Γενικές Προβλέψεις 12 – 18 Φεβρουαρίου 2024 – Το θράσος δεν κρύβεται

Γενικές Προβλέψεις 12 – 18 Φεβρουαρίου 2024 – Το θράσος δεν κρύβεται

Γενικές Προβλέψεις 12 – 18 Φεβρουαρίου 2024 – Το θράσος δεν κρύβεται

Στις 12 Φεβρουαρίου 2024 δεν έχουμε κύριες όψεις να κορυφώνουν, είμαστε όμως υπό την επήρεια της Νέας Σελήνης που έγινε στις 10 του μηνός. Σιγά σιγά όλοι οι πλανήτες έχουν ορθοδρομήσει, έχουμε μία σταδιακή μετάβαση πλανητών στον Υδροχόο και δύο από αυτές συμβαίνουν αυτή την εβδομάδα. 

Ο Άρης μπαίνει την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο και κάνει σύνοδο ακριβείας με τον Πλούτωνα την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ η Αφροδίτη μπαίνει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου κάνει σύνοδο ακριβείας με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. 

Αυτές οι μεταβάσεις θα φέρουν έντονες καταστάσεις, θα ξυπνήσουν αρκετά πάθη και ένστικτα και θα δυναμώσουν κάποιους δεσμούς ή μπορεί να τους διαλύσουν, αν δεν είναι δυνατοί. Γενικώς δεν είναι εύκολη η ενέργεια, επειδή έρχεται και χτυπάει κάπως συσσωρευμένα. Χρειάζεται στρατηγική για τα ζευγάρια που έχουν ερωτικά σχέδια για αυτή την εβδομάδα ή το Σαββατοκύριακο. Αποφύγετε τις πολλές εκπλήξεις. 

Η άμεση επιρροή είναι για τους Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς των πρώτων ημερών αλλά και τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των τελευταίων δύο ημερών.

Στις 13 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 29ο Αιγόκερω,  πράγμα που θα μας βάλει σε πιο ρομαντική διάθεση και συγκαταβατική επίσης διάθεση. Πιο πολύ θα επηρεαστούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων δύο ημερών.

Ο Ερμής από τις 16ο Υδροχόου που έχει προχωρήσει από τη περασμένη εβδομάδα κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα και ΒΔ στις 15 Φεβρουαρίου και στις 17 κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτές οι όψεις έχουν να κάνουν με αρκετούς να ψάχνουν να βρουν λύσεις σε μεγάλα πράγματα που τους παιδεύουν, και θέλουν να βρουν κάτι να πιαστούν και να μπορέσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι. 

Ο Ουρανός όμως ή θα τους φέρει κάποια ανατροπή και μία νέα πληροφορία ή αναλαμπή για το ότι είναι σε λάθος δρόμο ή θα τους φέρει μία αντισυμβατική λύση που θα πρέπει να την αποδεχτούν. Η επιρροή είναι κυρίως για το β’ δεκαήμερο των ζωδίων Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου.

Οι προβλέψεις είναι Γενικές και δεν ανταποκρίνονται σε όλους! Για μεγαλύτερη ακρίβεια σε γεγονότα και απορίες, επιβάλλεται εξέταση κατά περίπτωση. Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη. 

Από την Ευγενία Luca ([email protected]

image 5

Διαβάστε αναλυτικά το ζώδιο του ωροσκόπου σας και μετέπειτα σε συνδυασμό με τον Ήλιο σας, αν έχετε γεννηθεί ημέρα και τη Σελήνη σας, αν έχετε γεννηθεί νύχτα.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου) – Κοιτάξτε τον εαυτό σας

Α’ Δεκαήμερο

Δίνετε μεγάλη προτεραιότητα στον εαυτό σας και στην αυτοφροντίδα σας. Το ρίχνετε στη δουλειά αλλά και στη κοινωνικοποίηση. Δείτε πως μπορείτε να ωφεληθείτε από κάποιες ομάδες ή γνωριμίες που μπορούν να σας φέρουν στα επόμενα βήματά σας. Ανεβασμένα τα αισθηματικά χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς, αν γίνει μία παρεξήγηση είστε σε θέση να το αντιμετωπίσετε.

Β’ Δεκαήμερο

Εντάσεις ή διαφωνίες με την οικογένεια – αν έχετε – αυτή την εβδομάδα και δε μπορείτε να συμφωνήσετε σε τίποτα, επιλύνονται κάπως γρήγορα, ή μπαλώνονται προσωρινά. Μπαίνετε σε σπατάλες γι’ αυτό προσέχετε ως προς τα έξοδα και τις δαπάνες. Αισθηματικά ουδέτερα με ευκαιρίες να περάσετε ευχάριστα και να κάνετε και κάποια μικρή απόδραση.

Γ’ Δεκαήμερο

Εσείς είστε σε μία μεταβατική φάση, όπου καλό είναι να αφήσετε το χρόνο να περάσει και να αποφύγετε γρήγορες αποφάσεις. Παρατηρήστε τι συμβαίνει αυτόν τον καιρό και συλλέξτε τις απαραίτητες πληροφορίες. Προσέξτε κάποιες αλλαγές στο γάμο, το τι λέτε και πως συμφωνείτε με το ταίρι σας. 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) – Η ανανέωση είναι απαραίτητη

Α’ Δεκαήμερο

Αλλάζει το σκηνικό στον εργασιακό σας χώρο, είτε τμήματα, είτε οι άνθρωποι, είτε οι ομάδες που συνεργάζεστε, σε κάθε περίπτωση περιμένετε μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, πριν βγάλετε συμπεράσματα για το ότι είναι θετικό ή αρνητικό. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Αισθηματικά υπάρχει σταθεροποίηση και ευκαιρίες για βελτίωση μες την εβδομάδα.

Β’ Δεκαήμερο

Καλό είναι να προσέχετε κρυφούς εχθρούς, και κάποια πράγματα που δε σας αρέσουν. Δείτε και παρατηρήστε, αν κάποιες συμπεριφορές από τους γύρω σας ξαφνικά αλλάζουν και σας ξενίζουν. Οι όποιες αλλαγές είναι επιλήψιμες. Για τα αισθηματικά χρειάζεται λίγο δουλειά και ενασχόληση με τη σχέση σας και να επιτρέψετε την αναζωπύρωση της αισθηματικής σας φλόγας.

Γ’ Δεκαήμερο

Χρειάζεται να προσδιορίσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας ή και το γάμο σας και αυτό να σας απασχολεί σε μεγάλο βαθμό. Καμιά φορά κάτι άλλο κρύβεται πίσω από μία μας ανάγκη, κάτι που αμφισβητεί τις επιλογές μας. Επαγγελματικά έχετε κουραστεί με κάποια πράγματα και είναι απαραίτητο να βρείτε τρόπους αποφόρτισης και χαλάρωσης.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου) – Όλα είναι γνωστά

Α’ Δεκαήμερο

Οι αλλαγές που συμβαίνουν σας αλλάζουν τη κοσμοθεωρία σας. Μπαίνετε σε μία νέα φάση όπου όλα είναι δυνατά. Οι φιλίες ή και οι γνωριμίες σας επίσης σας κάνουν να νιώσετε έντονα. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα ξεπερνιούνται ως ένα βαθμό. Αισθηματικά υπάρχουν ευκαιρίες για σχέση ενώ επαγγελματικά υπάρχει σταθερότητα και κάποια μονοτονία.

Β’ Δεκαήμερο

Για εσάς υπάρχουν προοπτικές σε θέματα σχέσεων και μάλιστα καρμικών με έντονο το στοιχείο να σας κινήσουν το ενδιαφέρον και να βγείτε λίγο από τη μονοτονία και από τη ρουτίνα. Για τα επαγγελματικά έχετε κάποιες ανατροπές και κλείνετε και δουλειές ή κύκλους εκπαίδευσης, επιμόρφωσης ή επέκτασης. Οικονομικά λίγη προσοχή.

Γ’ Δεκαήμερο

Στα αισθηματικά υπάρχει μία αίσθηση απογοήτευσης και μονοτονίας, είναι σα να μην υπάρχει η εξέλιξη που επιθυμείτε και με το ρυθμό που επιθυμείτε. Κάνετε προσπάθειες να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις ανεκπλήρωτες ειδικά στα επαγγελματικά. Όμως καταφέρνετε να αλλάξετε τα δεδομένα και να διεκδικήσετε τον απαραίτητο σεβασμό.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου) – Και οι κρίσεις κρύβουν ένα μάθημα

Α’ Δεκαήμερο

Μία δυσκολούτσικη εβδομάδα που θέλετε να απομονωθείτε και να προσέξετε και να δουλέψετε περισσότερο τα ψυχολογικά σας. Αν είστε πολύ συναισθηματικοί, να προσέχετε γιατί θίγεστε ή σας πιέζουν κάποια άτομα. Βάλτε προτεραιότητες σε αυτά που είναι σημαντικά. Αγχώνεστε για τα επαγγελματικά αλλά περνάει αυτό αν δεν είστε προκλητικοί. Αποφύγετε οικονομικές κινήσεις αυτό τον καιρό.

Β’ Δεκαήμερο

Η εσωτερική δυναμική σας είναι σημαντική και μπαίνει σε ισχύ για να καταφέρετε κάτι στο επαγγελματικό κομμάτι. Αγχώνεστε όμως για τα οικονομικά και θα πρέπει να προσέχετε να μην επιτρέπετε σε μικροέξοδα να σας κάνουν μικροπρεπείς και να αποσπάται η προσοχή σας από αυτό που είναι προτεραιότητα. Στη σχέση σας αναζητάτε σιγουριά και ασφάλεια, ξεκαθαρίστε το. 

Γ’ Δεκαήμερο

Περάσατε κάποια κρίση τελευταία στη σχέση σας ή το γάμο σας. Επηρεάζεστε πολύ ως προς το να δώσετε τόπο στην οργή και να δώσετε δεύτερη ευκαιρία. Σκεφτείτε το καλά και κρατήστε το ότι έχετε το δικαίωμα να ξαναλλάξετε ή να προσαρμόζετε την απόφασή σας, ανάλογα με τις εξελίξεις. Αλλαγές στην εργασία μπορεί να μην είναι τελικές, γι’ αυτό να περιμένετε λίγο καιρό καθώς θα χρειαστεί να ξανα-προσαρμοστείτε. 

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου) – Λογική και ευαισθησία

Α’ Δεκαήμερο

Νέες συνεργασίες και σχέσεις έρχονται στη ζωή σας και σας κάνουν να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το πώς αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή σας. Από την άλλη η επιρροή που σας αφορά  έχει να κάνει με την αυτοσυγκράτηση, προσπαθήστε να κρατάτε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας για κάποιες ώρες και μετά κρίνετε αν πρέπει να ξεσπάσετε, ειδικά στα αισθηματικά. 

Β’ Δεκαήμερο

Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποια γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, και γενικότερα υπάρχει υποστήριξη από άτομο που σέβεστε και εκτιμάτε. Χρειάζεται να έχετε καλές σχέσεις και να κρατάτε μία στοιχειώδη ευγένεια με κάποιους οι οποίοι αργότερα να σας φανούν χρήσιμοι στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Φροντίστε την υγεία και περιορίστε επίσης τυχόν σπατάλες για να μη ξεμείνετε πριν τις 2 του μήνα.

Γ’ Δεκαήμερο

Ψάχνετε να βρείτε πώς θα αλλάξετε τη καθημερινότητά σας και να βρείτε τα κατάλληλα ερεθίσματα για να ανακαλύψετε ενδιαφέρον στη ζωή. Προσέξτε μην είστε αχάριστοι και ρίξτε το πιο πολύ σε κοινωνικές εξόδους και καλές παρέες. Οικονομικά σταθερά χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις.  

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου) – Οι υποχρεώσεις εξαντλούν

Α’ Δεκαήμερο

Αρχίζετε να έχετε πιέσεις ή περίεργες συμπεριφορές ακόμα και ίντριγκες στο συναδελφικό κομμάτι. Ξεκαθαρίστε τις φιλίες από τις κατά συνθήκη φιλίες ή απλώς συναδελφικές σχέσεις. Στα αισθηματικά δείτε αν υπάρχει κάποιος που σας κλείνει το μάτι αλλά εσείς δε δίνετε σημασία. Βγήτε από το μικρόκοσμό σας, ταυτόχρονα όμως να αφήνετε χρόνο για να ξεκουράζεστε.

Β’ Δεκαήμερο

Η κούραση δε σας αφήνει να ησυχάσετε, έχετε περιορισμένες δυνάμεις και νιώθετε πιέσεις ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα, αλλά ευτυχώς προσπαθείτε να μην το αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή στην αρχή της εβδομάδας ενώ τα επαγγελματικά σας είναι σταθερά.

Γ’ Δεκαήμερο

Παίρνετε στα σοβαρά κάποια πράγματα και για τη διατροφή ή τον τρόπο ζωής. Ενδιαφέρεστε πολύ για θέματα προσφοράς και να δείξετε αφοσίωση και υποστήριξη στους ανθρώπους γύρω σας. Μία απογοήτευση σας απασχολεί σχετικά με μία υπόσχεση που κάνατε το προηγούμενο μήνα και τώρα το μετανιώνετε. 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου) –  Έντονες γνωριμίες

Α’ Δεκαήμερο

Λύνονται θέματα οικογενείας αλλά και καθημερινότητας. Πολύ έντονες γνωριμίες σας περιμένουν αυτή την εβδομάδα και σχέσεις έντονες που μπορεί να σας παρασύρουν και να σας κάνουν να ονειρευτείτε πολύ. Επαγγελματικά είναι σα να λειτουργείτε στον αυτόματο πιλότο ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η διασκέδασή σας αυτό το διάστημα.

Β’ Δεκαήμερο

Σχέσεις που αλλάζουν τη πορεία σας και σας βγάζουν από τη μονοτονία και τη βαρεμάρα, σας φέρνουν ανανέωση στην αυτοπεποίθησή σας και σας ταξιδεύουν νοερά. Επαγγελματικά και συνεργασίες, βρίσκουν ανταπόκριση δια αντιπροσώπου ή με σωστή και ειλικρινή επικοινωνία. Φροντίστε να γίνετε καλοί ακροατές. 

Γ’ Δεκαήμερο

Πολύ έντονο το σεξουαλικό κομμάτι για εσάς αυτή την εβδομάδα, ανανεώνεστε και περνάτε καλά ως προς τις σχέσεις και τα αισθηματικά. Κοινωνικότητα και διασκέδαση είναι τα βασικά στοιχεία αυτής της εβδομάδας. Νέα τροπή και στα επαγγελματικά που σας φέρνει εξελίξεις και φεύγετε από τα συνηθισμένα, ενώ τα έξοδά σας μειώνονται προς το τέλος της εβδομάδας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου) – Δεν τα ελέγχετε όλα

Α’ Δεκαήμερο

Δείτε πόσο εμμένετε στις απόψεις σας και αν γίνεστε απόλυτοι στην επικοινωνία σας. Κάποια σχέδιά σας πέφτουν έξω ή καθυστερούν, εκνευρίζεστε αλλά αυτό είναι μία ευκαιρία να κατανοήσετε ότι δεν μπορείτε όλα να τα ελέγχετε. Στο σπίτι συνεχίζει μία γκρίνια ή δυσκολία. Τα οικονομικά σας αρκετά καλά καθώς και τα επαγγελματικά όπου και μπορείτε να εκτονωθείτε όσο θέλετε.

Β’ Δεκαήμερο

Ευκαιρία να ξεμπλοκάρετε ή να ξεφύγετε από προσκολλήσεις αυτή την εβδομάδα, να κάνετε όλες τις ενέργειες που περνάνε από το μυαλό σας σχετικά με τη πρόοδό σας. Χρειάζεστε νέα ερεθίσματα και είστε έτοιμοι να βγάλετε από πάνω σας ό,τι δε σας ωφελεί. Στα εργασιακά δεν γλιτώνετε φόρτο και κόπο, αλλά τα οικονομικά σας παραμένουν σταθερά. Αισθηματικά, όποτε μπορείτε, περάστε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας.

Γ’ Δεκαήμερο

Για τους ελεύθερους που έχουν κάνει γνωριμία, προχωράτε κάπως πιο σοβαρά και κοιτάτε, αν αξίζει το χρόνο και την συναισθηματική σας επένδυση. Ευχάριστες ειδήσεις έχετε στη δουλειά, καλές συνεργασίες και κάτι υπάρχει που συνδέει το σπίτι με τη δουλειά ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σας είναι ανεβασμένα. 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου) – Η δυσκολία στη διαφοροποίηση 

Α’ Δεκαήμερο

Υποφέρετε από κάποια κολλήματα και εμμονές, και αυτό δε σας βοηθάει να προχωρήσετε αλλά ούτε και να έχετε αντικειμενική κρίση. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία πιο ανοιχτή προσέγγιση στα πράγματα και όποια εμπόδια είναι για κάποιο σκοπό. Τα οικονομικά βελτιώνονται λίγο και τα αισθηματικά δε σας ικανοποιούν, αντίθετα φαίνεται ότι πλήττετε και ότι θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την κατάσταση που έχετε στη σχέση σας. 

Β’ Δεκαήμερο

Θέματα καθημερινότητας και εργασιακά αλλά και με κατοικίδια τρέχετε τώρα να προλάβετε. Από την άλλη βρίσκετε διάφορες διεξόδους και άτομα που σας στηρίζουν μοιράζονται τις υποχρεώσεις σας μαζί σας. Αισθηματικά υπάρχουν ευκαιρίες να περάσετε καλά ενώ τα επαγγελματικά και οικονομικά δείχνουν επίσης μία βελτίωση μέσα από δική σας προσπάθεια και ταλέντο. 

Γ’ Δεκαήμερο

Στην αρχή της εβδομάδας έχετε ανεβασμένα οικονομικά. Έχετε ανυπομονησία και άγχος για κάποιες εξελίξεις, ειδικά στο επαγγελματικό, αλλά αν δεν ωριμάσουν οι καρποί δε τρώγονται, να το θυμάστε. Δηλαδή όσο και να πιέζεστε ή να χτυπιέστε, ακόμη οι ρυθμοί είναι σα της χελώνας. Για τα αισθηματικά, μπορείτε εκεί να πείτε το πόνο σας, στο ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας. 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου) –  Αλλαγές στη καθημερινότητα

Α’ Δεκαήμερο

Ενεργοποίηση των οικονομικών και αυτό σημαίνει μία βοήθεια οικονομική και αύξηση του εισοδήματος ή πηγών εισοδήματος. Έχετε ευκαιρίες ωραίες για να τις περάσετε είτε με το ταίρι σας είτε και με την οικογένειά σας. Κουβαλάτε μία τονισμένη αυτοπεποίθηση η οποία σας βοηθά να δείτε πώς θα χτίσετε και πως θα πορευθείτε αργότερα.

Β’ Δεκαήμερο

Πραγματοποιείτε αγορές και ανανεώνεται το χώρο του σπιτιού σας. Από την άλλη είναι αρκετά ερωτικές αυτές οι μέρες για εσάς και μπορείτε να ανανεωθείτε μαζί με τον άνθρωπό σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Στα επαγγελματικά υπάρχουν μικρές αλλαγές που δεν επιτρέπουν να προσηλωθείτε στα σημαντικά και κοιτάτε ακόμα διαδικαστικά θέματα.

Γ’ Δεκαήμερο

Έχετε περάσει έντονες ημέρες τελευταία, που σας έφεραν εκνευρισμό και ανησυχία. Αυτό φεύγει σιγά σιγά και αλλάζετε με τρόπο που σας κάνει να πάρετε πιο σοβαρά τον εαυτό σας και το πως πορεύεστε και πως θα είστε με τους άλλους το επόμενο διάστημα. Αισθηματικά ουδέτερα και οικονομικά το ίδιο.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου) – Αποκτάτε νέα ενδιαφέροντα 

Α’ Δεκαήμερο

Πολλές αλλαγές για εσάς και είστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα και αυτό σας κάνει να είστε ετοιμοπόλεμοι και στη καριέρα αλλά και στον έρωτα. Από τη μία σας βοηθά να μη πονάτε σε μικροχτυπήματα, για να συνεχίζετε το έργο σας, από την άλλη γίνεστε σαρωτικοί και χρειάζεστε ΄να ελέγχετε συχνά πυκνά τι γίνεται. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί ειδικά στα της δουλειάς. 

Αισθηματικά έχετε έντονες ημέρες και κάνετε ξεκαθαρίσματα και διεκδικείτε πιο ανοιχτά αυτό που σας ενδιαφέρει. Και οι γνωριμίες ευνοούνται αυτή την εβδομάδα.

Β’ Δεκαήμερο

Θέματα στο άμεσο περιβάλλον και θέματα συμβολαίων ενεργοποιούνται και προχωράνε κάποιου είδους δεσμεύσεις. Κάνετε καλή εντύπωση σε άτομα κύρους, εμπνέεστε αυτό το καιρό και σας βοηθάει στα επαγγελματικά. Οικονομικά σταθερά και στα αισθηματικά βρίσκετε τρόπους να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά.

Γ’ Δεκαήμερο

Συνεργασίες και δουλειές σας αγχώνουν αλλά δυσκολίες των τελευταίων μηνών με άτομα προβληματικά ή ανταγωνιστικά, ακόμη σας απασχολούν. Δε χρειάζεται να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και είστε σε μία επιρροή που σας καλεί να λειτουργήσετε έξω από τα συνηθισμένα. Αισθηματικά υπάρχουν ευκαιρίες και για καινούργια σχέση αλλά και για ανανέωση σχέσης.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου) –  Η ψυχολογία θέλει τόνωση

Α’ Δεκαήμερο

Έχετε συσσωρεύσει βάρη και αυτό σας κάνει πιο ευαίσθητους. Χρειάζεται να έχετε κοντά σας άτομα που εμπιστεύεστε και να σας εμψυχώνουν σε ένα διάστημα που κάνετε ανασκόπηση των επιλογών σας και της ζωής σας γενικότερα. Τα επαγγελματικά δεν έχουν αλλαγές αλλά ούτε είναι και προτεραιότητά σας. Αισθηματικά υπάρχει μία ησυχία και ηρεμία που σας επιτρέπει να νιώθετε καλά.

Β’ Δεκαήμερο

Χρέη και δαπάνες σας απασχολούν και κάποιοι μπαίνετε σε διαδικασία να αποπληρώσετε χρέη, προσοχή όμως, γιατί υποχρεώνεστε σε κάποιον άλλον. Τα επαγγελματικά δεν έχουν προτεραιότητα αυτό το καιρό και παραμένουν ουδέτερα. Αισθηματικά έχετε βελτίωση που σας δίνει ώθηση και για νέα σχέση αλλά και σε υπάρχουσα σχέση έχετε ιδιαίτερη αισθηματική κάλυψη.

Γ’ Δεκαήμερο

Περίοδος εσωτερίκευσης και σοβαρότητας που χρειάζεται προσοχή να μη ρίξει τη ψυχολογία σας. Στα επαγγελματικά κινείται κάτι προς μία κατεύθυνση που δεν είναι σταθερή αλλά είναι νωρίς για να βγάλετε συμπεράσματα. Αισθηματικά θέματα ευνοούνται αλλά είναι καλύτερα να αποφύγετε δεσμεύσεις, για τις οποίες δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα, απολαύστε το «εδώ και τώρα».

Η Eugenia Luca ζει στον Καναδά με την οικογένειά της και είναι αστρολόγος και θεραπεύτρια ΘΗΤΑ. Μαζί της, μπορείς να μάθεις για τη δυναμική και το θέμα της ζωής σου, τις εκ βαθέων πεποιθήσεις σου και δουλεύοντας τα ανασταλτικά σημεία, να ξεμπλοκάρεις, να μετριάσεις λάθη ή να επισπεύσεις εκκρεμότητες και να δεις άμεσα αποτελέσματα στη ζωή σου σε όλους τους τομείς – επαγγελματικό, υγεία, αισθηματικό, πνευματικό, οικογενειακό. Η Ευγενία γράφει εβδομαδιαίες προβλέψεις στο Starsland.gr, έχει παρουσία στο YouTube και το Facebook.