Άρης τρίγωνο Δίας 12 Ιανουαρίου – Δρω άρα υπάρχω.

Άρης τρίγωνο Δίας 12 Ιανουαρίου – Δρω άρα υπάρχω.

Από τη Μελίνα Κλεάνθη

Melina

Στις 12 Ιανουαρίου, υπάρχει η όψη τριγώνου του Δία με τον Άρη στις 5 μοίρες Ταύρου/Αιγόκερω. Μια όψη πρόκλησης και δημιουργικότητας. Μια αστρική αρμονία σε ένα από τα παιχνίδια των πλανητών, έρχεται να δώσει ενεργητική βούληση στα σχέδια μας. Υπάρχει έντονα μια έμφυτη αισιοδοξία, η οποία έρχεται να μας εμπλουτίσει με δύναμη και ενέργεια. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και γινόμαστε διεκδικητικοί στα θέλω μας. Είναι μια καθαρά τυχερή όψη από το Σύμπαν, που θέλει τώρα να αναλάβουμε δράση για επέκταση οριζόντων. Το όποιο όραμα έχει δημιουργηθεί μέσα μας, μπορεί να ενσαρκωθεί κατάλληλα, αφού το έδαφος είναι στρωμένο με κόκκινο χαλί. Αυτό της έντασης και του πάθους, που βγαίνει μέσα από τα βασικά ένστικτα και δίνει τόσο όσο, ώστε να επιτευχθεί η αντίστοιχη βούληση . 

Μπορούμε να πούμε πώς ναι μεν η δυναμική είναι έντονη σλλά η αισιοδοξία σε συνδυασμό με τη φιλοδοξία, υπερνικούν τα οποιαδήποτε εμπόδια. Βέβαια η σημερινή μέρα δίνει και την κατάλληλη δικαιοσύνη για να αποκατασταθεί μια  κατάσταση, όχι πάντα με ομαλό τρόπο, αλλά με την κατάλληλη ένταση και διεκδίκηση. 

Πολύ καλή όψη επίσης για εποικοδομητικές συμφωνίες και επαγγελματική προτάσεις που μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι παραγωγικό. Η αύξηση χρήματος είναι μια ενδιαφέρουσα πτυχή, που θα κάποιοι θα δουν  πώς επιτυγχάνεται πιο εύκολα, καθώς πραγματοποιούνται οι στόχοι τους.  Αρκεί να είναι προσανατολισμένοι σε αυτό που θέλουν να πετύχουν, αλλά και να έχουν συνέχεια και διάρκεια.

Η συγκεκριμένη όψη όμως, περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, καθώς λειτουργεί σε πολλαπλά επίπεδα, καθώς η σοφία και η υπερβολική αισιοδοξία, λειτουργούν σε νέα ξεκινήματα. Μπορεί τώρα το όραμα, να έχει σχέση με πνευματικό στοιχείο και να υπάρχει μεγάλη αλλαγή αντίληψης, ως προς ένα θέμα που ήταν μπλοκαρισμένο.  Μπορεί τώρα η οργανωτικότητα και η τάξη να συνδυαστούν με το ρίσκο και την δύναμη ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση, στο κατάλληλο σημείο.

Σε φυσικό επίπεδο. ο χώρος αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Μπορεί να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να μπορείτε να είστε δημιουργικοί στο χώρο σας ή ακόμη και να αποφασίσετε μια αλλαγή σε θέματα σπιτιού ή επαγγέλματος.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, βοηθά τόσο στην εξομάλυνση σχέσεων, όσο και να βρούμε μέσα μας, ποια στοιχεία μας ήταν άκαμπτα και σκληρά και έτσι να αφαιρέσουμε το θυμό, αντικαθιστώντας τον, με ήθος και αγάπη.

Πώς επηρεάζει τα ζώδια:

Κριός

Νέες προκλήσεις στην εργασία και τα επαγγελματικά σας. Τα πράγματα για σας είναι λίγο ιδιαίτερα, καθώς απαιτείται το κατάλληλο ρίσκο, ώστε να προχωρήσετε μπροστά και να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Πολλές φορές νιώθετε ότι είναι λίγο δύσκολο και πώς ίσως δεν είστε έτοιμοι για νέα εγχειρήματα. Μην ακούτε το τραγούδι των Σειρήνων που θα σας πλανέψει, αλλά εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και τολμήστε. Μπορεί να έρθει μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας δώσει ένα νέο ερέθισμα. ¨Η ακόμη και να παρουσιαστεί μια ευκαιρία, που θα αυξήσει τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Μια ευκαιρία για σας, να μπορέσετε να φανείτε και να δείξετε το έργο σας προς τα έξω. Κάποιες φορές έχετε τη αίσθηση πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε. Ένα σενάριο που σκέφτεστε εδώ και καιρό, μπορεί τώρα να βρει μια δημιουργική διέξοδο ώστε να εκτονωθεί. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας, να είναι αρκετά δημουργικός. Και να βρείτε τη λύση που περιμένατε και θα σας ανοίξει νέους δρόμους. Κάποιες φορές ένα άτομο  ή μια κατάσταση που έχει να κάνει με το εξωτερικό,   θα έρθει τώρα στη ζωή σας, για να σας δώσει την απόδειξη που περιμένατε. Ακόμη και ένα ταξίδι που δυσκολευόσαστε να το κάνετε, ίσως βγει τώρα στο προσκήνιο. Θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, ευνοούνται.

Δίδυμοι

Για σας η όψη έχει να κάνει καθαρά με το ψυχολογικό σας επίπεδο. Νιώθετε πολλές φορές πως υπάρχει μια θλίψη και τα πράγματα δεν βρίσκουν το δρόμο που θα θέλατε. Μπορεί βέβαια να προκύπτουν και απρόοπτα έξοδα, που σας βγάζουν εκτός προσανατολισμού.

Όμως είναι η στιγμή που θέλετε να επενδύσετε στον εαυτό σας και μπορείτε να βρείτε τι είναι αυτό που φταίει και δεν εξελίσσεστε όπως θα θέλατε. Πιθανόν να σας ανοίξει μια νέα γνώση που έχει να κάνει με τη δική σας εσωτερική αλλαγή.  Καταλαβαίνετε πώς τώρα μπορείτε να βγείτε από ένα φαύλο κύκλο και να περάσετε στην απέναντι όχθη.

Καρκίνος

Θα βρείτε το κατάλληλο έδαφος να εκφραστείτε μέσα από τους φίλους σας. Μπορείτε να αποδείξετε την αξία σας ή να σας εκτιμήσουν για κάτι που έχετε ή κάνετε. Προκαλείτε με την συμπεριφορά σας και είστε έτομοι για νέες αλλαγές. Είναι μια στιγμή για ξεκαθαρίσματα και λύσιμο παρεξηγήσεων σε ότι αφορά και σε φιλικό ή και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Μπορεί να έχετε μια ερωτική γνωριμία, ή ένας έρωτας που ήταν στα σκαριά, τώρα ήρθε η στιγμή να τον εκφράσετε. 

Λέων

Για σας η πρόκληση έχει να κάνει καθαρά με καταστάσεις μέσα στην εργασία σας. Μπορεί μέσα από δυσκολία και πίεση, να καταφέρετε να πετύχετε ένα δύσκολο για εσάς εγχείρημα. Τα πράγματα αν και θα είναι πιεστικά, ανοίγονται νέες πόρτες στη ζωή σας, που μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε ως καθαρή πρόκληση και όχι ως δυσκολία. Τώρα αν κάποιοι έχετε θέματα υγείας, είναι η κατάλληλη στιγμή να βρείτε μια λύση ή να προχωρήσετε σε αλλαγές που έχουν να κάνουν με αυτή. Μπορεί μια νέα διατροφή  να σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε.

Παρθένος

Xρειάζεστε λίγη παραπάνω ενέργεια για να τολμήσετε και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.  Η όψη για σας λειτουργεί ως θαύμα, καθώς έχετε ανεβασμένη διάθεση και αισιοδοξία και μοιράζετε χαρά στους γύρω σας. Είστε απόλυτα δημιουργικοί και κάτι που έχετε στα σκαριά, τώρα βλέπετε να πραγματώνεται. Μια βοήθεια ίσως έρθει από ένα άτομο του εξωτερικού, που θα σας ανοίξει παραπάνω τα φτερά σας για νέα ανοίγματα στη ζωή σας. Για κάποιους από σας, δείχνει ένα μεγάλο έρωτα. Ενώ παράλληλα όσοι είναι γονείς θα έχουν μια ευκαιρία μέσα από τα παιδιά τους.

Ζυγός

Η μέρα για σας είναι λίγο ιδιαίτερη. Καθώς η όψη για σας πραγματοποιείται σε θέματα που έχουν να κάνουν με καταστάσεις που υπάρχουν στο σπίτι καθώς και πηγές εσόδων από το σύντροφο. Περνάτε στιγμές δύσκολες στο οικογενειακό περιβάλλον και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δείξετε όλη την αρμονία που σας διακατέχει σα ζώδιο για να μπορέσετε να διώξετε αρνητικότητες και μιζέριες από το χώρο του σπιτιού. Ίσως βρείτε μια άκρη με το σύντροφό σας και βάλετε σε μια τάξη ή τα οικονομικά σας ή βάλετε μπροστά για κάτι που θέλετε να αλλάξετε στο χώρο του σπιτιού.

Σκορπιός

Είστε προετοιμασμένοι για κάποιες αλλαγές. Είτε αφορούν τον τρόπο με τον οποίο φέρεστε είτε σε ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Χρησιμοποιείτε με μαεστρία κάθε τρόπο και φέρεστε διπλωματικά για να πετύχετε κάτι που θέλετε. Ίσως κάποιοι προβείτε σε μια αγορά, ή μια μικρή απόδραση με το σύντροφό σας. Παρόλα αυτά ενώ θέλετε να διορθώσετε μια κατάσταση, κάποιες φορές γίνεστε εριστικοί, για αυτό προσοχή μη προκαλέσετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Τοξότης

Για σας η στιγμή αυτή είναι αρκετά έντονη καθώς θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τους πόρους σας. Μπορεί να προκύψουν έκτακτα έσοδα, αλλά επίσης να προκύψει μια νέα εργασία που μπορεί να βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Είναι η στιγμή που θα έχετε αυτοπεποίθηση για να βγείτε και να δείξετε τις ικανότητές σας, οι οποίες δεν περνούν διόλου απαρατήρητες από τους άλλους. Μπορεί επίσης να βρείτε μια νέα μέθοδο που θα σας τονώνει και θα σας βοηθά στην απελευθέρωση.

Αιγόκερως

Περνάτε σε μια άλλη όχθη.  Είστε στην αρχή ενός νέος εγχειρήματος και ανοίγεται η ευκαιρία ώστε να προχωρήσετε. Μπορείτε τώρα να δείτε ένα δημιούργημά σας να ενσαρκώνεται. Έχετε χαρά και κέφι να δημιουργήσετε και λειτουργείτε ως πόλος έλξης για τους άλλους. Νιώθετε έντονα συναισθήματα και θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή ώστε να περνάτε καλά. Οι γονείς θα νιώσουν υπερηφάνεια για τα παιδιά τους. Ενώ όσοι προσπαθείτε εδώ και καιρό να βγείτε από ένα αδιέξοδο, τώρα είναι η στιγμή που θα βάλετε νέα θεμέλια.

Υδροχόος

Για σας είναι μια στιγμή που ίσως βγείτε από ένα δίλημμα που σας προβληματίζει . Μπορεί καταπιεσμένες καταστάσεις που βγήκαν ξανά στη ζωή σας και αντιμετωπίζετε κάποιος είδος εγκλωβισμού ή αποφυγής από την πραγματικότητα, τώρα να το λύσετε. Αρκετά βοηθητικό θα είναι το περιβάλλον μέσα από την οικογένειά σας. Ίσως τώρα είναι η ευκαιρία να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να θέσετε στο τραπέζι τα θέματά σας. Μπορεί η στιγμή αυτή να είναι μια καινούρια αρχή για σας, καθώς θα νιώσετε πώς πλέον δεν είστε μόνοι.

Ιχθύες

Πολύ πιθανόν να είναι μια μέρα έντονης δραστηριότητας και κίνησης, οπότε προσπαθήστε να βάλετε μια σειρά στα πράγματα για να μη μπερδευτείτε. Συναντήσεις με φίλους ή γνωστούς, ακόμη και με ομάδες ανθρώπων, είναι το κλειδί για την επιτυχία σας. Μπορεί μέσα από αυτές να προκύψει μια νέα συμφωνία ή μια νέα εργασία. Καθόλου απίθανο να βρεθείτε μπροστά στην εκκίνηση ενός εγχειρήματος και να υπογράψετε συμβόλαια. Κάποιοι θα περάσετε καλά με δικά σας άτομα και μπορεί μέσα από αυτά να βρείτε μια λύση που ψάχνετε.

Υπενθυμίζουμε ότι αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον προσωπικό του χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Μελίνα Εσερμπόγλου

Facebook

Melina Esserboglou Kleanthi