Εβδομαδιαία αισθηματικά 14 – 20 Αυγούστου 2023. Αναπάντεχα πάθη και ερωτικά ξεμυαλίσματα

Εβδομαδιαία αισθηματικά 14 – 20 Αυγούστου 2023. Αναπάντεχα πάθη και ερωτικά ξεμυαλίσματα

Αναπάντεχα πάθη και ερωτικά ξεμυαλίσματα επιφυλάσσει το πλανητικό σκηνικό για εμάς τους κοινούς θνητούς του γήινου στερεώματος. Ξαφνικές γνωριμίες αλλά και επιστροφές συνεχίζουν σε έναν ξέφρενο ρυθμό να ταράζουν τον εσωτερικό μας κόσμο. Καθώς η Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου γεννιέται και τετραγωνίζεται από τον απρόβλεπτο Ουρανό εγκαθιστά το απρόσμενο και το ανατρεπτικό κομμάτι στην καθημερινότητά μας. 

Λαμβάνοντας λοιπόν ‘’το απρόσμενο και το ξαφνικό’’ σαν φόντο για το επόμενο δεκαπενθήμερο μέρος του οποίου είναι και η εβδομάδα που διανύουμε καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί σε ό, τι κι αν προγραμματίζουμε να κάνουμε διότι πιθανόν να υπάρξουν γεγονότα που έχουν τη δυναμική να μάς ταράξουν και να μάς προβληματίσουν. Διάφορα γεγονότα τα οποία πιθανόν να είναι απόρροιες απερισκεψίας, βιασύνης ή υπερβολής που χαρακτηρίζουν αυτές τις μέρες καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί κυρίως στις μετακινήσεις μας αλλά και στη συμπεριφορά μας απέναντι σε ανθρώπους είτε είναι συνεργάτες, οικογένεια, ερωτικοί σύντροφοι ή παιδιά μας. 

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω πως θα επηρεαστούν τα ζώδια αυτήν την εβδομάδα. Διαβάστε το ζώδιο του  Ηλίου, της Σελήνης και του Ωροσκόπου σας για περισσότερη και καλύτερη πληροφόρηση.

Χαριτάτου Έφη

εικόνα Viber 2023 06 11 22 44 39 783


[email protected]





ΚΡΙΟΣ
Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και αυτό βοηθάει να κυλήσει η εβδομάδα εποικοδομητικά στην ερωτική σας αλλά και την οικογενειακή σας ζωή. Καλό θα είναι να μην υπερβάλλετε σε τομείς της ζωής σας και να μην ξεφεύγετε από το μέτρο. Πιθανόν είναι όμως να εμφανιστεί και μια παρελθοντική ερωτική κατάσταση και αν μεν σας ενδιαφέρει μπορείτε να προχωρήσετε, αν όχι βάλτε πλώρη για άλλα πελάγη. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε αναπάντεχα έξοδα κι αυτό να επηρεάσει κάπως και την ερωτική σας διάθεση όμως είναι κάτι που θα διαχειριστείτε επιδέξια. Μην ανησυχείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να προκύψουν τα δύσκολα όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη σχέση σας τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα θέματα στο τραπέζι με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να βρείτε από κοινού λύσεις. Καλό είναι να γίνει ένα ξεκαθάρισμα για να μη διογκωθούν περαιτέρω οι αρνητικές καταστάσεις. Πολύ πιθανόν να υπάρξει επιστροφή παρελθοντικής ερωτικής κατάστασης που αν μεν σας ενδιαφέρει μπορείτε να βάλετε νέες βάσεις, αν όχι να κλείσετε οριστικά την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση όμως οι κινήσεις σας θα χρειαστεί να γίνουν κατόπιν σκέψης κι όχι αλόγιστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με λίγο βαριά και λίγο πεσμένη ψυχολογία κινείστε αυτήν την εβδομάδα αλλά αυτό είναι κάτι που διαχειρίζεστε τεχνηέντως και δε βγαίνει προς τα έξω. Ωστόσο δεν παύετε να σκέφτεστε τρόπους για το πως μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας αλλά και την ερωτική σας ζωή.  Κάτι δε σάς κολλάει το τελευταίο διάστημα και κάτι σας ενοχλεί ενδόμυχα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μη φορτώνετε το μυαλό σας με αυτά τα θέματα τώρα και να χαλαρώσετε λίγο γεμίζοντας μπαταρίες. Καλύτερα ν΄ ασχοληθείτε με τους ερωτικούς προβληματισμούς σας όταν οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε μια έντονη επιθυμία να συναναστραφείτε φίλους και κοινές παρέες με τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά πολύ πιθανόν να προβληματίζεστε με τα οικονομικά σας. Βέβαια δε θα λείψουν τα έκτακτα έξοδα λόγω ξαφνικών και απρόσμενων κοινωνικών υποχρεώσεων. Από την άλλη πάλι είναι πιθανόν να δεχτείτε και ξαφνικές επισκέψεις στο χώρο σας. Σε κάθε περίπτωση είτε μείνετε στο οικείο περιβάλλον είτε βγείτε έξω να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που κινείστε και μετακινείστε.

ΛΕΩΝ
Έντονες στιγμές θα βιώσετε όσον αφορά τον ερωτικό τομέα. Αυτή η εβδομάδα σας ευνοεί αρκετά για να περάσετε όμορφες και δημιουργικές στιγμές, με έντονη κινητικότητα και πολλές προτάσεις από φίλους, γνωστούς ή και συνεργάτες για εξόδους. Είστε επινοητικοί σε νέους τρόπους αναζωογόνησης της ερωτικής σας ζωής αλλά από την άλλη είστε και αυτοί που το ερωτικό παρελθόν μπορεί να σάς χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα. Σε κάθε περίπτωση μη αναμενόμενων εξελίξεων και προτού προβείτε σε αποφάσεις καλό θα ήταν να πάρετε το χρόνο σας και να επεξεργαστείτε τις συνθήκες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μάλλον θα προτιμήσετε να κλειστείτε  στον εαυτό σας αυτήν την εβδομάδα και να παραμείνετε σε αυτήν την κατάσταση διότι αισθάνεστε ότι δε θέλετε να εκφράσετε κανένα ερωτικό ενδιαφέρον αυτήν την περίοδο. Περισσότερο θα θελήσετε να εξυγιάνετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο για εσάς και τι είναι αυτό που θα σας πάει ένα βήμα παραπέρα από το σημείο που βρίσκεστε. Αναμείνατε τον κυβερνήτη σας την ερχόμενη εβδομάδα στην αναδρομή του που θα είναι πολύ βοηθητικός  στο να διαλευκάνετε τις υποθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Πολύ πιθανόν να δεχτείτε πίεση από τον ερωτικό σας σύντροφο και να έρθετε σε προστριβή μεταξύ σας, κάτι που σάς επιβαρύνει αφόρητα και αποτελεί σχεδόν την καθημερινότητά σας το τελευταίο διάστημα. 
Ωστόσο αυτή η εβδομάδα ευνοεί την επίλυση των θεμάτων που σας πιέζουν και σας αγχώνουν. Δε σας λείπουν οι κοινωνικές επαφές τις οποίες και θα προτιμήσετε καθώς θέλετε να αποσυμπιεστείτε από στρεσογόνες καταστάσεις. Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας ν’ αναπολεί το ερωτικό παρελθόν του.  Δεν αποκλείεται ένας νέος ξαφνικός έρωτας βραχείας καύσεως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθάνεστε ότι έχετε κάνει πολλές υποχωρήσεις στα ερωτικά σας και είναι ώρα να βάλετε τα όριά σας. Καλό είναι όμως τα θέματα που σας προβληματίζουν να τα συζητάτε και να μην περιμένετε από τον ερωτικό σας σύντροφο να τα μαντέψει. Αυτή η εβδομάδα θα φέρει ευκαιρίες για εξόδους με φίλους ή γνωστούς οπότε καλό είναι να μην αρνηθείτε. Πολύ πιθανό να ταραχθούν τα γαλήνια νερά της ήσυχης λίμνης σας γνωρίζοντας κάποιο άτομο που θα τραβήξει την προσοχή σας και θα ξυπνήσει μέσα σας το ερωτικό ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βρίσκεστε με μια διάθεση κάπως πιεσμένη με τα εργασιακά σας ή με ξαφνικές αλλαγές στα προγράμματά σας λόγω ανατροπών στην καθημερινότητά σας. Εσείς ιδανικά θέλετε να ταξιδέψετε με τον ερωτικό σας σύντροφο και να γευτείτε την καλοκαιρινή αύρα. Αυτό που θα σας συνέπαιρνε θα ήταν να είστε ξαπλωμένοι με το σύντροφό σας στην καυτή άμμο σε κάποια παραλία σε ένα εξωτικό μέρος αλλά η καθημερινότητά σας δε σας το επιτρέπει, τουλάχιστον ακόμα. Εναλλακτικά μπορεί να βγείτε με φίλους ή γνωστούς και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Ένας ξαφνικός έρωτας είναι πιθανός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες εντάσεις μπορεί να υπάρξουν στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην έρθετε σε προστριβή με τον ερωτικό σας σύντροφο διότι δε θα καταφέρετε να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Κάντε τις συζητήσεις σας με ηρεμία.
Πιθανόν να επιστρέψει ξαφνικά στη ζωή σας το ερωτικό σας παρελθόν και αυτό να γίνει αιτία αναστάτωσης στην παρούσα ερωτική σας ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή επίσης και σε τυχόν σχέσεις παρασκηνίου καθώς μπορεί να έρθουν στο φως και να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ερωτικό σας παρελθόν μπορεί να σας θυμηθεί και αυτό να είναι αιτία αναταραχών στο οικείο περιβάλλον σας αν είστε ήδη σε μια σχέση. Ωστόσο αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας κατά βάθος παρόλο που θα επιφέρει αναταραχή. Από την άλλη αυτή την εβδομάδα μπορεί να επινοήσετε τρόπους για ν΄ αναζωογονήσετε τη συντροφική σας σχέση και να δώσετε νέα πνοή φρεσκάδας και ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή.  Πολύ πιθανόν να ενεργοποιηθείτε και σεξουαλικά αυτήν την εβδομάδα αλλά με μια αίσθηση εμβάθυνσης πέρα από το σαρκικό.

ΙΧΘΥΕΣ
Επιφορτισμένοι με ευθύνες και υποχρεώσεις αυτή η εβδομάδα που δεν αφήνουν περιθώρια για τα ερωτικά σας. Ωστόσο είστε σε μια περίοδο έτσι κι αλλιώς που οποιαδήποτε ελαφριά κατάσταση δε σας ικανοποιεί. Κι ενώ ακόμα στο προσκήνιο για εσάς είναι η επίτευξη όσο το δυνατόν μιας καλύτερης ερωτικής ζωής φαίνεται πως η καθημερινότητα δε σας αφήνει τα περιθώρια να το επιτύχετε. Παρ’ όλη την πίεση όμως εσείς θα καταφέρετε να περάσετε κάποιες στιγμές όμορφες που θα σας βοηθήσουν αναζωογονηθείτε και θ’ ανανεώσουν και την ψυχολογία σας.



Χαριτάτου Έφη
[email protected]