Μηνιαίο ερωτικό Ιουνίου 2023 – φλογεροί έρωτες και  νέες γνωριμίες 

Μηνιαίο ερωτικό Ιουνίου 2023 – φλογεροί έρωτες και  νέες γνωριμίες 

Ιωάννα Αλμυριώτου

Μηνιαίο ερωτικό Ιουνίου 2023 – φλογεροί έρωτες και  νέες γνωριμίες. Ο Ιούνιος  φέρνει στις αποσκευές του τις πλανητικές επιδράσεις του προηγούμενου μήνα. Έχουμε ως ξεκίνημα τον Ερμή να βρίσκεται στις ίδιες μοίρες που αναδρόμησε στις 21 Απρίλιου και επαναφέρει τα ζητήματα που προέκυψαν εκείνο το χρονικό διάστημα προς επίλυση. Ο Άρης και ο Δίας βολτάρουν στο πρώτο δεκαήμερο του Λέοντα και του Ταύρου αντίστοιχα  με ένα αποκλίνων πλέον τετράγωνο μεταξύ τους, φέρνοντας τη  σεξουαλική υπερδιέγερση που συνοδεύεται ουσιαστικά από μια αίσθηση του ανικανοποίητου αλλά και από  λανθασμένες συμπεριφορές στην ερωτική σχέση και στη συναισθηματική ζωή.

 Η Αφροδίτη μέχρι τις 5 Ιουνίου βρίσκεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και ευνοεί όλα τα τρίτα δεκαήμερα των ζωδίων του Νερού Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και των Γήινων ζωδίων Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Στις 5 Ιουνίου 13:48 κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Λέοντα. Η Αφροδίτη σε αυτό το πύρινο ζώδιο  δημιουργεί τάσεις εντυπωσιασμού, κοινωνικότητας και glamour καταστάσεις. Θα ευνοήσει το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς Κριούς, Λέοντες, Τοξότες  όπως και τα ζώδια του Αέρα Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους  φτάνοντας έως και την   20ο 43΄ του Λέοντα.  

Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Αιώνιος Εραστής της ο Άρης (είσοδος στον Λέοντα 20 Μαΐου). Οι θερμοκρασίες πλέον στον ερωτικό στίβο ανεβαίνουν επικίνδυνα δημιουργώντας φλογερούς έρωτες και απογειωτικές καταστάσεις. Στις 3 Ιουνίου η θετική όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα  δημιουργεί ρομαντικές καταστάσεις. Ευνοούνται τα ζώδια του Νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και της Γης  Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου 25ο -29ο .

Στις 4 Ιουνίου έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων/Τοξότη 13ο 18΄. Ενδέχεται να υπάρξουν υπερβολές, κάποια σχέδια να υποστούν αλλαγές ή να ανατραπούν. Υπάρχει  επίσης  η τάση για ξαφνικές ειδήσεις ή μηνύματα. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι Τοξότες  και Ιχθύες  γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να διαχειριστείτε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, την μετακίνηση την μάθηση  και τη γνώση. 

Στις 5 Ιουνίου η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα πρόκειται να φέρει μοιραίες εξελίξεις στον έρωτα και τα οικονομικά. Ζήλειες, τάσεις απολυτότητας και κυριαρχίας οδηγούν σε συγκρούσεις και  ξεκαθαρίσματα κυρίως σε σχέσεις που έχουν φθαρεί.  Από την όψη επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι  των πρώτων ημερών  0ο -2ο  και οι Παρορμητικοί Κριοί Καρκίνοι Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου των τελευταίων ημερών 28ο -29ο      

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 11 Ιουνίου  ωθεί σε συναισθηματικές και οικονομικές σπατάλες σε επιπόλαιες κινήσεις και ερωτικά σκάνδαλα. Επηρεάζονται τα πρώτα δεκαήμερα  των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι  4ο – 6ο  επίσης και οι Τοξότες λόγω του φυσικού τους κυβερνήτη Δία. Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων κάνοντας την επικοινωνία πιο ανάλαφρη.

Στις  13 Ιουνίου η Αφροδίτη δημιουργεί δυσαρμονική όψη χιαστί με τον  Κρόνο φέρνοντας προβλήματα στις σχέσεις και στα ερωτικά. Ακόμη μια φορά επηρεάζονται τα πρώτα δεκαήμερα  του Σταθερού Σταυρού Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι όπως και  οι Μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς  6ο – 8ο .

Στις 17 Ιουνίου το σκηνικό αλλάζει με την θετική όψη του Ερμή και της  Αφροδίτης δημιουργώντας άνεση στην επικοινωνία, βοηθά στην καλύτερη έκφραση των συναισθημάτων, τις κοινωνικές συναναστροφές αλλά και τις νέες γνωριμίες. Επηρεάζονται από την όψη οι Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες  που  έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και αρχές δευτέρου δεκαημέρου 9ο – 11ο 

Στις 18 Ιουνίου έχουμε τη Νέα Σελήνη 26ο 43΄των Διδύμων  με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα. Προκαλεί συγχύσεις, παραπληροφόρηση, απατηλές διαθέσεις. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες  του τρίτου δεκαημέρου. Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα νέα ξεκινήματα. Στις 19 Ιουνίου συνεχίζει να μας επηρεάζει το παραπλανητικό στοιχείο με τάσεις εμμονής και χειριστικότητας εξαιτίας Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης οι οποίοι δημιουργούν ταυτόχρονα δυσαρμονικές όψεις με Ποσειδώνα και Πλούτωνα. Πάλι στο στόχαστρο μπαίνουν οι μεταβλητοί του τρίτου δεκαημέρου οι οποίοι θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις κινήσεις και στις δράσεις τους.

Το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο την ίδια ημέρα  προσπαθεί να σταθεροποιήσει κάποιες καταστάσεις και να απαλύνει την ατμόσφαιρα. Η θετική όψη λειτουργεί εποικοδομητικά  για το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης  Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους όπως και των ζωδίων του Νερού Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες  5ο -7ο.

Το τρίγωνο του Χείρωνα με την Αφροδίτη στην 19η μοίρα του Κριού και Λέων στις 28 Ιουνίου, είναι μία όψη, που επουλώνει συναισθηματικές πληγές και  δίνει ευκαιρίες να ανακάμψουν σχέσεις οι οποίες είχαν προβλήματα. Η κατανόηση φέρνει την λύτρωση και ο μήνας τελειώνει με εύνοια και θετικότητα.

Κριός

Α’ δεκαήμερο: Η Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα από τις 5 του μήνα, σας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς και ενθουσιώδεις από ότι συνήθως. Δώστε την προσοχή σας γιατί την ίδια μέρα η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα, δεν αποκλείετε να σας φέρει μοιραίους έρωτες. Όσοι είστε σε σχέση ήδη, ίσως δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις, αφού δεν θα λείψουν οι σκηνές ζηλοτυπίας και τα καβγαδάκια.

Στα μέσα  του μήνα γύρω στις 11, είστε πλέον πιο ήρεμοι και  με ενδυναμωμένη την αισθηματική νοημοσύνη. Γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί και έχετε την διάθεση να περάσετε  χρόνο με το ταίρι σας, να κάνετε θετικές συζητήσεις κι ίσως κάνετε σχέδια και για ένα ταξίδι! Δεν αποκλείονται οι γνωριμίες και οι νέες σχέσεις, αλλά και πολύ όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας, όσοι είστε δεσμευμένοι!

Β’ δεκαήμερο: Παθιάζεστε και γίνεστε απαιτητικοί και περισσότερο κτητικοί. Όχι άδικα, αφού νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε αλλά και να κρατήσετε το ταίρι σας. 

Αρκετοί Κριοί του δικού σας δεκαήμερου, προς τη  μέση του μήνα, ίσως πάρετε την απόφαση, να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο βήμα. Αυτό μπορεί να είναι μια επισημοποίηση ή μια συγκατοίκηση, αφού η έλξη που νιώθετε, και από τις δυο μεριές, είναι ιδιαίτερα  

Γ’ δεκαήμερο: Προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε οι Κριοί του τρίτου  δεκαημέρου. Πάθη, αλλά και ζήλιες είναι πολύ πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια. Διεκδικείτε την προσοχή του συντρόφου σας, αλλά γίνεστε ιδιαίτερα πιεστικοί κι αυτό μπορεί αρχικά να κολακεύει, αλλά δεν αρέσει πάντα!

Προσοχή λοιπόν στις διαφωνίες ανάμεσα σ’ εσάς και το ταίρι σας. Ίσως υπάρξουν κάποιες κυκλοθυμικές καταστάσεις, οι οποίες ευτυχώς για εσάς, δεν θα έχουν διάρκεια.

Ταύρος

Α’ δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινάει με πιέσεις συναισθηματικές, οι οποίες αρχικά θα σας ενοχλήσουν και θα σας φανούν αρκετά δυσάρεστες. Στην πορεία τα πράγματα φτιάχνουν, και πριν ακόμη το καταλάβετε, η όλη κατάσταση όχι απλά καλυτερεύει αλλά επίσης σταθεροποιείτε!

Εξάλλου στις 14  του μήνα η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία αλλά και το εξάγωνο του Κρόνου με την Σελήνη, στο δικό σας δεκαήμερο, σας  φέρνουν πραγματικά σωστή διαχείριση των καταστάσεων. Φυσικά μέσα από αυτό, απορρέει και η ευτυχία, αφού τολμάτε και πετυχαίνετε την καλυτέρευση στη σχέση σας. Χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σας, σας περιμένουν.

Β’ δεκαήμερο: Ο Ιούνιος θα είναι σχετικά ένας καλός μήνας και για εσάς, με μια εξαίρεση, κάπου στη μέση του μήνα, ίσως έχετε καβγαδάκια με τον σύντροφό σας. Είναι όντως πιθανό,  να έχετε κάποια μικρά προβλήματα ή διαμάχες, κυρίως από ασυμφωνία σε πράγματα που θέλετε να κάνετε. 

Η όψη είναι παροδική και γρήγορη και ευτυχώς δεν σας ταλαιπωρεί πολύ. Η κατάσταση θα ηρεμήσει σχετικά γρήγορα και είστε σε θέση να συνεχίσετε την καθημερινότητά σας ως είχε.

Ευκαιρίες νέων γνωριμιών ή σχέσεων ίσως υπάρξουν για τους αδέσμευτους, προσοχή όμως μήπως δεν είναι αυτό που αρχικά φαίνεται.

Γ’ δεκαήμερο: Ο Ιούνιος ξεκινά θετικά και μάλιστα αρκετοί όσοι θέλετε  να πλησιάσετε ένα νέο άτομο, θα έχετε ιδιαίτερα ευχάριστη συμπεριφορά αλλά και πειθώ στον τρόπο σας.  Θα έχετε την δυνατότητα, να χτίσετε μια πραγματικά καλή σχέση και μάλιστα βασισμένη σε κάτι που πολλοί θα ήθελαν, εκτός από την φυσική έλξη, την εγκεφαλική!

Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να δώσετε προσοχή, διότι κάτι θα σας εκνευρίσει, κάτι δεν θα είναι ή δεν θα πάει όπως ελπίζατε και αυτό μπορεί να σας βάλει σε αρκετές διαφωνίες με το έτερον ήμισυ. Μην το παρακάνετε αν δεν θέλετε να επέλθει η ρήξη στη σχέση σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Δίδυμοι

Α’ δεκαήμερο: Εσείς εστιάστε στον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε για να κατακτήσετε ή να κρατήσετε ενδεχομένως την σχέση που ήδη έχετε. Επίσης, αν είστε δεσμευμένοι μην επιχειρήσετε μια παράλληλη σχέση, είναι πολύ πιθανόν να αποκαλυφθεί. Αν είστε αδέσμευτοι και φλερτάρετε, φροντίστε  να μην το κάνετε μέσα στην ίδια παρέα. 

Αν αποφύγετε αυτές τις κάπως «δύσκολες» καταστάσεις και εστιάσετε σε ένα άτομο, τότε να είστε σίγουροι ότι  και μια καλή σχέση θα δημιουργηθεί, θα έχετε συζητήσεις με το μέλλον ταίρι σας, επάνω σε πολύ ρομαντικές και πνευματικές  βάσεις. Αν ήδη είστε σε μια σχέση, η κατάσταση  ανανεώνετε και θα έχετε πραγματικά ευχάριστες στιγμές. Από τα μέσα του  μήνα και  μετά, τα πράγματα κυλούν καλύτερα και χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα.

Β’ δεκαήμερο:  Η  πανσέληνος στις 4 του μήνα, γίνετε στο δικό σας δεκαήμερο και αποσταθεροποιεί ή ανατρέπει κατά κάποιο τρόπο ορισμένες καταστάσεις.  Κάποιες διαφωνίες έρχονται στην επιφάνεια και σας ταράζουν, παρότι είχατε «ψυχανεμιστεί» θα λέγαμε το τι μπορεί να συμβεί. 

Οι καταστάσεις και οι στιγμές που θα περάσετε με τον αγαπημένο σας,  ίσως να εξακολουθήσουν να είναι λίγο διφορούμενες και να μην ξέρετε τι θα συμβεί ή τι να κάνετε. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, οι δυσκολίες εξομαλύνονται. Με την θέληση και την αποφασιστικότητά σας, αλλά και περισσότερη και πιο θετική διάθεση για μια συζήτηση, λύνονται τα όποια προβλήματα. Σας περιμένουν καλύτερες μέρες.

Γ’ δεκαήμερο: Ο Ιούνιος ξεκινά όμορφα για το δικό σας δεκαήμερο, και μάλιστα θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές. Όσοι θέλετε να μπείτε στην διαδικασία μιας νέας σχέσης, η αρχή της τουλάχιστον, είναι πολλά υποσχόμενη και με καλές προοπτικές. 

Προσοχή δείξτε γύρω στις 18 του μήνα  όπου η Νέα Σελήνη γίνετε στο δικό σας δεκαήμερο και  με την συμμετοχή του Ποσειδώνα, ίσως δεν διακρίνετε  σωστά  κάποια πράγματα. Παρεξηγήσεις και λόγια ή ακόμη μπορεί και να μεγαλοποιήσετε καταστάσεις. Όπως κι  αν έχει, αφήστε λίγο τις ημέρες να περάσουν και μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Α’ δεκαήμερο: Ένας πολύς θετικός μήνας περιμένει το δεκαήμερό σας. Αν είστε έτοιμοι να ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή να βρείτε έναν σύντροφο όσοι είστε μόνοι, τότε ο μήνας είναι πολλά υποσχόμενος. Ειδικά από τις 18 του μήνα και μετά που η Σελήνη μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία και τον Κρόνο.

 Έχετε καλύτερη διαχείριση των προσωπικών σας καταστάσεων, με περισσότερη σοβαρότητα αλλά και φρόνηση. Πολλοί δεσμευμένοι ίσως επισημοποιήσετε τις σχέσεις σας, ενώ όλοι θα νιώσετε τι θα πει, ευτυχία. Είναι ένας μήνας, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε θετικά και να έχετε τις πιο όμορφες στιγμές! Ευνοούνται τα ταξίδια! 

Β’ δεκαήμερο: Αυτό τον μήνα θα έχετε ηρεμία και έτσι θα μπορέσετε να αφοσιωθείτε  στον αγαπημένο σας, κάνοντας σχέδια ή πραγματοποιώντας ταξιδάκια. Ακόμη και η καθημερινότητά σας θα φανεί πιο ανάλαφρη από ότι συνήθως. Η ξενοιασιά των  ημερών σας βοηθά να δείξετε την αγάπη σας αλλά και να νιώσετε αντίστοιχα τα συναισθήματα του συντρόφου σας. 

Στις 18 και 21 του μήνα, όπου η Σελήνη κι έπειτα ο Ήλιος μπαίνουν στο δικό σας ζώδιο, θα αρχίσετε να νιώθετε γεμάτοι θέληση, αυτοπεποίθηση και φλόγα για να κατακτήσετε ερωτοτροπώντας το άτομο που σας ενδιαφέρει ή να καταπλήξετε αυτό που ήδη είστε μαζί. Ότι κι  αν έχει ζητούμενο ο καθένας από εσάς, με τα σωστά βήματα, η επιτυχία σας περιμένει!

Γ’ δεκαήμερο: Εσείς οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να ζήσετε μοιραία γεγονότα, κυρίως στις αρχές του μήνα. Προσέξτε τις τάσεις που μπορεί να έχετε για ζήλεια ή έντονη κτητικότητα απέναντι στον σύντροφό σας, διότι αυτό μπορεί να επιφέρει αναστατώσεις και καβγάδες.

Γύρω στις 20 του μήνα, δώστε προσοχή στο πως θα εκφραστείτε, μιας και η υπερβολή αλλά και ο έντονος ζήλος που σας διακατέχει, προκειμένου να κερδίσετε αυτόν ή αυτήν που θέλετε, δεν σιγάζει εύκολα. Από εκεί κι έπειτα, οι καταστάσεις ηρεμούν και θα βιώσετε πιο χαλαρές μέρες έως το τέλος του Ιουνίου.

Λέων

Α’ δεκαήμερο: Μοιραίες γνωριμίες αλλά και γεγονότα στα ερωτικά σας, θα βιώσετε τις πρώτες ημέρες του μήνα. Εστιάστε την προσοχή σας  σε ό,τι θέλετε να κάνετε και μην κινηθείτε επιπόλαια, γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το τίμημα των πράξεων και των αποφάσεών σας.

Παρ’ όλα τα  «κακώς κείμενα» του πρώτου σχεδόν δεκαπενθημέρου του μήνα, στο δεύτερο μισό του, τα πράγματα αλλάζουν ή τουλάχιστον ηρεμούν. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα, να συζητήσετε με το ταίρι σας, για  όσα σας προβληματίζουν και να βρείτε λύσεις και διέξοδο σε ό,τι θωρείτε πρόβλημα. Με καλή θέληση λύνονται όλα.

Β’ δεκαήμερο: Μικρές ανησυχίες θα έχετε στην αρχή του μήνα με τον σύντροφό σας. Όμως όχι κάτι που να σας  θορυβήσει. Γύρω στις 17 του μήνα, όσοι είστε μόνοι και ψάχνετε για ταίρι, θα κάνετε καλές γνωριμίες, πολύ πιθανόν και μέσα από ένα ταξίδι, ή θα λάβετε καλά νέα από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Η αλήθεια είναι πως, σας  περιμένει ένα μήνας.. συναισθημάτων που θα σας φέρουν ευτυχία. Είτε είστε μόνοι και αναζητάτε έναν άνθρωπο, είτε ήδη βρίσκεστε σε μια σχέση, οι στιγμές που θα βιώσετε θα είναι πραγματικά όμορφες  και θα γεμίσουν το Είναι σας!

Γ’ δεκαήμερο: Μέχρι τις 22 του μήνα, θα έχετε σχετικά ήρεμες μέρες όπου και θα μπορέσετε να τις απολαύσετε, είτε έχοντες σύντροφο, είτε όχι.  Στις 22 του μήνα σας δίνονται ευκαιρίες για γνωριμίες, για όμορφες συζητήσεις με άτομο που σας ελκύει το ενδιαφέρον. Πολύ  πιθανό να συναντηθείτε μάλιστα σε κάποιο ταξίδι που θα κάνετε. 

Προσέξτε μην εκνευριστείτε με κάτι που θα ακούσετε, μην μεγαλοποιήσετε μια κατάσταση και μην γίνεστε ανυπόμονοι. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί κάτι ξαφνικό να σας συγχίσει και  να σας βγάλει  «έξω  από τα νερά» σας. Προσπαθήστε να δείξετε εγκράτεια και να κάνετε σωστή διαχείριση των συναισθημάτων σας.

Παρθένος

Α’ δεκαήμερο: Λίγο θα εκνευριστείτε με το ταίρι σας κάπου εκεί στη μέση του μήνα. Κάποιες ασυμφωνίες, κάποιες διαφορετικές  προσεγγίσεις σε θέματα που σας απασχολούν, θα φέρουν μουρμούρα και παροδικές εντάσεις. Κάτι όμως το  οποίο δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού από τις 19 του μήνα και μετά, η κατάσταση γίνετε σταθερή και την αντιμετωπίζονται με την πρέπουσα σοβαρότητα.

Προσοχή σε παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας, γύρω στις 24 του μήνα, οι οποίες σας κάνουν να νιώθετε ότι θέλετε να απομονωθείτε. Μην αφήσετε την διάθεσή σας να χαλάσει, αφού μπορείτε πραγματικά να παραμερίσετε πράγματα και να περάσετε όμορφα. Μια επίσκεψη από φιλικά σας άτομα, μπορεί να φτιάξει την διάθεση και των δυο σας!

Β’ δεκαήμερο: Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ο μήνας θα κυλήσει πολύ καλά στα ερωτικά σας! Πολύ πιθανό να  κάνετε μία νέα γνωριμία, μέσα από το επάγγελμά σας με ένα άτομο νεότερο από εσάς. Έντονες ερωτικές καταστάσεις και πάθη θα υπάρξουν για κάποιους! 

Να είστε προσεκτικοί όσοι εμπλέκεστε σε κρυφούς έρωτες, γιατί μπορεί να υπάρξει πάθος, ένταση, πληρότητα συναισθημάτων, αλλά καταλαβαίνετε ότι ακροβατείτε σε τεντωμένο σκοινί; Κάντε τις επιλογές σας, αλλά να είστε πάντα έτοιμοι για το επόμενο βήμα!

Γ’ δεκαήμερο: Μέχρι και τις 17 του μήνα είστε ήρεμοι και απολαμβάνετε τις στιγμές με το ταίρι σας ή ενδεχομένως φλερτάρετε αρκετά! Και γιατί όχι, η καλή διάθεση είναι τονωτικό αυτοπεποίθησης και η κολακεία πολλές φορές η «ένεση» της διάθεσής μας.

Όμως με τη Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζεστε κι εσείς. Και θα ήταν πολύ καλή για τα νέα σας ξεκινήματα, αν δεν υπήρχε το στοιχείο της εξαπάτησης ή και των ψευδαισθήσεων. Γιατί, είναι γνωστό πως ό,τι  λάμπει δεν είναι χρυσός!

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο: Ο Ιούνιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσάς. Σχετικά ήρεμος, σας αφήνει το περιθώριο να επιδοθείτε σε καταστάσεις που αγαπάτε και στα άτομα που θέλετε. Ξένοιαστοι και με τον κυβερνήτη πλανήτη σας στον Λέοντα, γίνεστε διεκδικητικοί και κτητικοί, απαιτώντας τίποτα λιγότερο από αυτό που θέλετε!

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, ίσως από ένα ταξίδι ή  κάποιο άτομο που μιλάτε και βρίσκετε ακόμη μακριά σας. Το διαδίκτυο άλλωστε είναι πηγή γνωριμιών, όχι πάντοτε των καλύτερων, αλλά θα έχετε τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες τον μήνα αυτό! Τα υπόλοιπα… έρχονται…

Β’ δεκαήμερο: Ένας ιδιαίτερα ερωτικός μήνας και για εσάς. Αν έχετε σκοπό φλερτάρετε ή να κάνετε νέες γνωριμίες, ευνοείστε σημαντικά. Μέσα από φίλους σας, παρέες και γενικότερα τον κοινωνικό σας περίγυρο, ίσως κάνετε  μία ιδιαίτερα θελκτική γνωριμία, αφού και η  εμφάνιση αλλά πιθανότητα και το πνευματικό κομμάτι, θα σας  συγκλονίσει!  

Όσοι είστε ήδη με το ταίρι σας, θα ζήσετε πολύ ωραίες στιγμές, ερωτικές αλλά και οι δυο μαζί, με καλούς σας φίλους. Γενικότερα, τον μήνα αυτό, η κοινωνικοποίηση και ο έρωτας πάνε μαζί. Απολαύστε το!

Γ’ δεκαήμερο: Είστε έτοιμοι για τα μοιραία που μπορεί να βιώσετε στις αρχές του μήνα; Είτε απαντήσετε θετικά, είτε αρνητικά, πολλοί από εσάς, θα πρέπει να προσέξετε στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε στην αναζήτηση συντρόφου, δώστε προσοχή, γιατί κάτι με ένταση ίσως δεν έχει διάρκεια. Αν έχετε σύντροφο, προσέξτε τη διάσπαση, αν δεν θέλετε να χαλάσετε την σχέση σας. 

Κατά τ’ άλλα, είστε έτοιμοι να κάνετε ταξίδια,  ή να επεκτείνετε τις γνωριμίες σας εκτός συνόρων. Το τελευταίο πενθήμερο του μήνα, αν προσέξετε τις συναισθηματικές εντάσεις που νιώθετε, προς τον σύντροφό σας, θα μπορέσετε να  ζήσετε τον έρωτα και το συναίσθημα στο αποκορύφωμά του.

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: Αυτό που θα έχετε να αντιμετωπίσετε το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, είναι μοιραίες γνωριμίες αλλά και εξελίξεις στα ερωτικά σας. Προσοχή σε άβουλες κινήσεις ή επιπόλαιες γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις ή ακόμη και στη ρήξη της σχέσης σας. 

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, οι καταστάσεις εξομαλύνονται για όσους έχουν θέματα να  αντιμετωπίσουν με τον σύντροφό τους και η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση. Αν είστε μόνοι, μια γνωριμία την περίοδο αυτή, μπορεί να πάρει γρήγορα «σοβαρές» διαστάσεις.

Β’ δεκαήμερο: Η αρχή του μήνα θα είναι δυναμική αλλά με αρνητικό πρόσημο. Προσέξτε τις σχέσεις με τον  σύντροφό σας, διότι το κλίμα δυναμιτίζετε από ξαφνικές μάλιστα καταστάσεις. Το πάθος σας ίσως λαμβάνετε ως κάτι πιεστικό. Αυτό δεν είναι κακό, είναι όμως κάτι που πρέπει να κατανοήσετε.

Ταξίδια και μάλιστα με πολλές και νέες γνωριμίες σας περιμένουν. Για όσους είστε μόνοι,  η ανάπτυξη και ενδεχομένως μία καλή σχέση, μπορεί να έρθει από μικρές ή μεγαλύτερες διαδρομές, αλλά ακόμη μπορεί να είναι  μια  γνωριμία  εν μέσω των αδελφών σας ή και των γειτόνων σας.

Γ’ δεκαήμερο: Ο μήνας σας θα ξεκινήσει διφορούμενα, και κάπως έτσι θα καταλήξει , έχοντας ήρεμες μέρες και μικρές αλλαγές. Θα υπάρξουν δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή και θα πρέπει  να βρείτε  μια  φόρμουλα την οποία να εφαρμόσετε  με σοβαρότητα κι ευθύνη για να ανταπεξέλθετε. Ήδη στις αρχές του μήνα, θα σας  απασχολήσουν αυτά.

Αλλά και προς το τέλος του, ενώ έχετε  και καλές στιγμές, γίνεστε αδιάλλακτοι και αυτό θέλει προσοχή. Αφεθείτε να ζήσετε το όνειρο, γιατί ειλικρινά θα  σας  δοθεί η ευκαιρία αυτή! Έρωτες και πάθη και έντονα συναισθήματα, είναι από αυτά που  μπορείτε να ζήσετε, αν δεν φανατίζεστε!

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο: Όλα τα συμβάντα του Ιούνη σας βρίσκουν στις αρχές του μήνα. Λίγο προσοχή και καλή διαχείριση σας χρειάζεται. Διότι νιώθετε, ναι μεν με θετικό για εσάς τρόπο, ότι θέλετε να επιβληθείτε  στον  σύντροφό σας, ενώ εκείνος/η μπορεί  να μην νιώθει το ίδιο. 

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι πολύ πιθανό, να σας οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και να νιώσετε χαμηλή αυτοπεποίθηση ή ότι δεν καταφέρνετε, πράγμα το οποίο δεν ισχύει. Οι όψεις αυτές έχουν μικρή διάρκεια και δεν σας ταλαιπωρούν, όμως μην χάσετε κάτι που αξίζει, επειδή δεν το διαχειριστήκατε σωστά. Ο υπόλοιπος μήνας είναι αρκετά θετικός και  στο χέρι σας πως θα τον αξιοποιήσετε!

Β’ δεκαήμερο: Η πανσέληνος στις 4  του μήνα, σας αφορά άμεσα. Θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας, σε καταστάσεις που μπορεί να σας φέρουν θέματα στην καθημερινότητα με τον σύντροφό σας, αλλά και να μην υπερβάλλετε στην συμπεριφορά σας. Δείξτε σοβαρότητα και όχι επιπόλαιες κινήσεις. 

Στις 3 του μήνα, με την Σελήνη στο ζώδιό σας, νιώθετε καλύτερα, για να διεκδικήσετε το σύντροφό σας ή καταστάσεις που θέλετε να βιώσετε μαζί του. Φλερτάρετε οι ελεύθεροι, φτάνοντας τα πράγματα εκεί που θέλετε, αν και αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες. Προσοχή σε επιπολαιότητες.

Γ’ δεκαήμερο: Προσοχή στις αρχές του μήνα, 4 και 5 κυρίως, όπου μπορεί να ξεγελαστείτε. Αν  μιλάτε με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει μέσω διαδικτύου, αλλά ακόμη κι  αν τύχει να κάνετε  μια νέα γνωριμία, να είστε αρκετά προσεκτικοί. Δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα είναι κάτι κακό, αλλά ίσως είναι κάτι  ανυπόστατο.  Μην ενθουσιαστείτε και τα βλέπετε όλα ωραία!

Στις 18 του μήνα, με την Νέα Σελήνη, πάλι θα πρέπει είστε προσεκτικοί. Δεσμευμένοι ή μη, προσοχή σε παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και μεγαλοποιήσεις καταστάσεων και ανθρώπων. Εξετάστε κάθε ενδεχόμενο και μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα. Αφήστε τις  τελικές αποφάσεις της προσωπικής σας ζωής, για λίγο αργότερα, όπου οι μέρες θα είναι περισσότερο βοηθητικές.

Αιγόκερως

Α’ δεκαήμερο: Τα γεγονότα που  θα σας  απασχολήσουν, θα είναι κυρίως τις πρώτες  ημέρες του μήνα, κυρίως την πρώτη εβδομάδα. Θετικές αλλαγές  και εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν. Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε,  έχει όλα τα εχέγγυα για να εξελιχθεί σε καλή σχέση. 

Αν έχετε ήδη σύντροφο στην ζωή σας, τότε είναι μια περίοδος, που μπορείτε να βάλετε ότι θέματα υπάρχουν κυριολεκτικά επί τάπητος, και να βρείτε λύσεις αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Όπως κι αν έχει, οι καταστάσεις εξελίσσονται ομαλά και θα έχετε τον χρόνο να περάσετε έναν πραγματικά καλό μήνα στην προσωπική σας ζωή.

Β’ δεκαήμερο: Είστε μία από τις ήρεμες ζωδιακές ομάδες του  μήνα. Τα πράγματα κυλάνε ομαλά για εσάς και μπορείτε να αφοσιωθείτε στην προσωπική σας ζωή. Όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, θα υπάρξουν  στην καθημερινότητά σας  και όσοι είστε μόνοι, ίσως κάνετε  μια νέα γνωριμία, η οποία θα εξελιχθεί θετικά.  

Οι δεσμευμένοι θα περάσετε χαρούμενες στιγμές με τον σύντροφό  σας, κυρίως από τις 10 Ιουνίου και  μετά. Μικρές ερωτικές διαφορές μπορεί να υπάρξουν αλλά είναι  κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί. 

Γ’ δεκαήμερο: Με ρομαντισμό και όμορφες σκέψεις και συναισθήματα ξενικά ο μήνας  σας, κυρίως για εσάς που είστε γεννημένοι  στο τέλος του 6ου πενθημέρου. Όμως λίγο αργότερα θα χρειαστεί να κάνετε τις σωστές επιλογές και να μην αφήσετε τα πάθη  να οδηγήσουν την προσωπική σας ζωή σε «λάθος» δρόμους.

Ο υπόλοιπος μήνας σας, θα  κυλήσει ήρεμα και μάλιστα για κάποιους θα υπάρξουν ξαφνικές γνωριμίες με μεγάλο ενδιαφέρον. Μόνο, προς το τέλος  ξανά του μήνα γύρω στις 28  προσοχή σε φανατικές τάσεις και κινήσεις προς το πρόσωπο του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Κανένα συναίσθημα δεν αναπτύχθηκε με ζόρι και καμία σχέση δεν κρατήθηκε με συναισθηματικές εκρήξεις.

Υδροχόος

Α’ δεκαήμερο: Στις αρχές του μήνα και μέχρι περίπου τις 11 Ιουνίου, βιώνετε μοιραίες καταστάσεις  και γεγονότα στα προσωπικά σας. Μην ανακατευτείτε σε ό,τι σας ενθουσιάζει, διότι το ξέσπασμα ενός σκανδάλου, θα έπληττε την φήμη σας. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να κάνετε,  μάλιστα με μεγάλο ενθουσιασμό και έλξη, αλλά χωρίς μεγάλη διάρκεια. 

Παθιάζεστε, ενθουσιάζεστε, αλλά δεν βγαίνει κάτι ουσιαστικό. Εκτός κι αν εσείς  οι ίδιοι, αυτό το χρονικό διάστημα,  δεν αποζητάτε μια ουσιαστική δέσμευση. Ο υπόλοιπος μήνας σας κυλά ήρεμα και αν το θελήσετε, ίσως υπάρξουν ευκαιρίες για καλυτέρευση της σχέσης σας ή μιας νέας γνωριμίας.

Β’ δεκαήμερο: Όσοι είστε ήδη  σε μία σχέση, προσέξτε την αδιαλλαξία που μπορεί να δείξετε. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε προβλήματα με τον σύντροφό σας και γενικότερα διαφορές, οι οποίες είναι λογικό να σας χαλάσουν την διάθεση. Γύρω στις 17 του μήνα, τα πράγματα αλλάζουν και νιώθετε έτοιμοι να κάνετε μια συζήτηση, εποικοδομητική και χωρίς πείσματα, έτσι ώστε να λυθούν ότι θέματα υπάρχουν.

Όσοι είστε μόνοι, είναι πολύ πιθανό το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, να κάνετε μια γνωριμία η  οποία θα είναι αρκετά θετική, αφού θα δείτε πως  οι ιδέες σας και οι απόψεις σας ταιριάζουν αρκετά!

Γ’ δεκαήμερο: Προσοχή στα πείσματα, στον φανατισμό που σας διακατέχει, στον εκνευρισμό σας και στις διαφωνίες που φέρνουν με τον ταίρι σας όλα αυτά!  Κυριολεκτικά, ξαφνικές καταστάσεις και ανατροπές θα σας φέρουν σύγχυση.  Ευτυχώς για εσάς, αλλά και τον σύντροφό σας, η κατάσταση αυτή δεν θα έχει διάρκεια. Προσπαθήστε να μείνετε  ήρεμοι. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε  να μιλήσετε, καλύτερα να βγείτε  μια βόλτα και να ηρεμήσετε.

Μετά τις 10  του μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στιγμές με το ταίρι σας, ή πιθανότατα κάποια νέα γνωριμία που μπορεί να σας τύχει. Μείνετε ήρεμοι, γιατί συνήθως εν μέσω εκνευρισμού, χάνουμε τις καλύτερες περιστάσεις!

Ιχθύες

Α’ δεκαήμερο: Δώστε την προσοχή σας προς την μέση του μήνα, σε τάσεις που μπορεί να υπάρξουν για παρεξηγήσεις, αμφιβολίες και διενέξεις με τον σύντροφό σας. Γενικά ο μήνας σας δεν θα έχει σταθερότητα. Μικρές ανατροπές ή και συγχύσεις  μπορεί να έχετε  με το ταίρι σας. 

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε και  καλές στιγμές, απλά, ότι αυτές θα αναμειγνύονται. Περισσότερο πιεστικό θα είναι το διάστημα γύρω στις  25 του μήνα, όπου εκεί κάποια παρεξήγηση, πιθανόν  από λόγια άλλων, να δημιουργήσει θέμα. Απλά προσέξτε την στάση που θα κρατήσετε και μιλήστε με το ταίρι σας.

Β’ δεκαήμερο: Με την πανσέληνο να σας επηρεάζει στις 4 του Ιούνη, ξεκινάτε τον μήνα σας λίγο περίεργα, έχοντας ίσως κάποιες αλλαγές στα σχέδια με το ταίρι σας. Νέα που δεν περιμένατε να πάρετε, μπορεί  να αλλάξουν το σκηνικό στην προσωπική σας  ζωή. 

Όμως παρ’ όλη την μικρή αναστάτωση, τα πράγματα θα εξελιχθούν αρκετά καλά για εσάς και όλος ο υπόλοιπος μήνας είναι αρκετά καλός. Κάποιοι ίσως κάνετε νέες γνωριμίες μέσω της δουλειάς σας, τις οποίες μάλιστα δεν είχατε σκεφτεί πριν ή δεν περιμένατε!

Γ’ δεκαήμερο: Ρομαντισμός και όμορφα  συναισθήματα, είναι αυτά που σας δίνει ο  μήνας στο ξεκίνημά του. Ιδεώδεις καταστάσεις που όμως μπορεί να μην είναι απόλυτα ρεαλιστικές ή τουλάχιστον θα έχουν αρκετές εναλλαγές.  

Είναι πολύ πιθανό, να κάνετε μια νέα  γνωριμία, από την οποία και θα ενθουσιαστείτε και θα παθιαστείτε. Θα εμπεριέχει ίσως όλα όσα ζητάτε, αλλά θα σας  έλεγα  να κρατήσετε  μικρό  καλάθι. Ζήστε  αυτό που θέλετε,  απλά μην επενδύετε σε ένα αβέβαιο μέλλον. Τα καλύτερα έρχονται.