Γενικές Προβλέψεις 4 – 10 Δεκεμβρίου 2023 – Διαχείριση Προσκολλήσεων

Γενικές Προβλέψεις 4 – 10 Δεκεμβρίου 2023 –  Διαχείριση Προσκολλήσεων

Οι πιο ενδιαφέρουσες συνθήκες που επικρατούν και θα μας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό τη Δευτέρα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και η στάση του Ποσειδώνα προς ορθοδρομή την Τετάρτη, το πρώτο από τα τρίγωνα που θα κάνει ο Ερμής από τον Αιγόκερω με τον Δία και η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία στο τέλος της εβδομάδας. 

Έτσι λοιπόν, έχουμε αρκετές εξελίξεις που συνθέτουν ένα σκηνικό κάπως ανώριμο για τα περισσότερα πράγματα επαγγελματικά/οικονομικά/ερωτικά/υγεία. Η ορθόδρομη πορεία του Ποσειδώνα είναι σίγουρα πολύ σημαντική καθώς θα δώσει εξέλιξη σε θέματα που έχουμε σε αναμονή πολύ καιρό τώρα και σε πολλές περιπτώσεις θα ξεδιαλύνει καταστάσεις στις οποίες είτε είμαστε προσκολλημένοι είτε εθελοτυφλούμε. 

Από αυτό επηρεάζονται οι Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου από ουδέτερα έως θετικά, καθώς δεν είναι ποτέ προετοιμασμένος κάποιος για αυτή την αλλαγή αλλά και θετικά καθώς κάποιοι θα ξεμπλοκάρουν από κάτι χρόνιο.

Η αντίθεση της Αφροδίτης – Δία στον άξονα, που έχει να κάνει με τα υλιστικά αλλά και τα ερωτικά πράγματα, θέτει προβληματικές επιθυμίες. Τέτοιες είναι η ροπή προς την τεμπελιά, αδιαφορία, άνομες αγάπες με υπερβολική έκφραση συναισθημάτων αλλά και με σπατάλη χρημάτων που μπορεί να οδηγήσει σε αρκετές απώλειες. 

Εκείνοι που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου και θα πρέπει να προσέχουν, αν παρατηρήσουν αλλαγές στη συμπεριφορά τους χωρίς να μπορούν να την αιτιολογήσουν. 

Οι προβλέψεις είναι γενικές και για μεγαλύτερη ακρίβεια σε γεγονότα και απορίες, επιβάλλεται εξέταση κατά περίπτωση. Διαβάστε αναλυτικά το ζώδιο του ωροσκόπου σας και μετέπειτα σε συνδυασμό με τον Ήλιο σας, αν έχετε γεννηθεί ημέρα και τη Σελήνη σας, αν έχετε γεννηθεί νύχτα.

Από την Ευγενία Luca (Eugenia Luca Facebook)

image

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Α’ δεκαήμερο 

Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Υπάρχει ροπή προς την σπατάλη και κάποιες αγορές μπορεί να μην δείχνουν να είναι οι σοφότερες. Φαίνεται να έχετε σκαλώσει στα υλικά θέματα και ο παρορμητισμός σας δεν είναι καλός σύμβουλος σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Β’ δεκαήμερο

Για εσάς είναι σημαντική αυτή η εβδομάδα καθώς μπορεί να έχετε τώρα κάποια πρόταση, θέματα που ξεμπλοκάρουν και σας ανοίγουν τα μάτια διάπλατα. Μπορεί να είναι και κάποιο πρόσωπο σημαντικό. Μοιάζει να δημιουργούνται οι συνθήκες για κάτι πάρα πολύ όμορφο που θυμίζει πραγματοποίηση ονείρου. 

Μπορεί βέβαια ο τρόπος να είναι λίγο άχαρος αλλά δείτε τη πραγματική πρόθεση πίσω από το σέρβις.

Γ’ δεκαήμερο

Διλήμματα μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτή την εβδομάδα και κάτι να σας προβληματίσει σοβαρά. Βιάζεστε λίγο να προσπεράσετε τις διαδικασίες να πάτε κατευθείαν στο αποτέλεσμα. Από την άλλη φαίνεται να έρχεστε σε μία ισορροπία με τα εσωτερικά σας “θέλω” αλλά έχετε ακόμα δρόμο για να τα εκφράσετε πρακτικά. 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) 

Α’ δεκαήμερο

Πιθανόν να βιώσετε μια αλλαγή αυτό το διάστημα στις συνεργασίες σας αλλά και στον γάμο σας, όσοι είστε παντρεμένοι. Εξάλλου και ο γάμος είναι η πιο πολύπλοκη συνεργασία που μπορούμε να έχουμε. 

Ειρωνικά σχόλια, απαξιωτικές συμπεριφορές σας δοκιμάζουν αλλά και εσείς δε πάτε πίσω. Από την άλλη το πάθος φουντώνει και ανανεώνει, με ρέγουλα όμως. 

Β’ δεκαήμερο

Δύσκολη εβδομάδα κυρίως για τα ψυχολογικά σας αλλά και για τη διαχείριση που κάνετε στις πιο απόκρυφες σκέψεις σας. Αναζητήστε τις αιτίες σε βαθιά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν και κληρονομικό χαρακτήρα. Τουλάχιστον το καλό είναι ότι προχωράτε και έχετε κάποιες καλές προοπτικές σε θέματα  αυτοβελτίωσης και εικόνας.

Γ’ δεκαήμερο

Μετά από κάποιες δυσκολίες και προστριβές που πιθανόν να είχατε το περασμένο διάστημα, τώρα έχετε κάπως ησυχάσει και διανύετε μια περίοδο που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε προσωπικά και επαγγελματικά. Πολλά πράγματα και στις συναναστροφές σας φτιάχνουν, και ανεβαίνει σιγά σιγά και η απήχηση που έχετε, ενώ και οι αδέσμευτοι μπορούν να κάνουν σημαντικές γνωριμίες. 

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Α’ δεκαήμερο

Αρκετός εκνευρισμός επικρατεί αυτό το καιρό με τους άλλους να δοκιμάζουν τις αντιδράσεις σας ακατάπαυστα, ενώ τους έχετε προειδοποιήσει. Από την άλλη με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο, πολλά θέματα στη δουλειά, τα οποία δεν μπορούσατε να κοντρολάρετε μέχρι τώρα, θα καταφέρετε να τα αξιολογήσετε και να τα σταθεροποιήσετε σε ικανοποιητικό επίπεδο. 

Β’ δεκαήμερο

Και εσάς μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα καθημερινότητας και ρουτίνας και είναι πιθανό το επόμενο διάστημα να εργαστείτε για να αλλάξετε συνήθειες ή να τις προσαρμόσετε με γνώμονα την ευρύτερη βελτίωση υγείας και ευεξίας. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε θέματα προσκολλήσεων π.χ. με ειδικές τροφές ή του χρόνους σωματικής άσκησης γιατί υπάρχει η τάση για υπερβολή.

Γ’ δεκαήμερο

Δύσκολη εβδομάδα με τον Ποσειδώνα να ορθοδρομεί και να επηρεάζει το δεκαήμερό σας ειδικά, όσοι έχετε ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων. Μπορεί να νιώθετε ένα βαρύ κλίμα και μία απροσδιόριστη μπερδεψούρα, σύντομα όμως θα αρχίσουν να στρώνουν τα πράγματα. Προσοχή λίγο και στην υγεία και τις μολύνσεις.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Α’ δεκαήμερο

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχετε έξαρση κοινωνικότητας πολλά πάρε-δώσε και απανωτές συναντήσεις. Αν έχετε συνεργάτες ή έχετε επάγγελμα με πολλούς πελάτες, προσέξτε τι σας υπόσχονται, καθώς μπορεί να έχουν όλη την καλή διάθεση μεν, ωστόσο στην πορεία να χρειαστεί να διευθετήσετε πολλές λεπτομέρειες. 

Για τους γονείς, μπορεί να χρειαστεί να συγκρατήσετε τυχόν ξεσπάσματα των παιδιών σας αλλά και υπερβολικά αιτήματα.

Β’ δεκαήμερο

Ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και εβδομάδα εργασίας και χαράς. Είναι πιθανό να βρεθείτε σε μια φάση που καθορίζετε τη ρουτίνα σας ή μπορεί ακόμη και να θέλετε ενεργά να αλλάξετε τις συνήθειές σας. Όπως για παράδειγμα να το ρίξετε στη γυμναστική, στη διατροφή ή στα αγαπημένα σας χόμπι. 

Γ’ δεκαήμερο

Κάτι αλλάζει στην κοσμοθεωρία σας, η οποία πέρασε ένα γερό ταρακούνημα. Αρχίζετε τώρα να κατασταλλάζετε σε κάποια πράγματα που θέλετε για τον εαυτό σας αλλά και για τη γενικότερη κατάσταση και τις συνθήκες, με τις οποίες θέλετε να ζήσετε το επόμενο διάστημα. 

Ίσως επίσης είναι και κατάλληλη περίοδος για να αναγνωρίσετε και κάποια λάθη ή συνήθειες και συμπεριφορές σας, που δεν σας βοηθούσαν να προχωρήσετε. 

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Α’ δεκαήμερο

Συζητήσεις γύρω από το όνομα σας γίνονται από άτομα στο χώρο που δουλεύετε και από άτομα σημαντικά για τη καριέρα σας.  Ακόμη είναι λίγο νωρίς για το προς τα πού κινείται η συζήτηση και αν σας ευνοούν, ωστόσο υπάρχει και μια δευτερεύουσα επιρροή η οποία υποδεικνύει ότι τσάμπα ανησυχείτε.

Προς το παρόν όμως είναι πάνω από τις δυνάμεις σας και πράγματι έχετε κάποιο εσωτερικό άγχος που σιγά σιγά θα καταφέρετε να το διαχειριστείτε.

Β’ δεκαήμερο

Γνωριμίες και συναναστροφές με κόσμο που μπορεί να σας ανοίξει τη σκέψη και να σας κάνει να αναρωτηθείτε, αν είστε  στο σημείο που θα έπρεπε να είστε στη σωστή στιγμή. Έως και περίεργες συμπεριφορές μπορεί να παρατηρήσετε γύρω σας, σχεδόν να νομίσετε ότι προσπαθούν να σας επιβάλλουν την γνώμη τους οι άλλοι. 

Γ’ δεκαήμερο

Καμιά φορά το υποσυνείδητο παίζει περίεργα παιχνίδια και δεν έχουμε άγχος μόνο για να αποφύγουμε άσχημες καταστάσεις αλλά και μια επιτυχία μπορεί να μας φοβίζει, αν μας φαντάζει άγνωστη. Κι εσείς διανύετε, λοιπόν, μια περίοδο με αρκετό εσωτερικό άγχος και ενεργοποιούνται κάποιες φοβίες, όμως μπορεί να είναι και ανησυχία για να πετύχετε όλα όσα θέλατε. Αφήστε τη νευρικότητα στην άκρη και δοκιμάστε τις δυνάμεις σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο

Κάποια υπερεκτίμηση φαίνεται να κάνετε στα καθημερινά σας πράγματα. Κάποιο λάθος υπολογισμό ίσως στις μετακινήσεις σας ή την επικοινωνία σας και αντί να σας κοστίσει σε χρήμα, πιθανόν να σας κοστίσει σε χρόνο και σε απόσταση ή σε δημιουργία παρεξηγήσεων αντίστοιχα. Φροντίστε να είστε φειδωλοί στις αντιδράσεις σας, προσέξτε τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Β’ δεκαήμερο

Ουδέτερη σχετικά εβδομάδα για εσάς αλλά με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιό σας στην αρχή της εβδομάδας, έχετε ευκαιρίες να δείξετε τυχόν ταλέντα σας, δεξιότητες και ικανότητες, οι οποίες δεν περνούν απαρατήρητες. Επίσης θέματα με τη πατρογονική οικογένεια μπορεί να ξεσπάσουν και να σας κάνουν να αποφεύγετε να είστε στο σπίτι και με τα άτομα που νιώθετε ότι δε σας ακούν ή δε σέβονται τη γνώμη σας. 

Γ’ δεκαήμερο

Με τον Ποσειδώνα να ορθοδρομεί στους Ιχθύς μπορεί να νιώσετε ότι κάτι αλλάζει κατεύθυνση και ότι οι απέναντι και όσοι σας πολεμούσαν έως τώρα, αρχίζουν να αλλάζουν γραμμή πλεύσης. Δε θα έρθουν τα πάνω κάτω και δε θα αρχίσουν να συμφωνούν όλοι μαζί σας, ωστόσο μπορεί να έχετε τα πρώτα δείγματα κατανόησης και συνεργασίας. 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Α’ δεκαήμερο

Οικονομικά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Αν θέλετε να κάνετε αγορές, που σκέφτεστε από καιρό, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν αν όντως αξίζουν. Αν όμως δείτε ότι προκύπτουν ξαφνικά ψώνια που δεν είχατε προσχεδιάσει, είναι πιθανό να έχετε τάση να ξεσπάσετε και να λειτουργήσετε σπασμωδικά. Κάντε έρευνα αγοράς για μεγάλες αγορές, προτού πάρετε την τελική απόφαση, γιατί υπάρχει κίνδυνος απώλειας και σπατάλης. 

Β’ δεκαήμερο

Για εσάς έρχεται μία ουδέτερη εβδομάδα με θέματα που πρωτύτερα είχαν εκδηλωθεί στο χώρο της δουλειάς να βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και κάποια άτομα που έπαιζαν ρόλο σημαντικό στις αποφάσεις σας, τώρα σας επιτρέπουν και σας εμπιστεύονται να τα διαχειριστείτε όλα μόνοι σας.  

Γ’ δεκαήμερο

Άτομα που βλέπετε πολύ συχνά αλλά ποτέ δεν εμβαθύνετε τη σχέση και την επικοινωνία σας ή κάποιο project που είναι σε εξέλιξη και ήταν κάπως ξεχασμένο τώρα αρχίζει να ξεκουνιέται και δε θα το πιστεύετε! Προσπαθήστε να είστε κάπως ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και προοπτικές και περιμένετε να δείτε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο

Η καχυποψία σας ενισχύεται και φέρνει αρκετά θέματα στις σχέσεις σας και το γάμο σας. Δυσκολίες στη διαχείριση καταστάσεων που δεν έχετε όλες τις πληροφορίες και αναγκάζεστε να ψυχανεμίζεστε το τι συμβαίνει πράγμα που ή θα αποβεί εύστοχο ή θα αποδειχτεί άστοχο. 

Προσπαθήστε να δείξτε ψυχραιμία και να γίνεστε καλοί ακροατές και παρατηρητές παρά πομποί. Κρατήστε τη γνώμη σας για αργότερα.

Β’ δεκαήμερο

Η περίοδος που διανύετε είναι σχετικά ουδέτερη. Ίσως υπάρχουν θέματα υπέρμετρης αυτοπεποίθησης και καταλήγετε να εκδηλώνεστε ιδιαίτερα τολμηρά ακόμη και επιθετικά!

Το πρώτο μισό της εβδομάδας σας ευνοεί για γνωριμίες και για να αυξήσετε τις θετικές εντυπώσεις γύρω από το άτομο σας. 

Γ’ δεκαήμερο

Θέματα παιδιών, δημιουργικότητας και ερωτικά τονίζονται και σας φτιάχνουν τη διάθεση. Βρίσκετε σιγά σιγά την όρεξη να κρατήσετε χρόνο για τους αγαπημένους σας και να έχετε ακόμη και ευχάριστες αποδράσεις. Για όσους έχουν σχέση, κάποιο ψεγάδι στη σχέση σας αυτή που σας ενοχλούσε, τώρα φαίνεται να διαλύεται και να ησυχάζετε. 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο

Για εσάς η αντίθεση Αφροδίτης – Δία είναι στους οίκους 12 και 6. Έτσι λοιπόν, εάν έχετε αυτό το καιρό εξετάσεις ιατρικές υπάρχει πιθανότητα να μην έχετε σωστά αποτελέσματα και να χρειαστεί ίσως επαναληπτική εξέταση. Αν δουλεύετε θεραπευτικά για την  ψυχική σας υγεία πάλι πιθανό είναι να υπάρχει υπερβολή σε κάποια ζητήματα, τα οποία κουκουλώνουν το αληθινό θέμα.

Β’ δεκαήμερο

Ευνοϊκή σε γενικές γραμμές η εβδομάδα γενεθλίων σας για τους περισσότερους, παρόλα αυτά τίθενται θέματα για μεγάλες αποφάσεις και αν κάνετε καλά ή όχι. Επικρατεί μία νευρικότητα και αγωνία, πιθανόν ανάλογη με το ρίσκο αν είναι μικρό ή μεγάλο. Ερωτικά και επαγγελματικά ανεβαίνουν προς το τέλος της εβδομάδας. 

Γ’ δεκαήμερο 

Θέματα σπιτιού και κοινωνικής προβολής αρχίζουν να παγώνουν και να επανεξετάζονται. Είναι μία περίοδος που μπορεί να έχετε κάποιες συνειδητοποιήσεις για λάθη που κάνατε και που ίσως αδικήσατε κάποια άτομα. Συνήθως αυτά τα άτομα είναι τα πιο κοντινά μας γιατί με αυτά έχουμε τη περισσότερη άνεση. Σιγά σιγά μπορείτε να τακτοποιήσετε θέματα του παρελθόντος και με γονείς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Α’ δεκαήμερο

Έχετε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες να κάνετε γνωριμίες, ιδιαίτερα οι αδέσμευτοι του ζωδίου. Πολύ πιθανό, άτομο του ενδιαφέροντός σας, που θα θέλατε να προχωρήσετε ερωτικά, να ανταποκριθεί θετικά. Με λίγη τύχη μπορείτε να γίνετε πνευματώδεις και πρόσχαροι, να εντυπωσιάσετε και να τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας, απλά προσέξτε μήπως τελικά εσείς πληροφορηθείτε κάτι που δε σας αρέσει. 

Β’ δεκαήμερο

Πιθανόν να έχετε μία ουδέτερη εβδομάδα αλλά εσωτερικά νιώθετε ανυπόμονοι για κάποια πράγματα. Η αίσθηση είναι ότι δεν κουνιέται φύλλο και εσείς έχετε την εντύπωση ότι όλα σας πάνε κόντρα και ότι τίποτα δεν είναι με το μέρος σας. Κάντε λίγο υπομονή και σύντομα θα έχετε νέες περιπέτειες να αντιμετωπίσετε. 

Γ’ δεκαήμερο

Προσοχή σε σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα και συγγενείς. Η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα στον οίκο της επικοινωνίας μπορεί να σας φέρει αποκαλύψεις μυστικών και καταστάσεων που αγνοούσατε. Ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας φροντίστε να είστε σε εγρήγορση και και να έχετε κοντά σας πρόσωπα εμπιστοσύνης. Προσοχή και στις μετακινήσεις σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Α’ δεκαήμερο

Μεγάλη προσοχή αυτή την εβδομάδα ειδικά προς το τέλος και αρχές της επόμενης. Μπορεί να είστε αισιόδοξοι, αλλά υπάρχει η τάση να αδικήσετε ή να ωραιοποιήσετε θέματα με το σπίτι και τη κοινωνική σας προβολή. Ή το αντίθετο: να είναι όλα καλά, κι εσείς να βιώνετε την χειρότερο σενάριο. 

Χρειάζεται να κρατήσετε στάση τέτοια που να μετριάζει τις καταστάσεις για να είστε πιο σίγουροι ότι είστε κοντά στη πραγματικότητα.

Β’ δεκαήμερο

Και για εσάς λίγο περίεργη εβδομάδα είναι αυτή. Πιθανόν να πιέζετε κάποιες καταστάσεις μες το σπίτι και τα άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον αδυνατούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. 

Προσπαθήστε να μην φανείτε ανένδοτοι, επικρατεί η τάση για απογοήτευση. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και πορευτείτε έτσι. 

Γ’ δεκαήμερο

Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για οικονομικές διευθετήσεις ακόμη και σε επίπεδο καθημερινό. Είναι ευκαιρία να κάνετε έναν οικονομικό προϋπολογισμό και να κοιτάξετε πως μπορείτε να εξοικονομήσετε καλύτερα και γρηγορότερα. Κάποιες πιέσεις μπορεί να έχετε στην αρχή της εβδομάδας, οι οποίες σας εκνευρίζουν και σας πατάνε τον εγωισμό, στη συνέχεια όμως καταλαγιάζουν κάπως.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Α’ δεκαήμερο

Πολύ ενεργοποιημένο το δεκαήμερό σας. Από τη μια κάνετε σχέδια με φίλους και με τη σχέση σας από την άλλη κάποια πράγματα θα φανεί στη πορεία ότι βιαστήκατε να ολοκληρώσετε και θα επιστρέψουν να σας ξανά-απασχολήσουν. Εδώ ίσως ταυτιστείτε με τη παροιμία “οποίος δεν έχει μυαλό έχει πόδια”. Προσοχή στα γραπτά μηνύματα και γενικά στην επικοινωνία καθώς εγκυμονούν παρεξηγήσεις. 

Β’ δεκαήμερο

Ουδέτερη εβδομάδα για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου. Θέματα συνεργασιών τονίζονται στην αρχή της εβδομάδας και θα μπορέσετε να έχετε ευχάριστες εξελίξεις πάνω σε αυτά, αρκεί να δράσετε εκ του ασφαλούς. Εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία προκύψει να δείξετε τις ικανότητές σας στη δουλειά. Κάποιοι μπορεί να έχετε οικονομική ενίσχυση από κάποιο ισχυρό πρόσωπο επίσης.

Γ’ δεκαήμερο

Μπορεί να νιώσετε την ενέργεια πιο βαριά, ειδικά για εσάς των τελευταίων ημερών του ζωδίου, ωστόσο σιγά σιγά θα δείτε να βρίσκετε ξανά το ρυθμό σας και να έχετε θετική ανταπόκριση από τους γύρω σας. Ως δια μαγείας θέματα οικονομικά και αισθηματικά μπαίνουν σε τάξη, αρκεί να είστε σε επαφή με την εσωτερική σας φύση και τα πραγματικά σας “θέλω”. 

Σημείωση: Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.