Πανσέληνος 25 Ιανουαρίου: Παιχνίδια Επιβολής

Πανσέληνος 25 Ιανουαρίου: Παιχνίδια Επιβολής

Από τη Χριστίνα Στεργίου

image

[email protected]

Πανσέληνος 25 Ιανουαρίου: Παιχνίδια Επιβολής. Αντιμέτωπους με παιχνίδια επιβολής μας φέρει η Πανσέληνος στις 25 Ιανουαρίου, η οποία εξακολουθεί να μας επηρεάζει μέχρι και τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Λέοντα και συγκεκριμένα στην πέμπτη μοίρα, οπότε τα πρώτα δεκαήμερα του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου είναι οι πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου φαινομένου. Μια Πανσέληνος με τη συμμετοχή του Πλούτωνα σε σύνοδο και το τετράγωνο του Δία προκαλούν σκληροπυρηνικές καταστάσεις, υπερβολές, υπέρμετρη φιλοδοξία και ανάγκη για εξουσία και έλεγχο. Η χιαστί με τον Κρόνο υποδεικνύει τον κίνδυνο να υπάρξουν διασπάσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι επιφυλάσσει η Πανσέληνος για το δικό σας ζώδιο.

Κριός 

1ο Δεκαήμερο

Οι Κριοί του 1ου  δεκαημέρου είναι ολοφάνερο ότι θα επηρεαστείτε σε ζητήματα ερωτικών σχέσεων. Μια εμμονή επανέρχεται στο προσκήνιο και καλείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τα παιχνίδια ελέγχου. Διαφορετικά οι ρήξεις στα αισθηματικά σας ή ακόμη και οι αποχωρισμοί είναι πολύ πιθανοί. Ευνοείστε, αν επιθυμούσατε εδώ και καιρό να ολοκληρώσετε ένα δημιουργικό επιχειρηματικό σας σχέδιο. 

2ο Δεκαήμερο

Αγαπητοί Κριοί του 2ου δεκαημέρου, η συγκεκριμένη Πανσέληνος ενδεχομένως να φέρει κάποιες ανακατατάξεις στα οικονομικά σας. Επιπροσθέτως, αρχίζετε να βλέπετε με διαφορετικό μάτι τον ίδιο σας τον εαυτό. Καλλιεργείτε την αυτοπεποίθησή σας, όμως προσέξτε μην μεταβείτε στα όρια της έπαρσης. Μια ευκαιρία στα επαγγελματικά μέσω κάποιας συζήτησης ή συνάντησης είναι πολύ πιθανή.

3ο Δεκαήμερο

Η περίοδος της επιρροής της Πανσελήνου του Γενάρη για τους Κριούς του 3ου δεκαημέρου αποτελεί ένα διάστημα απελευθέρωσης από πολλαπλές εντάσεις και δυσκολίες που προέκυπταν από το εξωτερικό περιβάλλον. Εκτός αυτού, έχετε την ευκαιρία να καλλιεργήσετε τον ψυχισμό σας και να φέρετε στην επιφάνεια ακόμη και τις πιο βαθιά θαμμένες επιθυμίες σας.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο

Για τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου η συγκεκριμένη πανσέληνος προκαλεί πολλαπλές κόντρες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Πολλοί από εσάς μάλιστα το θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα από τον προσωπικό σας χώρο. Όσοι έχετε ένα ακίνητο που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να βγάλετε χρήματα, αυτή η περίοδος σας ευνοεί μέσα από αρκετή προσπάθεια.

2ο Δεκαήμερο

Οι Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσουν ανατροπές στην καθημερινή τους ζωή. Αν επιδιώκετε συνεργασία με το εξωτερικό, η Πανσέληνος ίσως σας αποκαλύψει ευκαιρίες. Παρόμοιες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν και στον τομέα της εκπαίδευσης. Γενικά, θα επαναξιολογήσετε τα ιδανικά σας.

3ο  δεκαήμερο

Οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε πολλά συλλογικά. Είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με φίλους ή γνωστούς σε δημιουργικά εγχειρήματα, τα οποία θα σας φέρουν προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Η κοινωνικοποίηση θα σας φέρει επιπλέον αίσθημα ασφάλειας.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο

Για τους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή, έως και τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, φέρνει ενθουσιασμό και ενδιαφέρον. Θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις και θα γνωρίσετε κόσμο που θα σας ανανεώσει. Αν σκεφτόσασταν να μετακομίσετε, να ταξιδέψετε ή να υπογράψετε μία συμφωνία, τώρα είναι η στιγμή που αυτά μπορούν να ολοκληρωθούν.

2ο Δεκαήμερο

Οι Δίδυμοι αυτή την περίοδο διαθέτουν εκπληκτικές δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη. Πολλοί από εσάς θα αναγνωρίσετε παλιά λάθη και θα καταφέρετε να αλλάξετε δυσλειτουργικά μοτίβα συμπεριφοράς. Είστε ευνοημένοι, ειδικά όσοι επιδιώκετε δράσεις στο παρασκήνιο για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση.

3ο Δεκαήμερο

Οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να βιώνουν κάποια επαγγελματική πίεση αυτή την περίοδο, αισθανόμενοι ότι δεν είναι εκπροσωπημένοι πλήρως στην τρέχουσα κατάσταση. Ωστόσο, θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους που θα τους εμπνεύσουν και θα τους καθοδηγήσουν προς ένα πιο δυναμικό μέλλον.

Καρκίνος

1ο  Δεκαήμερο

Για το πρώτο δεκαήμερο του Καρκίνου, η περίοδος αυτή θα εστιάσει στην ενίσχυση των οικονομικών σας. Θα αντιληφθείτε ποιες είναι οι βασικές πηγές των εξόδων σας, καθώς και ποιες επιπλέον ευκαιρίες για εισόδημα μπορείτε ακόμα να αξιοποιήσετε. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια ισορροπία και να αποφύγετε την υπερβολική επιθυμία για κέρδος ή την ακραία φιλαργυρία.

2ο  Δεκαήμερο

Οι Καρκίνοι του δεύτερου δεκαημέρου θα βιώσουν μια θετική περίοδο γεμάτη ευκαιρίες για συνεργασίες και κοινωνικοποίηση, καθώς και αισθηματικές γνωριμίες. Μια φιλική σχέση μπορεί να πάρει ερωτική τροπή. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα.

3ο Δεκαήμερο

Για τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου έρχεται μια περίοδος αισιοδοξίας και τεραστίας φαντασίας που μπορεί να σας πάει ένα βήμα παραπέρα στην καθημερινότητα και την επαγγελματική σας ζωή. Είστε πιο δυνατοί από ποτέ και μπορείτε να προσπεράσετε πολλά από τα εμπόδια σας κατά τη διάρκεια της επίδρασης της Πανσελήνου.

Λέων

1ο Δεκαήμερο

Οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου βιώνουν μια περίοδο δύσκολων συνειδητοποιήσεων. Είναι πιθανό να ακούσετε λόγια που σας πληγώνουν και ενδέχεται να αντιδράσετε ανάλογα. Αυτή η περίοδος φέρνει εντάσεις και αντιπαραθέσεις, με το δράμα να κυριαρχεί στις αλληλεπιδράσεις σας.

2ο Δεκαήμερο

Οι Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσουν ανασφάλειες και ανατροπές, αλλά θα υπάρξουν ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Σημαντικό είναι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Η πλειοψηφία των ανατροπών που βιώνουν είναι θετικές όσο βρίσκονται υπό την επιρροή της Πανσελήνου.

3ο Δεκαήμερο

Προσέξτε τις επενδύσεις σας και αποφύγετε αναξιόπιστες πηγές. Βιώνετε μια περίοδο αυτοανακάλυψης, επιδιώκοντας σοφία. Το ένστικτό σας θα σας καθοδηγήσει σε σωστές αποφάσεις, τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά σας θέματα. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να προχωρήσετε με ασφάλεια.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο

Οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου βρίσκετε τρόπους να φροντίσετε τόσο τον ψυχισμό όσο και το σώμα σας. Αναθεωρείτε το πρόγραμμά σας, ενώ μυστικά που σας αποκαλύπτονται σας βοηθούν να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και τη νοοτροπία σας. Αυτή η περίοδος σηματοδοτεί μια σημαντική μεταμόρφωση στον τρόπο που βλέπετε τη ζωή και τις συνήθειές σας.

2ο Δεκαήμερο

Το δεύτερο δεκαήμερο των Παρθένων είναι πλούσιο σε ερωτικές ευκαιρίες και αυξημένη δημιουργικότητα. Είναι περίοδος όπου η επιθυμία σας για συνεργασίες και η δημοτικότητά σας αυξάνονται, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά. Οι συνάδελφοι σας επιδιώκουν τη συνεργασία μαζί σας, αναγνωρίζοντας τις ικανότητές σας.

3ο Δεκαήμερο

Οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου μολονότι δεν βιώνετε κάποια περίοδο μεγάλης κινητικότητας και σοβαρών εξελίξεων, έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τις προθέσεις των άλλων. Έτσι μπορεί να απογοητευτείτε από μια συνεργασία ή έναν άνθρωπο που σας προσεγγίζει ερωτικά, αν δεν παραμείνετε προσεκτικοί.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο

Αγαπημένοι Ζυγοί, στην τρέχουσα περίοδο, η επίδραση της Πανσελήνου φέρνει στο προσκήνιο θέματα αποδοχής από τους άλλους και την επίτευξη στόχων. Αν και είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε, προσέξτε να μην ενεργήσετε υπερβολικά δικτατορικά προς τον κοινωνικό σας περίγυρο, καθώς η επιθυμία σας να ασκήσετε επιρροή μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Επιδιώξτε την ισορροπία και την αμοιβαία κατανόηση στις σχέσεις σας.

2ο Δεκαήμερο

Αγαπημένοι Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, περνάτε μια περίοδο με θετικές αλλαγές. Προβλέπεται βελτίωση του κλίματος στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή, με πιο εποικοδομητική επικοινωνία μεταξύ των μελών. Επίσης, μπορεί να επιλυθούν και ζητήματα που αφορούν κληρονομικές υποθέσεις, φέρνοντας περισσότερη ηρεμία και σταθερότητα στη ζωή σας.

3ο Δεκαήμερο

Αγαπημένοι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η περίοδος δεν φέρνει ιδιαίτερες πιέσεις, εκτός αν αυτό ανατρέπεται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Βιώνετε μια εσωτερική μεταμόρφωση, με κάποιους προβληματισμούς και μικρές αλλαγές που σας οδηγούν σε βαθύτερη αυτογνωσία και εξέλιξη. Αξιοποιήστε αυτή τη φάση για να ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η περίοδος σας φέρνει στο επίκεντρο, με την καριέρα σας να κατέχει πρωτεύοντα ρόλο. Υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ των επιλογών σας για το σπίτι και την καριέρα. Βρείτε τη δική σας ισορροπία και να χαράξετε τη διαδρομή προς την επιτυχία, συνδυάζοντας συνετά τις προσωπικές με τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας σε αυτή τη διαδικασία.

2ο Δεκαήμερο

Οι Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε εντάσεις, εν μέρει προκληθείσες από το εξωτερικό περιβάλλον. Παρά τις επικοινωνιακές δυσκολίες, παρουσιάζονται ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, όπως η υπογραφή νέων συμβολαίων ή ευχάριστες αλλαγές στον προσωπικό χώρο και η επίλυση διοικητικών ζητημάτων. Επιδιώξτε την ισορροπία και μην αφήνετε τις παρορμητικές σας αντιδράσεις να επηρεάζουν τις επιλογές σας.

3ο Δεκαήμερο

Οι Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου πρέπει να δώσουν προσοχή στα ερωτικά τους. Οι ελεύθεροι μπορεί να εξιδανικεύουν τις προθέσεις των άλλων ή να μην είναι τόσο υπεύθυνοι απέναντί τους. Οι καλλιτέχνες μπορούν να περιμένουν επαγγελματική ανέλιξη. Η δημιουργικότητα και η καλλιτεχνική σας έκφραση θα είναι κλειδιά για την επιτυχία σας.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο

Αναμένεται μια περίοδος αναστοχασμού και επανεκτίμησης της γενικής νοοτροπίας σας. Είναι καιρός για αλλαγές τόσο στον τρόπο σκέψης όσο και στην επικοινωνία με τους άλλους. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητα και το εργασιακό περιβάλλον, οδηγώντας σε νέες προοπτικές και προσεγγίσεις. 

2ο Δεκαήμερο

Για τους Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει οικονομικές και εργασιακές ευκαιρίες. Ίσως προκύψει η δυνατότητα για αύξηση μισθού ή ακόμη και αλλαγή εργασίας με καλύτερες απολαβές. Είναι επίσης καλή ευκαιρία για την τακτοποίηση καθημερινών υποχρεώσεων και διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων.

3ο Δεκαήμερο

Για τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή μπορεί να μην φέρει μεγάλες αναταράξεις, αλλά υπάρχουν μικρά θέματα που χρήζουν τακτοποίησης εντός του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι σημαντικό να θέσετε όρια και να μην επιτρέψετε σε συγγενικά πρόσωπα να λαμβάνουν αποφάσεις για τη ζωή σας. Η ανεξαρτησία είναι το κλειδί για την προσωπική σας εξέλιξη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο

Η περίοδος αυτή απαιτεί αναθεώρηση των μεθόδων απόκτησης εισοδήματος. Δεν εκμεταλλεύεστε πλήρως τη δημιουργικότητά και τα ταλέντα σας. Εξετάστε πώς μπορείτε να αναδείξετε και να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ικανότητες, προκειμένου να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να επιτύχετε περισσότερα στην εργασία σας. 

2ο Δεκαήμερο

Για τους Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου, η περίοδος της Πανσελήνου αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευνοϊκή. Αυτή η φάση φέρνει έντονη ερωτική και δημιουργική ενέργεια, καθώς και ευκαιρίες τόσο στα οικονομικά όσο και στην προσωπική ζωή. Αναζητήστε νέες προοπτικές και θετικές αλλαγές στους παραπάνω τομείς, καθώς η περίοδος αυτή φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη και ευημερία.

3ο Δεκαήμερο

Η δημιουργικότητά σας αναμένεται να αυξηθεί, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό αν ασχολείστε με δημιουργικά επαγγέλματα. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει επαγγελματική ανάπτυξη και επιτυχία. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με τα συμβόλαια και τις συμφωνίες που υπογράφετε, επιδεικνύοντας προσοχή.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο

Φτάνει μια περίοδος έντονων αντιπαραθέσεων τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να νιώσετε μια αυξημένη εμμονή για επιτυχία και έλεγχο, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε πιο αποφασιστικές και κυριαρχικές συμπεριφορές. Η επιδίωξη των στόχων σας μπορεί να είναι έντονη, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην αποξενώσετε τους γύρω σας.

2ο Δεκαήμερο

Προετοιμαστείτε για μια περίοδο γεμάτη θετικές ανατροπές και ευκαιρίες. Παραμένετε σε εγρήγορση για νέες προτάσεις που μπορεί να εμφανιστούν, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Ειδικά για τους ελεύθερους, μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα ερωτική ευκαιρία. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και επιδείξτε προσαρμοστικότητα.

3ο Δεκαήμερο

Μπορεί να ανησυχείτε για τα οικονομικά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Αυτή η περίοδος σας κινητοποιεί να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια και να εστιάσετε στη σταθεροποίηση των οικονομικών σας. 

Ιχθύες

1ο Δεκαήμερο

Η προσοχή εστιάζεται στην καθημερινότητα και τις προκλήσεις που αυτή φέρνει. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας, εξασφαλίζοντας περισσότερο χρόνο για προσωπική φροντίδα και χαλάρωση. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας, εστιάζοντας στην φυσική σας κατάσταση και την προσωπική ευεξία.

2ο Δεκαήμερο

Το δεύτερο δεκαήμερο των Ιχθύων φέρνει ένα πλήθος ευκαιριών στην κοινωνική σας ζωή, με νέες συμφωνίες, ταξίδια και συναντήσεις. Πολλές από αυτές τις ευκαιρίες έρχονται απρόσμενα, αυξάνοντας την αισιοδοξία σας και ενισχύοντας τον κοινωνικό σας κύκλο. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

3ο Δεκαήμερο

Οι Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου διακρίνονται από αυξημένο ένστικτο και δυνατή φαντασία, τα οποία τους βοηθούν να γίνουν πιο δημιουργικοί τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Συνιστάται προσοχή για την αποφυγή λαθών από απροσεξία. Το διάστημα αυτό αναμένεται να είναι θετικό, με ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο.