Γενικές Προβλέψεις 8 – 14 Ιανουαρίου 2024 – Νέα ξεκινήματα με απτά αποτελέσματα

Γενικές Προβλέψεις 8 – 14 Ιανουαρίου 2024 –  Νέα ξεκινήματα με απτά αποτελέσματα

Η εβδομάδα που διανύουμε αστρολογικά θα ταίριαζε περισσότερο να συμπέσει με τη πρώτη εβδομάδα του χρόνου, και η πρώτη εβδομάδα του χρόνου να ήταν μες το 2023. Αυτό σημαίνει ότι για πολλά ζώδια είναι αρκετά ενθαρρυντική η ενέργεια, με μία Νέα Σελήνη που τουλάχιστον επιτρέπει να θέσουμε κάποιο πλαίσιο για το προσεχές μέλλον.

Αναλυτικότερα, στις 9 Ιανουαρίου ο Ερμής κάνει το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για τη περίοδο που διανύουμε, ορθόδρομος πια, όμως εδώ μπορεί να εκδηλωθούν αρκετές απατηλές καταστάσεις ή και να κορυφωθούν ακόμη. Χρειάζεται προσοχή ειδικά για τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου των Διδύμων, Τοξότη, Ιχθύων, Παρθένου. 

Στις 10 Ιανουαρίου έχουμε τον Ήλιο να κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό, το οποίο βοηθάει πολύ τα δεύτερα δεκαήμερα (στο τέλος τους) – και τα τρίτα δεκαήμερα (στην αρχή τους) των ζωδίων Ταύρου, Παρθένου και Αιγόκερω σε θέματα επίτευξης και έμπνευσης επίσης. Ειδικά αν έχετε να κάνετε εσείς με θέματα δουλειάς, προβολής και τεχνολογικά επαγγέλματα, μπορεί να έχετε κάποια σημαντική εξέλιξη. 

Την ίδια μέρα κορυφώνει ο Άρης από τον Αιγόκερω το εξάγωνό του με τον Κρόνο και ενάμισι τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτό δείχνει ότι έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις και δεσμευόμαστε για τις επόμενες ενέργειές μας όμως ταυτόχρονα, υπάρχει μία δυσκολία προσαρμογής σε αλλαγές και νέα δεδομένα, στη πορεία των προσωπικών μας επιτεύξεων. 

Η επιρροή είναι περισσότερο αισθητή για όσους έχουν πλανήτες στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων Αιγόκερω, Ιχθύων αλλά και για τις αρχές τρίτου δεκαημέρου του Ταύρου. 

Στη συνέχεια έχουμε στις 11 Ιανουαρίου τον Ήλιο που κάνει τετράγωνο με ΒΔ (και από κοντά το αποκλίνον τετράγωνό του με τον Χείρωνα) που μας μιλάει για καταστάσεις μες την οικογένεια που φέρνουν μία σύγκρουση στην επιφάνεια μεταξύ του κοινού καλού και του ατομικού «θέλω». Τι θα επικρατήσει για τους Κριούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ζυγούς στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου; Το κοινό συμφέρον ή το ατομικό;

Αυτή η τελευταία επιρροή, έρχεται και δυναμώνει από την ενεργοποίηση της Νέας Σελήνης την ίδια κιόλας ημέρα, στις 20ο 44’ του Αιγόκερω, με τη συμμετοχή του Ουρανού με τρίγωνο, του ΒΔ με τετράγωνο, και του Κρόνου με μισό τετράγωνο. Αυτή η Νέα Σελήνη – για την οποία δε θα κάνουμε εκτενή ανάλυση εδώ – προσφέρει το έδαφος πάνω στο οποίο μπορούμε να δομήσουμε τα σημαντικά σχέδιά μας και τις αποφάσεις μας. 

Έχει θετική επιρροή στα ζώδια της Γης, δηλαδή Ταύρου, Παρθένου και Αιγόκερω κυρίως στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου με ιδιαίτερη έμφαση σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν κάτι νεωτεριστικό είτε στη δουλειά τους είτε εκτός δουλειάς, είτε για απλή έμπνευση, είτε κάτι εκκεντρικό ή τεχνολογικής φύσεως. Δευτερεύουσες επιρροές έχουν όσοι βρίσκονται στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου Σκορπιού και Ιχθύων με θετική επιρροή που χρειάζεται προσωπική προσπάθεια από αυτά. Τέλος, τα παρορμητικά ζώδια Κριός, Καρκίνος στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να βιώσουν περισσότερο κόντρες και εκνευρισμό, και θα πρέπει να ισχύουν βοηθητικές επιρροές από τον γενέθλιο χάρτη τους για να γυρίσει σε θετική επιρροή. 

Την επόμενη ημέρα έχουμε ένα εξαίρετο τρίγωνο του Άρη στον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο στις 05ο 50’. Εδώ μπορούμε να έχουμε τις πρώτες υλοποιήσεις των στόχων του χρόνου και τα πρώτα απτά αποτελέσματα από πράγματα που μας ευχαριστούν και προσμένουμε. Καλή ημέρα ειδικά για τους Αιγόκερους, Ταύρους και Παρθένους στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου.

Τη Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024, ο Ερμής θα μεταβεί στο ζώδιο του Αιγόκερω και επισήμως πια έχουμε να πούμε για μία βαριά συμπαρουσία πλανητών στον Αιγόκερω, η οποία δίνει μία γενικότερη ώθηση να στρωθούμε και να εργαστούμε σε ό,τι βάλει ο νους μας, ειδικά για να χτίσουμε και να δομήσουμε κάτι που έχει διάρκεια, που έχει πολύ δρόμο μπροστά. Ο Ερμής είναι πια σε μία καλή θέση και έχει πάρει τα μαθήματά του, είναι σα να κάνει τώρα την πρακτική του και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει σε όλα τα θέματα που κυβερνάει. 

Η επιρροή εδώ είναι για όλα τα ζώδια, καθώς ενισχύεται το πεδίο, το οποίο βρίσκεται στον Αιγόκερω στο γενέθλιο χάρτη τους, αλλά σίγουρα την αλλαγή θα τη νιώσουν αμέσως όλοι οι Καρκίνοι, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι των πρώτων ημερών!

Οι προβλέψεις είναι Γενικές και δεν ανταποκρίνονται σε όλους! Για μεγαλύτερη ακρίβεια σε γεγονότα και απορίες, επιβάλλεται εξέταση κατά περίπτωση. Διαβάστε αναλυτικά το ζώδιο του ωροσκόπου σας και μετέπειτα σε συνδυασμό με τον Ήλιο σας, αν έχετε γεννηθεί ημέρα και τη Σελήνη σας, αν έχετε γεννηθεί νύχτα.

Από την Ευγενία Luca (Eugenia Luca )

image

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου) – Εστιάστε εκεί που έχετε απόδοση

Α’ Δεκαήμερο

Έχετε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία μπροστά σας να πραγματοποιήσετε στόχους και σχέδια και να ικανοποιηθείτε σε θέματα καριέρας, κοινωνικού στάτους, να έχετε προβολή και να έχετε και οικονομικές απολαβές, ειδικά για κάτι που έχετε δουλέψει στο παρελθόν για πολύ καιρό. Έχετε την ευκαιρία να δείτε κάτι πολύ σημαντικό να φτιάχνει, πιθανόν να αφορά και σημαντική αύξηση των εσόδων αλλά και κατάλληλες συνθήκες να επικοινωνήσετε πράγματα που είχατε στο μυαλό σας από καιρό και για κάποιο λόγο δυσκολευόσασταν μέχρι τώρα να τα εκφράσετε. 

Β’ Δεκαήμερο

Καλές εξελίξεις μόνο που συμβαίνουν ανεπαίσθητα. Αν έχετε κάνει κάποιες κινήσεις που να αφορούν τη διεύρυνση οριζόντων, το εξωτερικό, ή άτομα από μακριά, ή ένα ανέλπιστο όνειρό σας και για πολύ καιρό δεν είχατε εξέλιξη, ίσως έχετε αυτή την εβδομάδα απαντήσεις ή κάποια είδηση που έχετε ξεχάσει ότι ήταν αυτό εκκρεμότητα. Δε φαίνεται να υπάρχει κάτι άσχημο, έχετε και μία όψη Αφροδίτης – Χείρωνα που μπορεί να σας φέρει έναν παραμυθένιο έρωτα ή ακόμη και ένα όνειρό σας να το κάνει πραγματικότητα. 

Γ’ Δεκαήμερο

Αυτή η εβδομάδα σας φέρνει δώρα και στα οικονομικά σας και σε θέματα οικογενειακά. Υπάρχουν κάποιες σκιερές σκέψεις που μοιάζουν να γίνονται κόμπος λίγο στο λαιμό, όμως δε χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι μεγάλο. Μπορεί να χρειάζεται να πάτε κόντρα σε κάποια άτομα, ειδικά σε άτομα εξουσίας, αν σας ζητάνε παραπάνω από αυτό που θέλετε να δώσετε. Αυτό σας βαραίνει, αλλά έχετε την δυναμική να προσαρμοστείτε και να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) – Οι Ευνοημένοι 

Α’ Δεκαήμερο

Είστε οι πιο ευνοημένοι και η εβδομάδα σας ευνοεί σε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Εάν δεν συντρέχει κάποιο μεγάλο εγχείρημα, αυτή η εύνοια μπορεί να εκδηλωθεί σε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά σας ή να σας φέρει κάτι στη ζωή σας που σας δίνει έμπνευση, χαρά π.χ. ένας νέος κύκλος επιμόρφωσης και σίγουρα μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά. Σας παροτρύνω να σπεύσετε να ολοκληρώσετε οτιδήποτε θέλετε και εκκρεμεί και θα έχετε άμεσα αποτελέσματα είτε σε διαπροσωπικές σχέσεις είτε σε επαγγελματικά. Ως προς τα οικονομικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διακυμάνσεις.

Β’ Δεκαήμερο

Έχετε κάποιους ενδοιασμούς με κάποια πράγματα, δείχνετε κάπως φορτισμένοι. Η Νέα Σελήνη δεν είναι αρνητική για εσάς, μπορεί βέβαια να ξυπνάνε κάποιες μνήμες και κάποια αναπόληση του παρελθόντος, σα να έχετε σκαλώσει σε παρελθοντικά γεγονότα και τα αναμοχλεύετε. Αξιοποιείστε το χρόνο σας με το να δείτε κόσμο και να μπορέσετε να εμπιστευτείτε το τι σας συμβαίνει για να ανακόψετε αυτό το φαύλο κύκλο που μάλλον δε σας εξυπηρετεί. Κάποια άτομα μπορεί να δείχνουν εχθρικά, όμως μπορεί να μην σχετίζεται η συμπεριφορά τους με το πως σας βλέπουν και γι’ αυτό μη το παίρνετε προσωπικά.

Γ’ Δεκαήμερο

Ενεργοποιημένο το δεκαήμερο σας ειδικά στις αρχές του, μπορεί να σας φέρει κάτι πολύ όμορφο στη ζωή σας, και φαίνεται να ενθαρρύνεστε και να αναθαρρεύετε για να μπορέσετε να τολμήσετε κάποια πράγματα. Βρίσκετε τώρα τα πατήματά σας και παρά τις δυσκολίες και το πόσο πολυάσχολοι μπορεί να είστε, καταφέρνετε να βρείτε νέα εργαλεία και τρόπους τώρα για να εκπληρώσετε ένα όνειρο, ένα πολυπόθητο στόχο. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό σε ό,τι και να είναι αυτό, ένα χόμπι, θέματα αυτοβελτίωσης, νέος χώρος πίστης, επένδυση σε σπουδές ή σχετικά με τη φιλοσοφία της ζωής.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου) – Αλλάξτε μοτίβο συμπεριφοράς

Α’ Δεκαήμερο

Για εσάς μπορεί να είστε λίγο πεσμένοι και πιεσμένοι και να λειτουργείτε από μία θέση αδυναμίας ή οίκτου ή φόβου. Μπορεί ναι μεν να είστε πολυάσχολοι αλλά είναι σα να κυνηγάτε κάτι και να έχετε άγχος να το προλάβετε, και με αυτές τις συνθήκες δεν καταφέρνετε να απολαύσετε τη διαδρομή. Ψάχνετε να πάρετε την παράκαμψη, και δε σας ενδιαφέρει αν ο άλλος δρόμος έχει θέα να απολαύσετε. Τα καταφέρνετε, απλά λαχανιάζετε πολύ μέχρι να φτάσετε στο στόχο.

Β’ Δεκαήμερο

Έχετε πολύ καλές προοπτικές σε θέματα δικτύωσης, γνωριμιών και μάλιστα με καρμικό χαρακτήρα. Υπάρχουν κάποιες βοηθητικές συνθήκες για λύσεις σε οικονομικά αλλά και για θέματα χρόνια μέσα στην οικογένεια. Προσπαθήστε να δείτε επισταμένως κάποια πράγματα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, ούτως ώστε να καταφέρετε να βρείτε λύσεις από κοινού ή τουλάχιστον να τα προχωρήσετε μέχρι ένα βαθμό για να μη διογκωθούν.

Γ’ Δεκαήμερο

Αποφύγετε τις πολλές επαφές στην αρχή της εβδομάδας, αποφύγετε υποσχέσεις και δεσμεύσεις, καθώς μπορεί να υπάρχουν απατηλές συνθήκες στη καθημερινότητά σας ή παρασκηνιακές που δε σας επιτρέπουν να ζείτε αληθινές στιγμές. Από τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα βελτιώνονται και ειδικά προς το τέλος, και αν κάνετε τις σωστές ερωτήσεις, πολύ πιθανό να πάρετε κάποιες ξεκάθαρες απαντήσεις, που δεν θα σας ικανοποιήσουν απαραίτητα, αλλά τουλάχιστον θα ικανοποιήσουν την άγνοιά σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου) – Ανανέωση σχέσεων

Α’ Δεκαήμερο

Μπορεί να έρθουν κάποια άτομα στο ραντάρ σας, στο κύκλο γνωριμιών σας. Αυτά μπορεί να ενεργοποιήσουν πολλά πεδία ή να ανοίξουν πολλές ασχολίες μαζί σας. Αν το επιτρέψετε, πιθανόν να δημιουργήσετε δεσμούς σε ουσιαστικό επίπεδο και με διάρκεια στο χρόνο. Σε θέματα γάμου μπορεί να έχετε κάποιες προστριβές, οι οποίες βρίσκουν λύση από φίλους, κοινωνικές ομάδες και γενικότερα, μιλήστε για αυτά που σας απασχολούν, μη τα αφήνετε να σας κατατρώνε μέσα σας.

Β’ Δεκαήμερο

Γνωριμίες, ή έρωτας μπορεί να έχει εξέλιξη μέσα από εργασιακό περιβάλλον ή περιβάλλον που επισκέπτεστε καθημερινά. Να είστε σε εγρήγορση να αναγνωρίσετε τα σημάδια. Αν δεν ψάχνετε κάτι τέτοιο, μήπως θέλετε να κάνετε φίλους, οι οποίοι να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο εμψυχωτικό για εσάς; Ή να ευοδώσει εκ νέου μία ήδη υπάρχουσα φιλία και να περάσει σε άλλο επίπεδο. 

Γ’ Δεκαήμερο

Καινούργια ξεκινήματα επιχειρηματικά ευνοούνται για εσάς, ή και οικογενειακής επιχείρησης, αν αυτό σχεδιάζετε. Γνωριμίες με τη βλέψη για συνεργασίες πολύ πιθανό να έχετε, αυτή τη περίοδο. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε να θέστε θεμέλια σε πολλά επίπεδα και στο γάμο σας ειδικά, να έχετε όμορφες στιγμές που θα σας ανανεώσουν μαζί, και το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά σας γενικότερα. 

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου) – Προσπάθεια που αποδίδει

Α’ Δεκαήμερο

Πολύ καλές προοπτικές σε θέματα εργασίας, σε θέματα οικονομικών. Εάν ψάχνετε λύσεις και υποστήριξη, μπορείτε να απευθυνθείτε σε άτομο με κύρος ή σε υψηλότερη θέση. Πολύ πιθανό να δημιουργήσει τις συνθήκες και το πρόσφορο έδαφος για να εκφραστείτε και να πείτε αυτά που θέλετε. Αυτό σας φέρνει επίσης σε άμεσα αποτελέσματα και σε οικονομικές ή γενικά υλικές απολαβές. Όμορφες στιγμές και με τα παιδιά σας μπορείτε να έχετε.

Β’ Δεκαήμερο

Καρμικές σχέσεις μπορεί να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα για εσάς. Για τους ελεύθερους και διψασμένους για έρωτα, μπορεί να μπει ένα άτομο στη ζωή σας που δε θα το πιστεύετε ότι υπάρχει, φροντίστε όσο γίνεται να εκδηλωθείτε σταδιακά όμως για να μη το απομακρύνετε. Έντονες σχέσεις γενικά και καταστάσεις σας κάνουν να νιώθετε ζωντανοί και δυνατοί, όπως ακριβώς, δηλαδη, θέλετε να ζείτε και τη στιγμή. 

Γ’ Δεκαήμερο

Για όσους έχουν επάγγελμα τεχνολογίας, εκκεντρικό, κάτι εξεζητημένο αλλά και γενικότερα για όλα τα επαγγέλματα, μπορείτε να έχετε κάποιες νέες ιδέες, μία μεγάλη ανανέωση, μία στροφή σε νέα σχέδια στρατηγικής. Μπορεί, επίσης, να σας δοθεί η δυνατότητα να έχετε επαγγελματική εξέλιξη και να κάνετε ένα μεγάλο άλμα στις εσωτερικές διαδικασίες και στο τρόπο που δουλεύετε, για παράδειγμα να έχετε μία καινούργια εφαρμογή.  

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου) – Δυσκολίες που σας καλυτερεύουν

Α’ Δεκαήμερο

Αυτή η εβδομάδα έρχεται να σας ανακουφίσει, ειδικά για τους Παρθένους των πρώτων ημερών. Τίθενται θέματα υποστήριξης από την οικογένεια και από τους συναδέλφους, καθώς και θέματα επισημοποίησης σχέσεων, συγκατοίκησης αλλά και σταθεροποίησης συνεργασιών. Μπορεί κάποιο άτομο να σας δυσκολεύει στη συνεργασία, ωστόσο καταφέρνετε να αντιπαρέλθετε αυτές τις δυσκολίες και να τις παρακάμψετε.

Β’ Δεκαήμερο

Σας απασχολούν οικογενειακοί δεσμοί και θέματα με τη πατρογονική οικογένεια. Μπορεί να έχετε κάποια απωθημένα που τώρα έρχονται στην επιφάνεια για να σας επιστήσουν τη προσοχή και να σας παροτρύνουν να στραφείτε εσωτερικά. Σκεφτείτε πως μπορείτε να αντιδράσετε σε κάποια πράγματα, πάρτε το χρόνο σας να αναλογιστείτε, πώς να χειριστείτε κάποιους ανθρώπους, ειδικά, αν σας πιέζουν και δε ξέρετε πως να πείτε όχι. 

Γ’ Δεκαήμερο

Έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά πράγματα και να κατευθύνετε εσείς το που θέλετε να εστιάσετε αυτή την εύνοια που δέχεστε. Μπορείτε να βάλετε στόχους, να δικτυωθείτε, να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα, καλή περίοδος να περάσετε με το ταίρι σας και ευχάριστη, επίσης, για στιγμές με τα παιδιά σας. Το ηθικό σας αναπτερώνεται και έχετε επίσης καλές  οικονομικές εξελίξεις. 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου) – Άκρως Οικογενειακόν

Α’ Δεκαήμερο

Ευχάριστη και θετική επιρροή σε θέματα συνεργασιών και οικονομικών. Εάν υπάρχουν τραπεζικές εκκρεμότητες μες την οικογένεια, κληρονομικά, φορολογικά, δάνεια μπορούν αυτά να έχουν λύση, να αποπληρωθούν χρέη ή να ξεχρεωθούν σε μεγάλο βαθμό ή να έχετε διευκολύνσεις σε οφειλές. Έμφαση επίσης σε οικογενειακά θέματα, και κάποια άγχη μειώνονται.

Β’ Δεκαήμερο

Όμορφες στιγμές και καλή επικοινωνία είναι το θέμα της εβδομάδας για εσάς σε σχέση με τους γύρω σας αλλά και μέσα στο γάμο. Πιθανόν να θίξετε θέματα βαριά ή σημαντικά όπως τον ερχομό ενός παιδιού ή ένα άλλο μεγάλο εγχείρημα για να συμφωνήσετε από κοινού με κάποια βήματα. Προς το τέλος της εβδομάδας αισθάνεστε να σας ακούν και να σας προσέχουν πιο πολύ. 

Γ’ Δεκαήμερο

Πράγματα μέσα στο σπίτι που μπορεί να επιφέρουν επισκευές, συντήρηση και άλλα παρεμφερή, δώστε τους τώρα προτεραιότητα και προχωρήστε τα, καθώς είναι μεγάλες οι πιθανότητες να μείνετε ικανοποιημένοι. Αν έχετε θέματα με κληρονομικά, συμβόλαια, δημοσίου μπορείτε να ζητήσετε συμβουλή ειδικών όπως νομικοί, φοροτεχνικοί, το ίδιο μπορείτε να κάνετε και αν θίγονται θέματα ιατρικά. Χρειάζεται λίγη προσοχή ως προς την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας και ως προς τα οικονομικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διακυμάνσεις.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου) – Διαγραφή άγχους

Α’ Δεκαήμερο

Έχετε εύνοια σε θέματα για συμβόλαια, προτάσεις για δουλειά ή για νέες ευκαιρίες για συνεντεύξεις και συζητήσεις σχετικές με αυτά. Μπορεί να σας είχαν υποσχεθεί κάποια πράγματα μέσα από το επαγγελματικό σας χώρο και μέχρι τώρα να μη βλέπατε κάποια εξέλιξη τώρα όμως είναι μία εβδομάδα υλοποίησης. Μπορεί να χρειαστεί να υπογράψετε έγγραφα για τα οποία καλύτερα είναι να υπογράψετε στην αρχή της επόμενης εβδομάδας κατά τις 15 Ιανουαρίου.

Β’ Δεκαήμερο

Περνάτε καιρό με άτομα στο κοντινό σας περιβάλλον, συγγενείς, αδέρφια – ξαδέρφια και γεμίζουν οι μέρες σας σε ευχάριστους τόνους. Μπορεί να έχετε ευκαιρία για κάποια έξτρα απασχόληση ή κάποια εναλλακτική πηγή εισοδήματος, έστω και μικρή, ή σε πρωταρχικό στάδιο. Δεν είναι ακόμη ώριμο κάτι τέτοιο, όμως φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο και να σας αρέσει πάρα πολύ. 

Γ’ Δεκαήμερο

Λύνετε θέματα οικονομικά, έξοδα στην οικογένεια, έξοδα με τα παιδιά, έξοδα έξτρα και απρόοπτα. Αυτές οι επιβαρύνσεις σιγά σιγά τακτοποιούνται αυτή την εβδομάδα και θα νιώσετε να ησυχάζετε και να φεύγει ένα αρκετά μεγάλο άγχος. Μπορείτε να έχετε ιδιαίτερες εξελίξεις σε θέματα καθημερινότητας και μπορεί να ακούσετε κάτι που δε το περιμένατε, ή για κάποια πληροφορία σημαντική που αλλάζει κάποια από τα σχέδιά σας, καταφέρνετε πάντως και την εφαρμόζετε. 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου) – Τακτοποίηση σε διαπροσωπικές σχέσεις

Α’ Δεκαήμερο

Δεν έχετε προτεραιότητα τα εργασιακά σας αυτό το καιρό, ωστόσο είναι μία περίοδος που σας έρχονται ειδήσεις και εξελίξεις πάνω σε αυτά. Μπορεί να είχατε κάποιες καθυστερήσεις έως τώρα σε εργασιακά καθήκοντα αλλά και σε οικονομικά ζητήματα. Τώρα μπορεί να έχετε κάποιες καταληκτικές απαντήσεις και νέα καθήκοντα ή προνόμια, ή να σας παραχωρήσουν κάποιες παραπάνω ελευθερίες και ευελιξία στο τρόπο που δουλεύετε.

Β’ Δεκαήμερο

Μπορείτε να ελπίζετε σε μία πάρα πολύ καλή γνωριμία ή να εμβαθύνετε σε μία υπάρχουσα φιλία. Μπορεί να θέσετε μία σχέση σας σε νέες βάσεις και να αποκτήσετε ένα πιο σφιχτό και ουσιαστικό δεσμό, που να νιώθετε ότι υπάρχει αξιοπιστία σε αυτή τη καινούργια βάση. Αισθάνεστε όμορφα αυτό το διάστημα, γίνεστε αγαπητοί, και οι άλλοι τελικά βλέπουν σε εσάς κάποιον που μαγνητίζει και έλκει τους γύρω του. 

Γ’ Δεκαήμερο

Κάτι παρασκηνιακό συμβαίνει σε σχέση με άτομα της οικογένειας, πιο πιθανό της πατρογονικής οικογένειας. Κάποια άτομα σας έχουν κουράσει είτε με τις απαιτήσεις τους είτε με τον τρόπο τους. Απογοητεύεστε με τη συμπεριφορά κάποιων που δείχνουν να έχουν έλλειψη κατανόησης ενώ εσείς είχατε τέτοια αξίωση. Ωστόσο αυτό θα τελειώσει και έχετε τη δυνατότητα προς το τέλος της εβδομάδας να βρείτε τη δύναμη μέσα σας, να δώσετε μόνο τη δέουσα σημασία σε αυτά και τίποτα παραπάνω, για να προχωρήσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου) – Δικτύωση 

Α’ Δεκαήμερο

Αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι, αγχωμένοι, εκνευρισμένοι και καλό θα είναι να συγκρατείτε τα νεύρα σας. Όσοι έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες το τελευταίο μήνα περίπου, τώρα έχετε το σθένος να τολμήσετε κάποια πράγματα σχετικά με αλλαγές μέσα στο σπίτι, με τα παιδιά σας και τις αποφάσεις για το πρόγραμμά τους, με θέματα γνωριμιών, σχέσεων και σε φιλίες μπορείτε να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Παρόλα αυτά, η επικοινωνία σας θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είστε απότομοι.

Β’ Δεκαήμερο

Σχετικά ουδέτερη περίοδος αυτή. Τονίζονται μεν θέματα οικογενειακά αλλά διατηρείτε την ψυχραιμία σας και έχετε καλή ψυχολογία για να αντιμετωπίσετε ό,τι σας έρθει. Ωστόσο νιώθετε ότι μπορεί να έχετε πολλή υπερβολή γύρω σας και ότι σας ενοχλούν κάποιες συμπεριφορές και καλό είναι να μη δοκιμάζουν την υπομονή σας. 

Γ’ Δεκαήμερο

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας να μη πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μη δίνετε το λόγο σας αλλά ούτε και να δεσμευτείτε για ο,τιδήποτε, ούτε για συμβόλαια και συμφωνίες. Αργότερα πέφτει σημαντικά ο κίνδυνος παραπλάνησης και ψευτιάς και σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε ό,τι θέλετε στη ζωή σας, ειδικά αν κάτι δε σας αρέσει. Γνωρίζετε σιγά σιγά και κόσμο που είναι σε θέσεις ισχύος και μπορούν να σας στηρίξουν σε ένα μέλημα. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου) – Στην Τσίτα

Α’ Δεκαήμερο

Μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με προβληματικές καταστάσεις μέσα στο σπίτι, για τις οποίες έχετε αγανακτήσει, όμως βρίσκετε τώρα το σθένος να κάνετε αυτό που χρειάζεται για να δώσετε λύσεις και να φέρετε τα πράγματα σε ένα καλό σημείο. Έχετε μία ανησυχία το τελευταίο διάστημα και αρκετά άγχη δε σας αφήνουν σε ησυχία, όμως υπάρχουν και διευκολύνσεις που σας επιτρέπουν να σκέφτεστε θετικά. Ευνοϊκά είναι και τα οικονομικά, τα οποία φαίνεται να έχουν βελτίωση.

Β’ Δεκαήμερο

Έχετε υποστήριξη από τους φίλους σας και έχετε αρκετή εξωστρέφεια που σας κάνει να θέλετε να είστε με κόσμο και να μη μένετε σπίτι. Όμως μπορεί σε θέματα σπιτιού να προκύψουν κάποια απρόοπτα, τα οποία θα σας αναγκάσουν να στρέψετε προς τα εκεί τη προσοχή σας. Μέσα από συζήτηση και ανοιχτή επικοινωνία μπορείτε να έχετε παρέα και στήριξη σε αυτές τις στιγμές που θα σας ελαφρύνουν το αίσθημα καθήκοντος. 

Γ’ Δεκαήμερο

Θα πρέπει να προσέξετε τις φιλίες σας εσείς. Στην αρχή της εβδομάδας ειδικά, φαίνεται να είστε στο κέντρο των συζητήσεων, να υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης και οι επικοινωνίες να είναι ψευδείς και προβληματικές. Προσέξτε επίσης δανεισμούς σε φίλους ή από φίλους, καθώς ενδέχεται να υπάρχει κίνδυνος για απώλεια χρημάτων, καλό είναι να πάρετε τέτοιες αποφάσεις αργότερα, ώστε να τεθούν κανόνες τέτοιοι που να εξασφαλίζουν φερεγγυότητα. 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου) – Ανταμοιβή κόπων

Α’ Δεκαήμερο  

Πάρα πολύ όμορφα πράγματα και στιγμές με τα κοντινά σας πρόσωπα, όπως αδέρφια ξαδέρφια αλλά και γενικά άτομα εμπιστοσύνης. Σταθεροποίηση σχέσεων αλλά και της θέσης σας στον κοινωνικό σας περίγυρο μπορεί να είναι άλλο θέμα της εβδομάδας και, γιατί όχι, επισημοποίηση σχέσης και συγκατοίκηση για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε ένα τέτοιο βήμα. Σίγουρα, όμως, είναι πιο ξεκούραστη αυτή η εβδομάδα, μπορεί να σας βάζουν κάποιοι κάποια όρια αλλά αυτό δεν είναι αρνητικό απαραίτητα.

Β’ Δεκαήμερο

Οικονομική ανέλιξη που συνοδεύεται από οικονομική βελτίωση πιθανόν να σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Οι κόποι σας βρίσκουν τώρα αναγνώριση, και τα πολυπόθητα εύσημα τώρα σας αποδίδονται. Ωστόσο, το ενδεχόμενο να σας δοθούν περαιτέρω ευθύνες σας τρομάζει και θα πρέπει να προσέξτε μη κλωτσήσετε μία μεγάλη ευκαιρία για εσάς.

Γ’ Δεκαήμερο

Θα πρέπει να προσέξετε πολύ για αποφάσεις δεσμευτικού χαρακτήρα μέχρι την Τετάρτη, γιατί είναι πολύ πιθανό να είστε η ριγμένη πλευρά σε μία συμφωνία. Υπάρχει κίνδυνος εκμετάλλευσης και εξαπάτησης έως τότε. Μετά τη Τετάρτη, και αν ψάχνετε για δουλειά, μπορεί να έχετε συζητήσεις ή και κάποια νέα πρόταση. Μπορεί να έχετε κάποια είδηση σχετικά με ένα νέο ξεκίνημα ή για να σπεύσετε σε κάποιο χώρο που σας χρειάζονται. Γενικότερα, δε φαίνεται να κλειδώνουν συμφωνίες και να ολοκληρώνονται αποφάσεις, αλλά αυτό δεν είναι αρνητικό καθώς το επόμενο διάστημα είναι πιο ευνοϊκό για εσάς.

Σημείωση: Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.