παρθένου, είναι μετρημένος, φωτίζει και ζεσταίνει μεθοδικά εκεί όπου χρειάζεται.Το καλοκαίρι βαστάει για λίγο ακόμα, ή έτσι θα θέλαμε, αλλά η ζωή μας καλεί να κοιτάξουμε μπροστά. 

 Η εβδομάδα ξεκινάει στις 4 του μήνα με την Αφροδίτη να ολοκληρώνει επιτέλους  την ανάδρομη πορεία της και μέχρι να ισιώσει την τσαλακωμένη της φορεσιά, είναι ακόμα λίγο τεμπέλα και ζαλισμένη στις 12ο .12’ του Λέοντα. Την ίδια μέρα ο Δίας από τις 15ο 34΄ του Ταύρου γυρίζει ανάδρομος μέχρι το τέλος του έτους, γειώνοντας τις προσδοκίες μας και παρασύροντας μερικούς από εμάς σε ασυνείδητες υπερβολές.

 Ο Ερμής διατηρεί την ανάδρομη πορεία του, αν και στην φιλική του Παρθένο, και δυσκολεύει την κατανόηση και τον ορθολογισμό που συνήθως δείχνει μέσα από αυτό το ζώδιο.Στις 6 του μήνα όμως, ο Ήλιος θα τον «στεφανώσει» κάνοντας σύνοδο στις 13ο.36΄ της Παρθένου και θα δώσει σε αρκετούς από εμάς στιγμές φώτισης και την ικανότητα να δούμε ξεκάθαρα καταστάσεις που κυριολεκτικά ήταν μπρος στα μάτια μας και δεν τις βλέπαμε. Λεπτομέρειες και χαμένες πληροφορίες που ψάχναμε θα γίνουν ορατές και ίσως απαντήσουμε σε δυσεπίλυτα ερωτηματικά μας.

 Με εξαίρεση τον Άρη, όλοι οι άλλοι πλανήτες κινούνται ανάδρομα. Χωρίς να το καταλαβαίνουμε, νιώθουμε έλξη προς το παρελθόν, σε γνώριμες και βολικές συνθήκες και την ανάγκη να δούμε πως βαδίσαμε και τι καταφέραμε μέχρι τώρα. Ένα γρήγορο πλέι-μπακ της πορείας μας και μια ανασκόπηση του σεναρίου της ζωής, έστω και αν είναι νοερό, θα το ζήσουμε όλοι λίγο πολύ τους επόμενους μήνες. Ας εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα για να γεφυρώσουμε αφετηρίες με τελικούς προορισμούς έχοντας ζυγίσει τις πρότερες επιλογές μας, το κόστος τους και τα όποια τους αποτελέσματα.

 Πάμε να δούμε λοιπόν, τι σημαίνουν όλα αυτά για καθένα από τα ζώδια, χωρίς να ξεχνάμε να διαβάζουμε και τον Ωροσκόπο μας.

ΚΡΙΟΣ

Α΄ Δεκαήμερο

 Το σκηνικό των ανάδρομων πλανητών σας ωθεί  σε ενδοσκόπηση και διερεύνηση του αν οι επαγγελματικοί σας στόχοι σας εκφράζουν πραγματικά ή μήπως έχετε συνταχθεί με συρμούς και επιταγές που σας επιβλήθηκαν από το σύστημα και τους ανωτέρους σας. Παρ΄ όλα αυτά, παραμένετε ιδιαίτερα παραγωγικοί και εστιασμένοι στην καθημερινότητα που σας εξασφαλίζει τον επιούσιο. Προσοχή σε συναδελφικές σχέσεις που εμποδίζουν την εξέλιξή σας από το παρασκήνιο και ίσως σας απογοητεύσει  η έλλειψη στήριξης που αναμένατε από αυτούς.

Β΄ Δεκαήμερο

 Εβδομάδα που σας ευνοεί να παγιώσετε οικονομικές θέσεις και να κυνηγήσετε την τύχη σας σε θέματα συνεργασιών. Εστιάστε σε αναζήτηση νέων οδών για αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών. Επιδείξτε προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας ώστε να μην σπαταλήσετε πόρους σε εφήμερα αγαθά, απλά και μόνον για καλοπέραση. Σημειώστε την 6η του μήνα και ό,τι μάθετε στο χώρο της δουλειάς από εκεί που δεν το περιμένατε. Κάπου θα σας ωφελήσει μέχρι το τέλος του μήνα.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για σοβαρή αναθεώρηση της επαγγελματικής σας πορείας και των αξιών που σας ωθούν στους συγκεκριμένους χώρους δράσης σας. Αναρωτηθείτε αν οι στόχοι που εξυπηρετείτε είναι δικοί σας ή μήπως είναι το καθρέφτισμα επιταγών τρίτων και βάλτε τώρα τη δική σας λίστα στόχων πάνω πάνω. Πολύ καλή στιγμή για να εξετάσετε νέους επαγγελματικούς προσανατολισμούς. Εξαιρετικές μέρες για βαθιά ανασύνταξη του προϋπολογισμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Α΄ Δεκαήμερο

 Εβδομάδα που η μεθοδικότητά σας θα σας ανταμείψει με βατή καθημερινότητα και την ευκαιρία να προγραμματίσετε που θα εστιάσετε τη δημιουργική σας έκφραση.Μέρες που θα αναγνωριστεί η υπευθυνότητά σας και η αφοσίωση στην εργασία σας. Προσοχή στις αντιδράσεις και τα εμπόδια από ανωτέρους σας, ειδικά αν εργάζεστε σε πολύ μεγάλους οργανισμούς. Τα έξοδα του σπιτιού σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μια τάξη. 

Β΄ Δεκαήμερο

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σήμερα αφυπνίζεται και ξεκινάει να βαίνει ορθόδρομη στον Λέοντα. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να στρώνουν και μπορείτε πλέον να βάλετε τάξη και στο σπίτι σας.Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σας επιτρέπει να εξετάσετε αν έχετε επενδύσει στις σωστές οδούς δημιουργικής έκφρασης, οπότε αποφύγετε να παγιώσετε συνεργασίες  μόνο και μόνο επειδή είναι «βολικές» και διαχειρίσιμες–κρατήσετε τις επιλογές σας «ανοιχτές».

Γ΄ Δεκαήμερο

 Και αυτή η εβδομάδα εξακολουθεί να σας βρίσκει προβληματισμένους και έτοιμους να κάνετε βαθιές τομές σε θέματα καριέρας. Αναζητήστε βαθιά μέσα σας ποιο είναι το κάλεσμά σας και επιχειρήστε να οραματισθείτε τον εαυτό σας στο μέλλον. Πού και τι είναι αυτό που σας ενεργοποιεί; Μη φοβηθείτε να ξεβολευτείτε για να πετύχετε κάτι καλύτερο και αναζητήστε την τύχη σας στο κοντινό σας περιβάλλον. Αν σας οφείλονται χρήματα, μάλλον θα αρχίσετε να τα εισπράττετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α΄ Δεκαήμερο

 Μια εβδομάδα ακόμα που σας πιέζει σε θέματα καριέρας και ίσως δοκιμάσει και τις αντοχές σας σε θέματα καθημερινότητας. Πολλοί έχετε το αίσθημα περιορισμού στο να δημιουργήσετε και βαδίσετε μπροστά. Σιγά σιγά όμως βρίσκετε το βηματισμό σας στο πού θέλετε να εκφράσετε τη δημιουργική σας δυναμική. Στο μέσον της εβδομάδας, δείτε τι χαμένο θα ανακαλύψετε μέσα στο χώρο του σπιτιού. Μερικοί ίσως αποφασίσετε να ξαναδουλέψετε μέσα από το σπίτι.

Β΄ Δεκαήμερο

 Σημαντική εβδομάδα για να κεφαλαιοποιήσετε σε φιλικές και πολύ προσωπικές σας σχέσεις και να τολμήσετε ακόμα να ζητήσετε κρυφά, εξυπηρετήσεις, συστάσεις και συμβουλές. Να είστε όμως επιφυλακτικοί σε συνεργασίες που υπόσχονται πολλά, γιατί ίσως κρύβουν παράνομες πτυχές που μακρόχρονα μπορεί να σας βλάψουν. Αυτές τις μέρες μπορεί να προκύψει μια πολύτιμη συνεργασία μέσα από τον οικογενειακό χώρο με καλές οικονομικές προοπτικές. Εξετάστε την!

Γ΄ Δεκαήμερο

 Αυτή την εβδομάδα, εσείς, «ξεκόβετε» την επαφή με την πεζή πραγματικότητα και αναζητάτε αλήθειες και έμπνευση σε μονοπάτια νεωτερισμών επηρεασμένοι από την αναδρομή Ουρανού, Ποσειδώνα και Πλούτωνα. Κατά βάθος ξέρετε ότι το κάλεσμά σας είναι για μεγαλύτερα ακροατήρια και ομάδες γρήγορης δράσης. Προσπαθήστε όμως να ξεκαθαρίσετε που θέλετε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας ώστε να μην απλωθείτε σε πολλά πεδία, κουρασθείτε και νιώσετε αποδυναμωμένοι και απογοητευμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α΄ Δεκαήμερο

 Αυτή την εβδομάδα αρχίζετε να ανακουφίζεστε από τις πιέσεις των περασμένων ημερών και δέχεστε εύνοια για συνεργασίες με στενούς φίλους ή και συγγενείς. Εξετάστε προσεκτικά πού θα σας προταθεί να επενδύσετε και αποφύγετε αποφάσεις ενδίδοντας σε καλοπιάσματα. Προσοχή στη γκρίνια και τη μουρμούρα όμως, αν το κριτικό σας μάτι τσιμπήσει λάθη. Προσπαθήστε να μιλάτε ξεκάθαρα και όχι με υπονοούμενα. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια δουλειά από το σπίτι, αρχίστε τώρα να το μεθοδεύετε.

Β΄ Δεκαήμερο

 Όσοι νιώθετε ότι η ρουτίνα σας πλαταίνει και οι υποχρεώσεις σας πολλαπλασιάζονται, έχετε δίκιο. Μαζί τους όμως έρχονται και καλές ευκαιρίες να παγιώσετε εργασιακές σχέσεις διαρκείας με σοβαρές ομάδες που εκφράζουν τα πιστεύω σας. Κάποιοι θα έχετε επαφές με παλιούς καλούς συνεργάτες που κάτι καλό θέλουν να σας πουν. Να τους ακούσετε προσεχτικά γιατί οι καλές ευκαιρίες συνήθως ψιθυρίζουν. Μαζέψτε όμως λίγο τα έξοδά σας αυτή την εβδομάδα.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Παρ’ όλες τις πρόσφατες επιτυχίες σας, έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε αν πράγματι βρίσκεστε εκεί που θέλετε και ψάχνετε διεξόδους για να ανανεώσετε τη ρουτίνα σας. Αρκετοί θα αναζητήσετε νέες ευκαιρίες σε μεγαλύτερα επαγγελματικά πλαίσια και θα νιώσετε έτοιμοι να κουραστείτε ακόμα πιο πολύ για να πετύχετε. Ίσως εκπλαγείτε από την ετοιμότητά σας να τολμήσετε ριζικά νέους τομείς δράσης. Μεθοδεύσετε τα επόμενα βήματά σας ώστε να μη θίξετε οικονομικά κεκτημένα σας.

ΛΕΩΝ

Α΄ Δεκαήμερο

 Ξεκινάει μια εβδομάδα που ευνοεί το να ξεκαθαρίσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά κλεισίματα ανοιχτών λογαριασμών και δανείων από και προς τρίτους. Εάν τώρα κουβεντιάζετε για νέες οικονομικές συνεργασίες, μη βιάζεστε και εξετάστε πολύ καλά όρους και δεσμεύσεις που σκοπεύετε να υπογράψετε για να μην εξαπατηθείτε. Και για εσάς η εβδομάδα ευνοεί εξέταση των συνθηκών εργασίας σας και κατά πόσον σας προφέρουν αρκετή ικανοποίηση,  ώστε να παραμένετε παραγωγικοί. 

Β΄ Δεκαήμερο

 Από την αρχή της εβδομάδας κιόλας νιώθετε ότι τα πράγματα «ισιώνουν»,  οι εντάσεις καταλαγιάζουν και ότι η καθημερινότητά σας ηρεμεί και γίνεται διαχειρίσιμη. Ακόμα και για τα πολυτάραχα οικονομικά σας θα έχετε καλές ειδήσεις και είσπραξη οφειλών που περιμένατε καιρό. Διανύετε μια περίοδο που νιώθετε ότι δεν έχετε λόγο να ταράξετε τα νερά, και ότι εξασφαλίζεστε από τη σταθερότητα των καταστάσεων. Αποφύγετε όμως το βόλεμα, και εξετάστε πολύ προσεχτικά κάθε ξαφνική είδηση περί επενδύσεων με αποδόσεις σε βάθος χρόνου.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Επαναστάτες με αιτία και αυτή την εβδομάδα εσείς, έχοντας γευθεί αρκετές πίκρες και απογοητεύσεις από ανωτέρους σας ή από κακοπροαίρετους συνεταίρους. Έτοιμοι να ξεκινήσετε βαθιές τομές στην καριέρα σας, εξετάστε όμως και τις δικές σας επιλογές που μπορεί να ευθύνονται για κάποιες από τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Προτάσεις για εμπορικές συνεργασίες με στενούς φίλους αξίζει να τις ακούσετε, αλλά προς το παρόν αποφύγετε να επενδύσετε εκεί τα χρήματά σας. Για κάποιους υπάρχει ακόμα και η προοπτική επιστροφής σε παλιούς καλούς εργοδότες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α΄ Δεκαήμερο

 Με τον Ήλιο να φωτίζει το ζώδιό σας ήδη από την περασμένη εβδομάδα, νιώθετε σιγουριά και βρίσκετε τον βηματισμό σας,  παρόλα τα πισωγυρίσματα που φέρνει ο ανάδρομος κυβερνήτης σας ο Ερμής. Οι συνεργάτες σας εξακολουθούν να επιχειρούν να σας περιορίσουν αλλά η ευελιξία σας μπορεί να τους ξεπεράσει. Συγκρατήστε τη διάθεσή σας για έξοδα και μεθοδεύστε τώρα καλύτερα τον προϋπολογισμό σας για τους επόμενους μήνες.

Β΄ Δεκαήμερο

 Η εβδομάδα των γενεθλίων σας έχει δωράκι τη σύνοδο Ήλιου και του κυβερνήτη σας Ερμή την Τετάρτη, στο δικό σας δεκαήμερο! Κάπου θα λάμψετε και κάτι εύστροφο έχετε να αποκαλύψετε. Κάποιοι θα ανακαλύψετε ξανά κάποιο ταλέντο σας και ίσως σκεφθείτε να το ξαναπιάσετε με σκοπό να το καλλιεργήσετε και επαγγελματικά. Καθώς τα οικονομικά σας αρχίζουν να ορθοποδίζουν, αναζητάτε σταθερότητα και εγγυήσεις γιατί η ρευστότητα της καθημερινότητάς σας μοιάζει να σας αποδιοργανώνει. 

Γ΄ Δεκαήμερο

 Η αναθεώρηση των επαγγελματικών σας στόχων έχει ήδη αρχίσει και αναζητάτε διεξόδους σε πιο εύφορες κοιλάδες. Οι πρόσφατες οικονομικές πιέσεις που είχατε, ρουτίνες που διαπιστώνετε ότι διαψεύδουν τις προσδοκίες σας, σας ωθούν να βγείτε από τα στενά όρια του σήμερα και να καλλιεργήσετε προϋποθέσεις για ένα αλλιώτικο επαγγελματικό αύριο. Κάποιοι κάνετε όνειρα και για το εξωτερικό και για σπουδές που θα στηρίξουν την άνοδό σας. Ξεκινήστε την έρευνά σας και με τη μεθοδικότητά που, ως Παρθένους,  σας χαρακτηρίζει, μπορείτε να χαράξετε νέα πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Α΄ Δεκαήμερο

 Μια εβδομάδα που νιώθετε ότι στη δουλειά σας σπρώχνετε βράχους με το μικρό σας δαχτυλάκι. Πολλές υποχρεώσεις, έλλειψη συνεργασίας και άγχος για τις ευθύνες σας, σας κάνουν να αναρωτιέστε αν αξίζει η προσπάθεια. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, αν και λίγο νωθρή είναι πλέον σε ορθή πορεία και σύντομα θα ανταμείψει την καρτερία σας. Η επιμονή και η θέληση να τα καταφέρετε θα σας βοηθήσει να φθάσετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα είναι λιγότερο πιεστική.

Β΄ Δεκαήμερο

 Μυστικά και ψίθυροι στο χώρο της δουλειάς έρχονται να γίνουν ειδήσεις και νέα αυτή την εβδομάδα και να ξεκαθαρίσουν την ομίχλη που νιώθατε να πλανάται εκεί. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε ξανά ότι είστε στον κατάλληλο χώρο. Το κυνήγι του επιούσιου όμως παραμένει πιεστικό, ειδικά αν έχετε μεγάλες και πάγιες δεσμεύσεις προς τρίτους. Καιρός να μελετήσετε τώρα τι μπορείτε να ρυθμίσετε, ώστε τις επόμενες εβδομάδες να ενεργήσετε επ’ αυτού. 

Γ΄ Δεκαήμερο

 Εβδομάδα που πρέπει να εκμεταλλευθείτε τις καλές σας συνεργασίες, ακόμα και αν χρειάζεται να βγείτε πιο έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, αργεί ακόμα να σας βοηθήσει, οπότε καλείσθε να πάρετε εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλίες για να κινήσετε τα νήματα της καριέρας σας. Αποφύγετε αυταπάτες ότι όλα βαίνουν καλώς επειδή νιώθετε «βολεμένοι» και διαχειριστείτε με σοβαρότητα τους πόρους σας που παραμένουν πιεσμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α΄ Δεκαήμερο

 Παραμένετε επίμονοι και πιεστικοί ώρες – ώρες και βάζετε σε κίνδυνο κάποιες καλές εργασιακές σχέσεις. Έτσι κλείνετε από μόνοι σας τους δημιουργικούς σας ορίζοντες. Καλό θα ήταν να εξετάσετε αν κινείστε με σωστό ρυθμό και όχι αντιδραστικά ώστε να μεθοδεύετε τα βήματά σας. Είναι μια καλή εβδομάδα να ξαναδείτε τον προϋπολογισμό σας ώστε να καλύπτετε τις πάγιες δαπάνες σας και να αποφεύγετε έξοδα προβολής και εντυπωσιασμού.

Β΄ Δεκαήμερο

 Η εβδομάδα αρχίζει να φέρνει αίσθημα ανακούφισης σε θέματα καριέρας και κάποια αισιοδοξία ότι τα οικονομικά σας πια σταθεροποιούνται. Ετοιμάζεστε για ανοίγματα σε μεγαλύτερα επαγγελματικά πεδία και αναζητάτε στήριξη από παλιούς αξιόπιστους συνεργάτες. Στις ερχόμενες εβδομάδες θα μπορέσετε να μεθοδεύσετε τις εργασιακές σας ισορροπίες με αργά και σταθερά βήματα και ίσως κρατώντας και κάποια χαρτιά σας προς το παρόν κλειστά.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Έχετε την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να κυνηγήσετε μεθοδικά τους επαγγελματικούς σας σκοπούς και να χρησιμοποιήσετε έξυπνα τις πρόσφατες συνεργασίες σας. Να έχετε συγκρατημένες προσδοκίες σε ότι αφορά αποδόσεις επενδύσεων και δώσετε πίστωση χρόνου για να δείτε τα αποτελέσματα αλλαγών που έχετε πρόσφατα κάνει. Υπάρχει ακόμα η ευκαιρία να ξαναδείτε τα σχέδιά σας, πριν βάλετε σφραγίδες και τα θεωρήσετε τετελεσμένα, διότι μπορεί να ανακαλύψετε λάθη την τελευταία στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α΄ Δεκαήμερο

 Άλλη μια εβδομάδα που στηρίζει την επαγγελματική σας προβολή, χωρίς όμως να δίνει ακόμα ανάσα στα οικονομικά σας που παραμένουν πιεσμένα. Τουλάχιστον με την ορθή πορεία της Αφροδίτης θα δείτε σταδιακά εξομάλυνση σε θέματα καθημερινότητας. Προσπαθήστε να ανοίξετε τις επαφές σας σε μεγαλύτερα πεδία για να στηρίξετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Λίγο προσοχή όμως στις ισορροπίες μεταξύ εργασιακών υποχρεώσεων και θεμάτων σπιτιού, για να αποφύγετε γκρίνιες και στα δυο μέτωπα. 

Β΄ Δεκαήμερο

 Μια εβδομάδα που προσφέρεται για να «κλειδώσετε» σοβαρές συνεργασίες στα πλαίσια της δουλειάς σας με στόχο μακροπρόθεσμα οφέλη. Χτενίστε λεπτομέρειες ξανά και ξανά για να βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τα ψιλά γράμματα. Ό,τι είδηση μάθετε ξαφνικά, να τη λάβετε υπόψη σας γιατί θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Θέματα χρημάτων αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν θα πρέπει όμως να αποφύγετε τις «πολυτέλειες» για λίγο ακόμα και να τα διαθέσετε καλύτερα στα ουσιώδη.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Η ανάγκη να δημιουργήσετε και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας παραμένει έντονη και αυτή την εβδομάδα με στόχο να αλλάξετε ριζικά την οικονομική σας κατάσταση. Εξετάστε τις απαιτήσεις των στόχων σας και τις πιέσεις που μπορεί να φέρουν στην οικογένεια και την τσέπη σας. Ο Δίας, κυβερνήτης σας, γίνεται στάσιμος αυτή την εβδομάδα και ο Ουρανός είναι ήδη ανάδρομος στο δικό σας δεκαήμερο. Συγκρατήστε λοιπόν την προσδοκία γρήγορων εξελίξεων και κεφαλαιοποιήστε τα κεκτημένα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α΄ Δεκαήμερο

 Άλλη μια εβδομάδα που σας βρίσκει με το πόδι στο γκάζι και το χειρόφρενο δεμένο σε ότι αφορά θέματα επαγγελματικής εξέλιξης. Ο κυβερνήτης σας, Κρόνος, ανάδρομος στους Ιχθύς δυσκολεύεται να στηρίξει τις μέχρι τώρα πρωτοβουλίες σας. Καλό θα ήταν να επανεξετάσετε μήπως επιστρέφετε στα ίδια και στα ίδια από συνήθεια ή κάποια αίσθηση βολέματος. Αναζητήστε τρόπους να βελτιώσετε τις γνώσεις σας σε θέματα της εργασίας και δώστε πίστωση χρόνου στις οικονομικές σας προσδοκίες.

Β΄ Δεκαήμερο

 Θέματα που αφορούν το εξωτερικό και νομικά ζητήματα δέχονται μια αχτίδα εύνοιας αυτή την εβδομάδα για εσάς και αρχίζουν να δίνουν εξελίξεις στην καριέρα σας. Αν είναι ένα φρέσκο πτυχίο, ένα νέο συμβόλαιο βάλτε τα να «δουλέψουν» για εσάς ώστε να έχετε στο κοντινό μέλλον αποδόσεις διαρκείας. Για το οικονομικό, οι ροές μοιάζουν να έρχονται μάλλον από τρίτους παρά από την δουλειά σας. Δάνεια ή και κληρονομιές είναι οι πιο πιθανές πηγές χρημάτων, αν και ακόμα βρίσκονται στο στάδιο της υπόσχεσης.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Παραμένετε προσηλωμένοι στον προβληματισμό του πως θα μεταμορφώσετε όχι μόνο τη δουλειά σας, τον εαυτό σας και τον κύκλο σας, αλλά και τον κόσμο όλο για να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Αυτή την εβδομάδα όμως είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Χρειάζεστε σωστούς συνεργάτες και μεθόδευση των ενεργειών σας, οπότε θέστε αυτά σαν προτεραιότητες. Τα οικονομικά σας χωρίς ιδιαίτερες νέες εκπλήξεις θα πάρουν το χρόνο τους για να αλλάξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α΄ Δεκαήμερο

 Με την πλειοψηφία των πλανητών σε ανάδρομη πορεία, η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει δέσμιους καταστάσεων που πιέζουν την τσέπη σας και μπλοκάρουν τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η διαδρομή για την εργασιακή σας ανανέωση έχει ξεκινήσει, αλλά θα χρειαστεί επιμονή και ανάληψη πρωτοβουλίας από εσάς τους ίδιους για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μια σοβαρή ανασκόπηση του πως φθάσατε μέχρι εδώ θα βοηθήσει να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας.

Β΄ Δεκαήμερο

 Ξεκινάει μια εβδομάδα που ευνοεί τη βελτίωση συνεργασιών και επαγγελματικών σχέσεων που είχαν παγώσει τους τελευταίους μήνες. Διαχειριστείτε έξυπνα θέματα που αφορούν χρήματα τρίτων και ουσιαστικές πληροφορίες που θα πάρετε εκεί που δεν το περιμένατε, για να χαράξετε σοβαρή οικονομική πορεία. Έχετε υπόψη ότι επιλογές που κάνετε αυτή την εβδομάδα δύσκολα θα αλλάξουν στο μέλλον. Η καθημερινότητα, η εργασία και το θυμικό σας έχουν γρήγορες εναλλαγές και η εβδομάδα κυλάει γρήγορα.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για σοβαρές συζητήσεις με δικούς σας ανθρώπους αναφορικά με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Οφείλετε να επανεξετάσετε κάποιες συνεργασίες και κατά πόσον στηρίζουν την εργασιακή σας πορεία. Ανυπομονείτε βέβαια για τη στιγμή που θα μπορέσετε να τα αλλάξετε όλα, αλλά δεν είναι ακόμα ώρα. Προσπαθήστε να γειώσετε τις οικονομικές σας προσδοκίες και να βελτιώσετε τη σχέση σας με το χρήμα ώστε να εξυπηρετεί τις κατά τα άλλα πεζές καθημερινές σας ανάγκες. 

ΙΧΘΥΕΣ

Α΄ Δεκαήμερο

 Τα εργασιακά σας θέματα «παίρνουν μπρος» μετά από πολλές εβδομάδες καθίζησης που είχαν ταλαιπωρήσει και το ηθικό σας. Στηριχθείτε σε συνεργασίες που ξεκινήσατε πρόσφατα και δώστε τους λίγο ακόμα χρόνο για να εξελιχθούν. Εξελίξεις στην καριέρα σας δεν προβλέπονται σύντομα. Αποφύγετε να ξοδέψετε πολλά για υλικές και μόνο απολαύσεις, και βάλτε μέτρο στη χρήση της πιστωτικής κάρτας.

Β΄ Δεκαήμερο

 Καλή η εβδομάδα αυτή για εσάς με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία και κατοχύρωση αξιόλογων συνεργασιών ή και εμπορικών συμφωνιών. Από αυτές μπορείτε να μάθετε κάτι μυστικό ή πολύ ιδιαίτερο που να σας αποδώσει και οικονομικά οφέλη. Αποφύγετε να πιέσετε τους συνεργάτες σας για γρήγορα αποτελέσματα για να μη γίνουν λάθη βιασύνης. Κρατηθείτε σε θέσεις για τις οποίες έχετε επενδύσει χρόνο και προσπάθεια και αφήστε αλλαγές για αρκετά αργότερα. 

Γ΄ Δεκαήμερο

 Επενδύστε στην διαίσθησή σας αυτή την εβδομάδα και επικεντρωθείτε στον στόχο σας που αυτό το καιρό εστιάζει στα οικονομικά σας. Κρατήστε συμβουλές ή και κάποιες ακραίες ιδέες που θα συλλέξετε από τον κοινωνικό σας κύκλο – θα τις βρείτε χρήσιμες σύντομα για τη διαχείριση των οικονομικών σας. Θέματα καριέρας για λίγο ακόμα καιρό παραμένουν στάσιμα, και αν δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα, μην επιχειρήσετε να τα αλλάξετε. 

Από την Αλεξάνδρα Καραλή