Ερμής τρίγωνο Ουρανός 24 Σεπτεμβρίου 2024 –  Έμπνευση και ανανεωτική ενέργεια 

Ερμής τρίγωνο Ουρανός 24 Σεπτεμβρίου 2024 –  Έμπνευση και ανανεωτική ενέργεια 

  Έμπνευση και ανανεωτική ενέργεια προσφέρει η όψη τριγώνου που γίνεται στις 24 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό. Ο Ερμής στην Παρθένο είναι σε θέση κυβέρνησης και έξαρσης έχει πρακτική σκέψη, αμερόληπτη λογική, με ακρίβεια και παραπάνω προσοχή στις λεπτομέρειες με ότι καταπιάνεται. Ο Ουρανός σε θέση πτώσης από το ζώδιο του Ταύρου απαιτεί  αλλαγές στην διαχείριση της ύλης, ανατρέποντας ότι έχουμε χτίσει, ξεκινώντας σε νέες βάσεις. Το τρίγωνο θα δώσει ευκαιρίες για ανανέωση, δημιουργία για πρωτοποριακές ιδέες, ξαφνικές ανακαλύψεις και προοδευτικές  ή διαφορετικές καινοτόμες ιδέες που θα φέρουν μεγάλες και ουσιώδεις αλλαγές.

 Η ευνοϊκή όψη τριγώνου πραγματοποιείται στις 24 Σεπτεμβρίου στις 19:30 μμ στην 27,02 μοίρα και επηρεάζει θετικά τα ζώδια της Γης ( Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω) και τα ζώδια του Νερού ( Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή πλανήτες από την 25η μοίρα έως την 29,59’ μοίρα των ανωτέρω ζωδίων.

  Να θυμάστε ότι οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις και δεν αντιστοιχούν με ακρίβεια σε όλους τους αναγνώστες, καθώς γίνονται με βάση τον ηλιακό χάρτη και όχι τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του καθενός. Χρησιμοποιείστε την αστρολογία σαν οδηγό προς την γνώση και όχι ως κυρίαρχη δύναμη. 

Από την Ανθή Καραταράκη

ανθη

 Ας δούμε με πιο τρόπο επηρεάζει αυτή η όψη τα 12 ζώδια :

Κριός

 Δυναμική θα είναι για εσάς η όψη δίνοντάς σας, ιδέες σε επαγγελματικά ζητήματα βρίσκοντας μέσα από αυτά λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούν. Θα σας δοθεί η δυνατότητα αρκεί να την εκμεταλλευτείτε, να κάνετε νέες συνεργασίες, προωθώντας τα σχέδια σας ενώ σε κάποιους από εσάς, ίσως  δοθεί και η δυνατότητα αλλαγής καριέρας , αλλάζοντας ξαφνικά ευχάριστα την καθημερινή σας ρουτίνα.

Ταύρος

Η όψη τριγώνου που γίνεται με το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, θα σας δώσει την δυναμική να προχωρήσετε τις δημιουργικές ιδέες που μπορεί να έχετε,  έχοντας την αποδοχή από τον περίγυρό σας. Για τους γονείς θα είναι δημιουργικές οι μέρες με τα παιδιά τους, ενώ κάποιους άλλους μπορεί να τους ωθήσει σε νέους πνευματικούς ορίζοντες, κάνοντας πραγματικότητα κάτι που επιθυμούσατε καιρό.

Δίδυμοι

Αφού είναι και δικό σας κυβερνήτης ο Ερμής θα νιώσετε και εσείς την δυναμική αυτής της όψης, δίνοντας σας λύσεις σε προβλήματα που απασχολούσαν το οικογενειακό σας περιβάλλον, ή θέματα με ακίνητα τώρα θα δρομολογηθούν. Πολλοί θα θελήσετε να κάνετε ανακαίνιση στον χώρο του σπιτιού σας, έχοντας έξυπνες ιδέες, ενώ άλλοι θα βρείτε νέο χώρο στέγασης που ψάχνατε να μετακομίσετε. 

Καρκίνος

Θα είστε επικοινωνιακοί, βγαίνετε από το καβούκι σας βελτιώνοντας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα συμμετέχετε ενεργά μέσα σε κοινωνικές ομάδες ανταλλάσοντας απόψεις και ιδέες. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από φιλικές παρέες, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να δραπετεύσετε σε κάποιο κοντινό προορισμό συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές, περνώντας όμορφες στιγμές με την παρέα σας. Επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα θα σας φέρει πιο κοντά αναπολώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Λέων

Νέες ευκαιρίες ή προτάσεις στα επαγγελματικά σας θα σας δώσει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό και θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ίσως αναλάβετε κάποιο νέο πρόγραμμα που θα δώσει ώθηση στην καριέρα σας, αλλά και θα αλλάξει τις οικονομικές απολαβές σας. Νέες συνεργασίες ευνοούνται, ενώ κάποιοι θα κάνουν επαναξιολόγηση των συνεργατών τους και αυτών που τους στηρίζουν.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου σας δίνει την ώθηση να αναζητήσετε νέους δημιουργικούς ορίζοντες, νέες φιλοσοφίες, ανακαλύπτοντας την γνώση που τόσο επιθυμείτε και ξεχωρίζετε για αυτήν, ενώ όσοι ασχολούνται με την έρευνα θα έχουν νέες πρωτοποριακές ιδέες. Πολλοί θα σκεφτείτε τώρα να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και για τους νεώτερους σπουδές ή κάποιο μεταπτυχιακό. 

Ζυγός

Με την βοήθεια της όψης θα βρείτε τρόπους να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους ή να διεκδικήσετε ευνοϊκότερους όρους σε ένα δάνειο, ενώ κληρονομικά θέματα θα έχουν θετική εξέλιξη. Θέματα οικονομικά που απασχολούν τον σύντροφό σας, θα τα συζητήσετε και θα βρείτε έξυπνες λύσεις, που θα βοηθήσουν να βγουν από το αδιέξοδο. Μυστικές συμφωνίες και ξαφνικές υπογραφές συμβολαίων  μπορεί να προκύψουν σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Σκορπιός

Είναι πολύ καλή στιγμή να προβάλλεται τις ιδέες και τις απόψεις σας όσο προοδευτικές και αν είναι, μέσα σε κοινωνικές ομάδες αφού έχετε την ικανότητα τώρα να επικοινωνείτε  και να εκφράζεστε με σαφήνεια, ότι ιδέα έχετε στους άλλους, καταφέρνοντας σημαντικές συμφωνίες. Η διορατικότητα και το ένστικτο σας θα σας οδηγήσει ακόμη και σε νέες συνεργασίες. Ενώ για τους ελεύθερους ίσως προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Τοξότης

Η όψη τριγώνου θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες στην δουλειά σας και να βρείτε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν ξαφνικά και επηρεάζουν την καθημερινότητα σας. Η ευφυΐα και η γρήγορες αποφάσεις θα σας βοηθήσουν τώρα να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια συναντάται στον τομέα της εργασίας. Πολλοί μπορεί να προχωρήσετε σε έξυπνες αγορές που θα κάνουν πιο εύκολη την ρουτίνα σας. 

Αιγόκερως

Τολμήστε να κάνετε τις ιδέες σας πράξη, πολλή καλή στιγμή είναι αυτή η όψη, για να πάρει σάρκα και οστά ότι σχέδιο είχατε κρυμμένο στα χαρτιά σας, μπορεί να έρθουν προτάσεις από το εξωτερικό ή να σκέφτεστε να προωθήσετε τις ιδέες σας ανοίγοντας διαύλους στο εξωτερικό. Ευνοούνται οι εμπορικές συναλλαγές, τα ταξίδια και οι σπουδές είτε δικές σας είτε των παιδιών σας.  

Υδροχόος

Διακρίνεστε για την εφευρετικότητα σας και με την όψη τριγώνου που κάνει ο κυβερνήτης σας Ουρανός, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν την ασφάλεια του σπιτιού σας και την οικογένεια σας. Ευνοείται η πώληση ή η αγορά ακινήτου, ενώ όσοι είχαν θέματα περιουσιακά θα έρθουν σε συμβιβασμό. Κάποιοι από εσάς ίσως να μπείτε στον πειρασμό για παράνομες σαρκικές απολαύσεις αφού θα έχετε ανεβασμένη λίμπιντο.

Ιχθύες 

Θα προκύψουν ευκαιρίες για επικοινωνία με τους συνεργάτες σας προωθώντας τα σχέδια και τις ιδέες σας. Εάν είχε χαθεί η επικοινωνία με τον σύντροφό σας, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να εκφράσετε ότι αισθάνεστε με πρωτότυπους τρόπους. Κανονίζοντας μια κοντινή απόδραση θα νιώσετε όμορφα. Για κάποιους άλλους η επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα ή αδέρφια θα τους δώσει μεγάλη χαρά.

  Ανθή Καραταράκη

α[email protected]